آدرس پست الکترونيک [email protected]









چهارشنبه، 24 خرداد ماه 1391 برابر با 2012 Wednesday 13 June

چرا محمود احمدی نژاد تنها مانده است؟

شفاف: محمود احمدی نژاد این روزها تنها مانده است. بسیاری از طرفداران دولت حالا برای خود حزبها و گروه های جداگانه تشکیل داده اند و از حلقه یاران نزدیک به رئیس حمهور اعلام برائت کرده اند.

حلقه یارانی که محمود احمدی نژاد هرگز حاضر نشده آنها را کنار بگذارد و یا حتی از آنان انتقاد کند.

حالا اما شخص رئیس جمهور نیز که تا امروز کلانمی درباره ریزش یارانش به زبان نیاورده بود در یادداشتی به مناسبت ولادت امام علی(ع) با عنوان "امام علي(ع) و عدالت" به وقوع این امر اعتراف کرده و نوشته است: «در برپايي عدالت خط عوض و جبهه درگيري خيلي گسترده‌تر مي‌شود. مرزبندي‌ها در هم مي‌ريزد و انسان ديگر فقط با دشمن داراي خط‌كشي بيروني طرف نيست بلكه اين بار با دوست، آشنا، هم‌حزبي، هم‌باندي و هم‌گروه‌هاي خود طرف مي‌شود. در اجراي عدالت انسان به ناگاه چشم باز كرده و خود را در مقابل برادرش مي‌بيند.»


به نظر می رسد تک تک کلمات این جملات معنی دار است چرا که به عنوان مثال، داوود احمدی نژاد، بردار رئیس جمهور مدت هاست که به دلیل حضور جریان انحرافی در دولت، از دولت و برادرش دل بریده است.

داوود احمدي‌نژاد برادر ارشد رييس‌جمهور كه از زمان شهرداري برادرش را همراهي كرده بود پس از آنكه انتقاداتي از اسفنديار رحيم‌مشايي داشت از دولت جدا شد و به صف منتقدان پيوست.

اين جدايي به بهمن سال 88 باز مي‌گردد. آن‌گونه كه سايت‌هاي خبري گزارش دادند احمدي‌نژاد برادرش را به دليل انتقاد از اسفندیار رحیم مشایی، رئیس دفتر محبوبش، از سمت بازرسي نهاد رياست‌جمهوري كنار گذاشت.

داوود احمدي‌نژاد اما بعد از اين بركناري، افشاگري‌هاي صريح درباره جريان موسوم به انحرافي انجام داد. روزنامه «ايران» اما در گزارشي نوشت «حاج داوود» با توجه به مسووليت‌هاي امنيتي‌اش اين روزها بيشتر سعي مي‌كند به دولت اتهامات امنيتي بزند و ظاهرا اين بخش از هجوم هدفمند عليه احمدي‌نژاد برعهده «احمدي‌نژاد» افتاده است.

از نظر روزنامه «ايران» حمايت داوود احمدي‌نژاد از دولت را مي‌توان نادر برشمرد. در نهايت وي را قابيل برادر خود هابيل ناميده است.

در هر حال اما، ريزش اطرافيان رييس دولت دهم از دوستان گرفته تا هم‌حزبي‌ها كه در انتخابات دوره نهم از حاميان اصلي او بودند، آنقدر محسوس شده که شخص رئیس جمهور نیز در این باره سخن گفته است.

در ابتداي تشكيل دولت احمدي‌نژاد اسامي‌ای همچون غلامحسين الهام، كامران باقري لنكراني، مصطفي پورمحمدي، محسني‌اژه‌اي، پرويز فتاح، حسين صفارهرندي، مهرداد بذرپاش، منوچهر متكي، داوود احمدي‌نژاد و... همه و همه از دوستان و یاران دولت محسوب می شدند اما رفته رفته با قدرت گرفتن جریان انحرافی این حلقه تنگ تر و تنگ تر شد تا جاییکه حامیان و دوستان به منتقدان و مخالفان دولت تبديل ‌شدند و به نظر می رسد این ریزش همچنان ادامه دارد چرا که هر روز سیاسیونی هستند که از جریان انحرافی اعلام برائت می کنند.

اين جدايي‌ها به جايي رسيد كه ارگان رسمي مطبوعاتي دولت تند‌ترين حملات را به اين افراد انجام داد. روزنامه «ايران» مدعي شد چون اين افراد از احمدي‌نژاد سهم خواسته‌اند و احمدي‌نژاد حاضر نشده است به آنان «باج» بدهد اكنون به مخالفان اصلي احمدي‌نژاد تبديل شده‌اند.

کار در مخالفت با بی قانونی های دولت به جایی رسید که طرح سوال از رئیس جمهور در مجلس هشتم مطرح شد و محمود احمدی نژاد را پای میز سوال کشید و بارها و بارها شایعه استیضاح وزاری وی رسانه ای شد و حتی برخی از آنها به مرحله عمل نیز رسید.

پدر داماد محمود احمدی نژاد نیز از جمله نزدیکان به رئیس جمهور محسوب می شد بارها و بارها از دولت و جریان انحرافی انتقاد کرده است.احمد خورشیدی نیز شدید ترین اتقادات را نسبت به جریان انحرافی بیان کرده است تا یکی دیگر از افرادی که با رئیس جمهور نسبت فامیلی نیز دارد از منتقدین اصلی دولت محسوب شود.

جالب تر اینجاست که اکثر بر کنار شدگان در دولت نهم و دهم، از محسنی اژه ای گرفته تا مسعود میرکاظمی و مهرداد بذرپاش، همه و همه به یک دلیل کنار گذاشته شده اند، انتقاد از جریان انحرافی و اسفندیار رحیم مشایی.

حالا اما به نظر می رسد با نزدیک شدن به پایان دوران ریاست جمهوری، محمود احمدی نژاد بیشتر از قبل احساس تنهایی می کند و باید دید سرانجام حاضر می شود از حلقه یاران نزدیک به خود انتقاد کند تا به جمع دوستان بازگردد یا خیر؟




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2024 IranPressNews.com All Rights Reserved