خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 20 آبان ماه 1404 = 11-11 2025

روزنامه لوموند: تلاش‌ بریتانیا برای پذیرش ظهور راست‌گرایان افراطی

روزنامه فرانسوی لوموند در مطلبی درباره تلاش‌های بریتانیا برای پذیرش ظهور راست‌گرایان افراطی نوشته بریتانیا که در طول جنگ جهانی دوم در برابر نازی‌ها مقاومت جانانه‌ای کرده بود، بعد از آن جنگ تا مدت‌ها خودش را در برابر ایدئولوژی‌های رادیکال مصون می‌دانست. ولی با این حال، محبوبیت روزافزون حزب اصلاحات بریتانیا به رهبری نایجل فاراژ- که خواهان اخراج گسترده مهاجران است- خلاف این را نشان می‌دهد.

به گزارش لوموند؛ نایجل فاراژ هیچ‌گاه تعریف و طبقه‌بندی فضای سیاسی بریتانیا از خودش- به عنوان راست افراطی- را نپذیرفته است؛ چه برسد به این‌که تعریف بقیه از خود به عنوان عنوان یک نژادپرست را قبول داشته باشد [و این یعنی نایجل فاراژ برخلاف تعریفی که بقیه سیاستمداران از او دارند، خودش را نه راست افراطی می.داند و نه نژادپرست].

در حالی که نایجل فاراژ به عنوان رهبر حزب بریتانیایی اصلاحات به صراحت گفته که اگر نخست‌وزیر شود، صدها هزار تبعه خارجی را اخراج خواهد کرد؛ و هر از چندی هم این سوال را مطرح کرده که آیا مسلمانان به «ارزش‌های بریتانیایی» احترام می‌گذارند یا نه؛ اما با این حال برچسب طرفدار «عقل سلیم» را ترجیح می‌دهد- و دوست دارد او را به این عنوان بشناسند. حتی در تظاهرات و اعتراضات هواداران او هم- که گاهی اوقات تامی رابینسون فعال ضد اسلام و هولیگان سابق فوتبال نیز به عنوان حامی فاراژ در آن‌ها حضور دارد- اغلب پلاکاردهایی با یک شعار مشابه مشخص به چشم می‌خورد: «ما راست افراطی نیستیم، ما راست و درستیم».

شکی نیست که تاریخ منحصر به فرد بریتانیا با آن مقاومت پیروزمندانه‌اش در برابر هیتلر و ارتش آلمان نازی در طول جنگ جهانی دوم باعث شده هرگونه ارتباطی در این کشور با جنبش‌های فاشیستی رویکردی مسموم و ناپذیرفتنی جلوه کند. با این وجود، ادعای این‌که تاریخ بریتانیا این کشور را در برابر ایدئولوژی‌های رادیکال مصون کرده، صرفاً یک افسانه است؛ همان‌طور که این ایده هم- که سیستم انتخاباتی بریتانیا با اکثریت آرا مانع از رسیدن افراط‌گرایان به قدرت می‌شود- بیشتر از واقعیت ریشه در افسانه‌ها دارد.

نایجل فاراژ در مسیر تبدیل‌شدن به نخست وزیر بعدی بریتانیا

نتایج نظرسنجی جدید یوگاو که مقیاس فروپاشی داخلی حزب محافظه‌کار را نشان می‌دهد، حاکی از آن است که رهبر حزب «ریفورم یوکی» نایجل فاراژ در مسیر بدل‌شدن به نخست وزیر بعدی بریتانیاست.

به گزارش ایندیپندنت، نظرسنجی یوگاو که دومین نظرسنجی از این نوع از زمان انتخابات است، نشان می‌دهد که حزب «ریفورم یوکی» برتری خود را نسبت به حزب کارگر افزایش داده و شانس فاراژ برای ورود به داونینگ استریت در سال ۲۰۲۹ به طور قابل توجهی افزایش داده است.

نتایج این نظرسنجی که از بین ۱۳۰۰۰ نفر در سه هفته گذشته به عمل آمده است، نشان می‌دهد که اگر انتخابات فردا برگزار شود، حزب «ریفورم یوکی» ۳۱۱ کرسی از مجموع ۶۵۰ کرسی را به دست خواهد آورد که تنها ۱۵ کرسی کمتر از اکثریت مطلق است.

در ماه ژوئن، آخرین باری که یوگاو یک نظرسنجی در این مورد انجام داد، پیش‌بینی کرد که حزب «ریفورم یوکی» ۲۷۱ کرسی در مجلس خواهد داشت.

این نظرسنجی نشان داد که حزب کارگر ۲۶۷ کرسی از کرسی‌های کسب‌شده در سال ۲۰۲۴ را از دست خواهد داد و تنها ۱۴۴ کرسی در مجلس خواهد داشت. این رقم نسبت به ۱۷۸ کرسی که یوگاو در آخرین نظرسنجی خود پیش‌بینی کرده بود، کاهش نسبتاً زیادی یافته است.

همچنین تعداد قابل توجهی از اعضای کابینه نیز جایگاه خود را از دست خواهند داد. این نظرسنجی نشان می‌دهد که ۲۳۱ کرسی حزب کارگر به حزب ریفورم یوکی، ۲۶ کرسی به حزب ملی اسکاتلند می‌رسد و ۱۰ کرسی باقی‌مانده بین سایر احزاب تقسیم خواهد شد.

این نظرسنجی نشان داد که حزب محافظه‌کار همچنین با یک سناریوی فاجعه‌بار روبرو خواهد شد و تنها ۴۵ کرسی در مجلس خواهد داشت – که آنها را پس از حزب رفورم یوکی، حزب کارگر و حزب لیبرال دموکرات که طبق نظرسنجی ۷۸ کرسی در مجلس داشتند، قرار می‌دهد. این رقم نسبت به ۷۲ کرسی که در انتخابات عمومی به دست آوردند، پیشرفت ناچیزی است.

در همین حال، حزب ملی اسکاتلند ۳۷ کرسی، حزب سبزها هفت کرسی و حزب پلید کامرو شش کرسی به دست خواهند آورد.

این نظرسنجی فاجعه‌بار برای حزب کارگر در بحبوحه تردیدهای فزاینده در مورد رهبری کی‌یر استارمر بر این حزب رخ می‌دهد، و رأی‌دهندگان به طور فزاینده‌ای احساس می‌کنند که حزب کارگر تاکنون نتوانسته است بر مشکلات پیش روی کشور غلبه کند.

English Summary

The French newspaper Le Monde discusses Britain's struggle to accept the rise of far-right ideologies, referencing the country's strong resistance against the Nazis during World War II. Despite a long-standing belief that Britain was insulated from radical ideologies after the war, the growing popularity of the Reform UK party, led by Nigel Farage, contradicts this notion.

Farage has never accepted the classification of himself as far-right or racist, despite advocating for the mass expulsion of foreign nationals if he becomes Prime Minister. He often frames his views under the guise of "common sense," distancing himself from the far-right label.

The historical context of Britain, especially its victorious stance against Hitler, has led to a toxic perception of any association with fascist movements. However, the belief that Britain's history protects it from radical ideologies is merely a myth, as is the idea that the electoral majority system prevents extremists from gaining power.

Recent polling by YouGov indicates a significant decline in the Conservative Party, suggesting Farage’s Reform UK party is on the path to becoming a major political force. The latest results show that the Reform UK party could secure 311 seats in Parliament, just 15 shy of a majority, significantly boosting Farage's chances of reaching Downing Street by 2029.

In contrast, the Labour Party is predicted to lose a substantial number of seats, dropping to just 144, highlighting the shifting political landscape as Britain navigates its complex relationship with far-right sentiments.


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست