خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 14 اردیبهشت ماه 1405 = 04-05 2026

احتمال ورود امارات به جنگ پس از حمله امروز؛ ترامپ: داریم آماده میشویم

ترامپ به فاکس نیوز: اگر (رژیم) ایران به کشتی‌های آمریکایی که ناوگان آزادی را هدایت می‌کنند حمله کند، از روی زمین محو خواهد شد. افزایش حضور نظامی آمریکا در منطقه ادامه دارد. ما سلاح و مهمات بیشتری داریم و در سطحی بسیار بالاتر از همیشه. ما بهترین تجهیزات و پایگاه‌های نظامی را در سراسر جهان داریم و در صورت لزوم می‌توانیم و از آنها استفاده خواهیم کرد. یا ایرانی‌ها توافقی مبتنی بر حسن نیت انجام می‌دهند، یا ما خصومت‌ها را از سر خواهیم گرفت. محاصره دریایی ایران بزرگترین رزمایش نظامی تاریخ است.

وزارت امور خارجه امارات متحده عربی هم اعلام کرد: ما تجاوز مجدد و خائنانه رژیم ایران با استفاده از موشک و پهپاد را به شدت محکوم می‌کنیم. این تجاوز مجدد رژیم ایران تشدید خطرناک تنش‌ها را تشکیل می‌دهد، غیرقابل قبول است و تهدیدی مستقیم برای امنیت و ثبات امارات متحده عربی محسوب می‌شود. ما تحت هیچ شرایطی در مورد حفاظت از امنیت و حاکمیت خود کوتاه نخواهیم آمد و حق پاسخ کامل و مشروع به این حملات را برای خود محفوظ می‌داریم.

در پی تشدید تنش‌ها در تنگه هرمز و حملات موشکی و پهبادی سپاه پاسداران به امارات، سطح آماده‌باش در اسرائیل نیز افزایش یافت. نفتالی بنت، نخست‌وزیر پیشین اسرائیل، اعلام کرد: امارات متحده عربی، متحد راهبردی ما هدف حمله قرار گرفته است، این اقدام در عمل اعلامِ ازسرگیری جنگ علیه متحدان آمریکا و اسرائیل در منطقه است.

اداره ملی مدیریت بحران و بلایای اضطراری امارات پیش تر اعلام کرده بود که پدافند هوایی در حال مقابله با یک تهدید موشکی جدید است و از ساکنان خواست در مکان‌های امن بمانند. وزارت دفاع امارات متحده عربی از شناسایی چهار موشک از ایران خبر داد و اظهار داشت: ما با موفقیت سه موشک را بر فراز آب‌های سرزمینی خود رهگیری کردیم و یکی از آنها به دریا افتاد.

همچنین گزارش شده که یک حمله پهپادی به صنایع نفتی بندر فجیره امارات منجر به وقوع آتش‌سوزی در این منطقه شده است. دفتر رسانه‌ای دولت فجیره از آتش‌سوزی در منطقه صنایع نفتی فجیره پس از حمله پهپادی از ایران خبر داد.

در همین حال، یک اداره دریایی بریتانیا گزارش داد که یک کشتی باری در شمال دبی از آتش‌سوزی در موتورخانه خود خبر داده است که علت آن هنوز مشخص نیست.

یک مقام آمریکایی به اکسیوس گفته که قوانین درگیری اصلاح شده است و نیروهای ما مجاز به حمله به هرگونه تهدیدی برای کشتی‌هایی هستند که از تنگه هرمز عبور می‌کنند.

شبکه فاکس‌نیوز نیز از جلسه‌ای فوق‌محرمانه در کاخ سفید پرده برداشت که در آن فرماندهان ارشد نظامی آمریکا، طرح ضربه نهایی به حکومت ایران را به ترامپ ارائه کرده‌اند.اهداف ارزیابی‌شده در این طرح شامل بقایای دارایی‌های نظامی و مراکز رهبری و زیرساخت‌های حکومتی است.

این گزارش تکمیل می شود

Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست