بولتن نیوز- پس از پیگیری های بولتن نیوز در رابطه با مطالبات جامعه از صدا و سیما و ناتوانی آن در براورده کردن نیازهای امروز جامعه اسلامی ایران و همچنین اعتراض بسیاری از کارشناسان و روحانیون به ناتوانی صدا و سیما در تولید برنامه های جذب کننده برای مخاطبان که منطبق با اعتقادات دینی و مذهبی آنها نیز باشد. آیت الله مهدوی کنی رئیس مجلس خبرگان رهبری هم نسبت به این سازمان انتقادات تندی کردند.
آیت الله مهدوی کنی رئیس مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از برخی برنامه های نامطلوب صدا و سیما، در پاسخ به یک شبهه تبلیغاتی تصریح کرد: به دلیل اینکه رئیس رادیو و تلویزیون منصوب مقام معظم رهبری است، گاهی به ایشان هم عرض می کنیم؛ می گویند آقا اعتراض کنید. ایشان می گویند اینطور نیست که چون زیر نظر من است همه اش درست است، من که به همه چیز آن اشراف ندارم و اینکه بالای سر هر برنامه ای بروم ببینم چکار می کنند.
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز که در یکی از جلسات درس اخلاق خود پیش از سال 91 در مسجد دانشگاه امام صادق(ع)، سخن می گفت، با انتقاد شدید از برخی فیلم ها و برنامه های سینما و تلویزیون تاکید کرد: واقعا علما از برخی جشنوارهها ناراحتند.رئیس جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه« به کسانی جایزه می دهند که خیلی شایستگی این جایزه ها را ندارند»، افزود: حالا جلویشان را نمی گیرید هیچی! جایزه هم به آنان می دهید؟!
صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران درحالی مورد انتقاد بسیاری از علما و کارشناسان و بخش بزرگی از جامعه قرار گرفته است که این سازمان عریض و طویل با در اختیار داشتن ابزار های مالی و فرهنگی گسترده که به صورت انحصاری در اختیار آن قرار دارد قادر است علاوه بر رشد و توسعه فرهنگی و سیاسی جامعه و القاء منویات رهبری، کارهای بزرگی در مقابله با تهاجم فرهنگی در حال اجرا از سوی رسانه ها و خبرگزاریهای معاند با نظام جمهوری اسلامی ایران انجام دهد.
لیکن این سازمان قدرتمند تا کنون نه تنها قادر نبوده که حد اقلهای مورد نیاز برای جامعه را فراهم کند. بلکه با دریافت کمک زیان از بودجه عمومی دولت ( 91 درصد از کمک زیان بودجه عمومی دولت به کل شرکتهای زیانده دولت) بار مالی سنگینی را نیز به مالیات دهندگان و آحاد جامعه تحمیل کرده و برای هیچی که انجام می دهد از بیت المال نیز ارتزاق می کند.
امید است با به کارگیری راه کارهای مقام معظم رهبری و کارشناسان خبره در امور جامعه شناسی و همچنین کارشناسان اشنا به علوم روز برنامه های تلویزیونی و نیز اعمال مدیریت توانمند تر، این سازمان هر چه سریعتر توان خود را در مقابله با تهاجم فرهنگی غرب و شبکه های معاند و برنامه سازان غیر اخلاقی افزایش داده و زحمت نیروهای مجری را کمتر کند!
امروز مثال صدا و سیما و مردم به سان پدر و فرزندی می ماند که پدر علی رقم اینکه قدرت حمایت و تربیت کودک خود را ندارد و فرزندان خود را در مقابل انواع چالشهای موجود در جامعه تنها گذاشته است. اما در زمان خطای فرزند (استفاده از ماهوار) راهی جز تادیب نیافته و سعی می کند با تنبیه کودک خود را به راه درست هدایت نماید!. راهی که هر چقدر بیشتر شدت پیدا کند، پاسخ آن معکوس تر و نتیجه آن غیر منطقی تر خواهد بود!.