
رئیسجمهور آمریکا دقایقی پیش با انتشار عکسی از آتش سوزی در بوشهر (فیلم زیر) در اثر حملات امشب ارتش آمریکا نوشت: این پاسخی به گلولهباران کشتیها توسط تهران در روز گذشته است؛ اگر چنین اتفاقی دوباره رخ دهد، وضعیت بسیار وخیمتر خواهد شد.
سیانان به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که نیروی دریایی ایالات متحده در جدیدترین دور حملات علیه سپاه پاسداران همراه با بحرین مشارکت داشته است.
این مقام آمریکایی گفت: آتشبس با ایران دیگر برقرار نیست؛ دستکم فعلاً چنین است. وضعیت در قبال ایران همچنان متغیر است و احتمال انجام حملات بیشتر، فراتر از آنچه تاکنون اعلام شده، وجود دارد.
به گفته این مقام آمریکایی، اگر اقدامات خصمانه رژیم ایران در تنگه هرمز و علیه کشورهای عربی خلیج فارس بویژه کویت و بحرین تکرار شود، اقدامات ارتش آمریکا از دفاعی به تهاجمی تغییر خواهد یافت.