روزنامه شرق در گزارشی از افزایش ۴۰درصدی تعرفه بستری در بیمارستانها خبر داد. براساس این گزارش مدیرکل دفتر تدوین استانداردهای وزارت بهداشت اعلام کرد: بیشترین رشد تعرفههای پزشکی امسال مربوط به خدمات هتلینگ یا تخت روز بیمارستانی است که برای بخش دولتی ۳۵درصد و بخش خصوصی ۴۰درصد افزایش نسبت به پارسال تصویب شد.
این به آن معناست که از این پس هزینه بستری شدن در یک بیمارستان نسبت به قبل ۴۰درصد افزایش خواهد داشت.
او با تاکید بر اینکه میان دستمزد پزشک در بخش دولتی و خصوصی تفاوتی ۱۰ برابری وجود دارد گفت: حدود چهارسال پیش فاصله تعرفه حقالزحمه یک جراح در بخش دولتی و خصوصی ۱۰ برابر بود اما طی این مدت با یک شیب ملایم این فاصله را کم کردیم به طوری که امسال این فاصله به پنج برابر رسیده است تا پزشکان هرچه بیشتر تمایل پیدا کنند همان خدمتی که در بخش خصوصی به بیمار میدهند در بخش دولتی نیز ارایه کنند و مردم هرچه بیشتر از خدمات بخش دولتی راضیتر شوند.
از سوی دیگر معاون رفاه اجتماعی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان اینکه تعرفههای درمانی و افزایش آن تاثیر چندانی بر بیمارستانهای دولتی ندارد، به طور غیرمستقیم مخالفت خود را با شکل کنونی و میزان تعرفهها اعلام میکند و میگوید: ۶۰درصد منابع بیمارستانها اعتبارات دولتی است و ۴۰درصد براساس تعرفهها حاصل میشود و به این ترتیب تعرفهها در گذران امور بیمارستانهای دولتی چندان تاثیرگذار نیستند؛ ضمن اینکه در چندین سال گذشته تعرفهها ۵۰درصد افزایش یافته، اما مشکلات بخش درمان حل نشده است.
عمادی اظهار کرد: در این راستا حقوق کارگران در سالجاری ۱۸، حقوق کارمندان ۱۵درصد و اعتبار بیمهها ۱۸درصد افزایش داشت و ما با عدم افزایش پرداختها از جیب مردم و به عنوان متولی سازمانهای بیمهای، افزایش ۱۵درصدی تعرفهها را پیشنهاد دادیم که در نهایت به افزایش ۲۰درصدی آن منجر شد.