خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 24 فروردین ماه 1405 = 13-04 2026

اسرائیل: اهداف سیاسی عملیات در ایران هنوز محقق نشده است/برنامه‌هایی داریم

آکسیوس گزارش داد که جی. دی. ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا با نتانیاهو صحبت کرد و او را در جریان جزئیات تحولات مذاکرات اسلام آباد قرار داد.

رسانه‌های اسرائیلی دقایقی پیش با اشاره به محاصره دریایی ایران توسط ارتش آمریکا به نقل از منابع ارشد نظامی گزارش دادند که ارتش اسرائیل برای از سرگیری جنگ در حالت آماده‌باش است.

بنابراین گزارش، ارتش اسرائیل در حالت آماده‌باش کامل است و از قبل برنامه‌هایی برای از سرگیری جنگ با رژیم ایران دارد و اگر جنگ از سر گرفته شود، باید نوع متفاوتی از هدف، در درجه اول زیرساخت‌های انرژی، مورد حمله قرار گیرد.

در اسرائیل این اذعان وجود دارد که علیرغم دستاوردهای قابل توجه نیروی هوایی و اطلاعات نظامی، اهداف سیاسی عملیات در ایران هنوز محقق نشده است. در صورت از سرگیری جنگ، سرعت عملیات در ایران کمتر خواهد بود.

این در حالیست که یک مقام آمریکایی به وال استریت ژورنال گفت: محاصره دریایی ایران توسط ارتش آمریکا اجرایی شده و بیش از ۱۵ کشتی جنگی از این عملیات پشتیبانی می‌کنند. نیروی دریایی ایالات متحده منابع کافی برای پشتیبانی از این محاصره را دارد.

این محاصره به ایالات متحده زمان کافی برای پاکسازی مین‌ها و تأمین امنیت عبور کشتی‌های تجاری را می‌دهد، اما هرگونه حمله جدید از سوی رژیم ایران به سرعت این مأموریت را پیچیده خواهد کرد.

فرماندهی نیروهای مرکزی آمریکا سنتکام نیز گزارش داد که گروه ضربت ناو هواپیمابر تریپولی با با جنگنده‌های F-35 در حال انجام عملیات است.

این در حالیست که رئیس جمهور آمریکا ساعتی پیش در کاخ سفید در پاسخ به خبرنگاران گفت هیچکس نمی‌تواند با بستن تنگه هرمز از جهان باج‌گیری کند. امروز صبح از افراد مناسب در مورد ایران تماسی دریافت کردیم. ما به هر طریقی بقایای هسته‌ای (بیش از چهارصد کیلوگرم اورانیوم غنی شده) را بازیابی خواهیم کرد.

Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست