آدرس پست الکترونيک [email protected]









یکشنبه، 21 خرداد ماه 1396 = 11-06 2017

ژاپن مذاکره با رژیم تهران را متوقف کرد

ژاپن مذاکره فروش هواپیما به ایران را متوقف کرد

یک مقام مسئول گفت: ژاپنی ها بدون ذکر هیچ دلیلی به مذاکرات سفارش ساخت و خرید هواپیما میان آسمان و میتسوبیشی پایان دادند.

سیدامیررضا مصطفوی، سخنگوی شرکت هواپیمایی آمسان در گفت وگو با مهر درباره خرید ۶۰ فروند هواپیمای بوئینگ از سوی شرکت هواپیمایی آسمان گفت: در قرارداد روز گذشته خرید ۶۰ فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس از این هواپیماساز آمریکایی، آسمان به صورت دو «تیپ ـ فروند» سفارش ساخت و خرید آنها را به بوئینگ داده است.

وی ادامه داد: بوئینگ در سال ۲۰۲۲ نخستین فروند و در سال ۲۰۲۴ سی امین فروند آن را به شرکت آسمان تحویل می دهد. پس از آن نیز می توانیم ۳۰ فروند دوم را سفارش بدهیم که در مجموع خرید مستقیم این ایرلاین از بوئینگ به ۶۰ فروند می رسد.

وی افزود: این هواپیما (۷۳۷ مکس) هواپیمای بسیار مجهز و مدرنی است که ۱۶۸ نفر ظرفیت آن و ۶۰۰ کیلومتر نیز برد آن است که برای مسیرهای داخل کشور، و کشورهای منطقه ای استفاده می شود.

به گفته مصطفوی، با ورود این هواپیماها، شرکت هواپیمایی آسمان نوسازی می شود؛ ضمن اینکه هزینه خرید این ۶۰ فورند، حدودا ۳ میلیارد دلار می شود که هر فروند به صورت مستقیم و غیر مستقیم مجموعا هزار شغل ایجاد می کند بنابراین با ورود این ۶۰ فروند هواپیمای جدید به کشور، ۶۰ هزار شغل ایجاد می شود.

سخنگوی آسمان تصریح کرد: ۹۵ درصد هزینه خرید این هواپیماها را شرکت بوئینگ فاینانس می کند و ۵ درصد آن را نیز شرکت آسمان از محل منابع صندوق بازنشستگی تأمین خواهد کرد.

وی با بیان اینکه صندوق بازنشستگی مالک هواپیمایی آسمان است، درباره نحوه تعاملات مالی شرکت هواپیمایی آسمان با این صندوق اظهار کرد: نوع بازگشت سرمایه ای که صندوق بازنشستگی در موضوع خرید هواپیماها سرمایه گذاری کرده به نحوه حساب و کتاب های داخلی این شرکت برمی گردد.

مصطفوی در خصوص خرید هواپیما از شرکت ژاپنی میتسوبیشی نیز تصریح کرد: ژاپنی ها خودشان ادامه مذاکرات را متوقف کردند و به تعاملات با آسمان پایان دادند؛ مدیران میتسوبیشی هیچ توضیحی در خصوص این موضوع به ما ندادند و دلایل خود را اعلام نکردند؛ وگرنه ما آماده ادامه مذاکرات خرید هواپیما از میتسوبیشی بودیم.

سخنگوی شرکت آسمان با اشاره به انجام مذاکرات مختلف از سوی مدیران آسمان با هواپیماسازان مختلف دنیا گفت: به جز شرکت روسی تولیدکننده جت سوخود ۱۰۰، این ایرلاین با دیگر تولیدکنندگان هواپیما مذاکراتی داشته که تا به حال هیچ کدام به نتیجه نرسیده و به همین دلیل اطلاع رسانی نمی شود. به محض اینکه آسمان بتواند با هر شرکت هواپیماساز به تفاهم برسد که منجر به عقد قرارداد شود، آن را اطلاع رسانی خواهد کرد. کما اینکه مذاکرات ما با بوئینگ به نتیجه رسید و قرارداد آن در یک فضای رسانه ای به امضای دو طرف رسید.

گفتنی است روز گذشته شرکت هواپیمایی آسمان قراداد خرید ۶۰ فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس را با این شرکت به امضا رساند. علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس هیئت امنای صندوق بازنشستگی به عنوان مالک هواپیمایی آسمان و جیمز لارسن نماینده فروش بوئینگ در خاورمیانه و روسیه امضاکنندگان این قرارداد بودند. قرار است بوئینگ این ۶۰ فرند را در دو مرحله ۳۰ فروندی به آسمان تحویل دهد.



آرمین June 11, 2017 02:02 PM

تا ۴ سال دیگه کی مرده کی زنده ، امریکا جائی نمیخوابه که آب زیرش بره!
احتمال اینکه تا قبل از ۴ سال آینده رژیم اسلامی ایران نابود بشه زیاده و پول قرارداد را راحت بالا میکشن بیچاره مردمی که به این قرارداد دلخوشن!

گزارش یا اعتراض به این نظر


akbar June 11, 2017 03:10 PM

دوستان اهل فن
ممکن است بنده را روشن فرمایید چطور یک هواپیما ۱۰۰۰ شغل دو هواپیما ۲۰۰۰ و همینطور تصاعدی ۶۰ هواپیما ۶۰۰۰۰ شغل ایجاد میکند
اقتصاد برای ما خران است

گزارش یا اعتراض به این نظر


akbar June 11, 2017 03:19 PM

در ضمن در گوگل خواندم در کل صنعت نفت ایران فقط چهل و یک هزار نفر کار میکنند
نمیدانم درست است یا خیر

گزارش یا اعتراض به این نظر


آرمین June 11, 2017 07:33 PM

هر هواپیما رو ۵۰۰ نفر تمیز میکنن و ۵۰۰ نفر دیگه با آفتابه میشورنش ، البته با وجوده مدیرِ مدبری همچون آقای ربیعی برای هر هواپیما ۱۰۰۰ نفر شاغل هم کم است

گزارش یا اعتراض به این نظر


مهرداد June 12, 2017 07:45 AM

با درود به اکبر آقا،
اگر کشور ما در مونتاژ هواپیماها دست داشت می شد گفت
که هر هواپیما هزار شغل ایجاد می کند۰ ولی اینکه از کشوری
چیزی را ساخته و تکمیل شده بخری نه! دیگر اینکه این نظام
سر تا پا دروغ است و به این حرفها به هیچ عنوان نباید توجه کرد!

گزارش یا اعتراض به این نظر


akbar June 12, 2017 10:22 AM

آقایان آرمین و مهرداد
فکر میکنم برای تولید ان زیر دریایی معروف که زیر آب نمی تواند برود و جت جنگنده قادرکه قادر به پرواز نیست باید هزاران نفر مشغول بالا کشیدن هستند

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: