روزنامه مردمسالاری: معاون فني اداره کل منابع طبيعي لرستان گفت: کارشناسان کشورهاي خارجي، تحقيقاتي را در استان کرمانشاه انجام دادند كه براساس آن ارزش ريالي هر درخت بلوط 169 ميليون تومان تخمين زده شد، اما در لرستان دو درخت بلوط را قطع و يک کيسه زغال درست ميکنند و با قيمت هشت هزار تومان ميفروشند كه اين مساله اين نگرانکننده است.
به گزارش ايسنا، بهاروند در جلسه کميته صيانت از محيط شهري و مديريت پسماند شهر خرم آباد با بيان اينکه لرستان با وجود حدود دو ميليون و 100 هزار هکتار عرصههاي منابع طبيعي دومين استان از حيث برخورداري از منابع طبيعي در کشور است، افزود: در لرستان بايد بحث حفاظت و نگهداري از منابع طبيعي را در نظر بگيريم، اما متاسفانه در حال حاظر بحث توسعه را مد نظر قرار دادهايم. معاون فني ادارهکل منابع طبيعي لرستان گفت: با وجود حدود دو ميليون و 100 هزار هکتار عرصه هاي منابع طبيعي در لرستان، منابع طبيعي و فضاي سبز جايگاه ويژهاي در استان دارد، با اين حال نبايد بحث توسعه در اولويت کار ما قرار بگيرد، اما روند کار در بحث منابع طبيعي استان به سمتي پيش ميرود که شايد نگرانکننده باشد. بهاروند خاطرنشان کرد: سرانه جنگل و فضاي سبز در دنيا براي هر نفر حدود شش دهم هکتار است که در کشور ما اين مقدار دو دهم هکتار و در استان لرستان حدود هشت دهم است.
وي در ادامه افزود: بنابر قانون و مصوبه هيئت وزيران تمام پارکهاي محدوده شهرها که جزو اراضي منابع طبيعي هستند، بايد به شهرداري واگذار شوند و در تمام استانها هم اين کار انجام شده است. بهاروند گفت: در استان لرستان بنابر اين مصوبه در سال 89 بايد پارک جنگلي مخملکوه به شهرداري واگذار شود و تا مرحله تحويل هم رفته است، اما چون بحث مالي مد نظر شهرداري بوده و حالت درآمد زايي نداشته، شهرداري از اين قضيه انصراف داده است.