تعیین وزیر دفاع در دولت ترامپ در حالیست که او از رژیم ایران خواسته بدون روبهرو شدن با حمله نظامی به تأسیسات اتمی تسلیم شود
مجلس سنای آمریکا شامگاه جمعه با ۵۱ رای موافق در برابر ۵۰ رای مخالف، به تایید هگست رای داد. در این رایگیری، معاون رئیسجمهور آمریکا که ریاست جلسه را بر عهده داشت، در حرکتی کمسابقه رای داد تا از مساوی شدن آراء جلوگیری کند.
در این رایگیری، «جی دی ونس» معاون رئیسجمهور آمریکا و رئیس سنا، برای تایید شدن هگست مستقیما وارد عمل شد، چون در غیر اینصورت آراء مساوی میشد. این اتفاق پس از آن رخ داد که سه جمهوریخواه - سناتور سوزان کالینز، لیزا مورکوفسکی و میچ مککانل - به دموکراتها در مخالفت با تایید او پیوستند.
این اولین رای قطعی ونس بهعنوان معاون رئیسجمهور بود و تنها دومین بار در تاریخ ایالات متحده است که یک معاون رئیسجمهور برای تایید نامزدی عضوی از کابینه، تساوی را شکست. بار قبلی که این اتفاق افتاد در سال ۲۰۱۷ بود، زمانی که «مایک پنس» معاون رئیسجمهور وقت، رای تعیینکننده را برای تایید وزیر آموزش به صندوق انداخت.
به گزارش رویترز، در طول ساعتها مناظره روز جمعه، سناتورهای دموکرات پیت هگست را به خاطر نگرانیهایشان درباره رفتار شخصی و شایستگیهایش مورد انتقاد قرار دادند.
«پیتر برایان هِگْسِت» (Peter Brian Hegseth)، زادهٔ ۶ ژوئن ۱۹۸۰ در مینیاپولیس، مینهسوتا، یک کهنهسرباز، نویسنده و مجری تلویزیونی است که بهعنوان وزیر دفاع ایالات متحده آمریکا منصوب شده است. او تحصیلات خود را در دانشگاه پرینستون (کارشناسی) و دانشگاه هاروارد (کارشناسی ارشد سیاست عمومی) به پایان رسانده و در گارد ملی ارتش آمریکا تا درجه سرگرد خدمت کرده است. هگست در جنگهای عراق و افغانستان شرکت داشته و نشانهایی مانند ستاره برنزی و نشان پیادهنظام رزمی را دریافت کرده است.
پس از خدمت نظامی، هگست بهعنوان تحلیلگر سیاسی در شبکهٔ فاکس نیوز فعالیت کرد و از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۴ یکی از مجریان برنامه «فاکس اند فرندز» بود. او همچنین ریاست سازمانهای «کهنهسربازان برای آزادی» و «کهنهسربازان دلواپسِ آمریکا» را بر عهده داشت که در حوزه سیاستگذاریهای نظامی و امور کهنهسربازان تأثیرگذار هستند.
هگست مواضع سرسختانهای در قبال رژیم ایران دارد. او از حامیان اعمال فشار حداکثری و حتی حمله نظامی بوده است. در مورد چین، هگست این کشور را «بزرگترین چالش جهانی» آمریکا میداند و احتمالا سیاستهای سختگیرانهتری را در قبال پکن دنبال خواهد کرد. در قبال روسیه، او به «تهدیدات» این کشور در اروپا و دیگر مناطق جهان توجه ویژهای دارد و احتمالا به تقویت حضور نظامی آمریکا در مناطق استراتژیک خواهد پرداخت.
با توجه به سوابق و مواضع هگست، انتظار میرود که در دوران تصدی او بهعنوان وزیر دفاع، سیاستهای تهاجمیتری در قبال کشورهای متخاصم اتخاذ شود و تمرکز بیشتری بر تقویت توان نظامی و ائتلافهای بینالمللی صورت گیرد.
این در حالیست که ترامپ از رژیم خواسته بدون روبهرو شدن با حمله نظامی به تأسیسات اتمی تسلیم شود.
به گزارش فوربز، رئیسجمهور جدید آمریکا در پاسخ به سؤال خبرنگاران در کاخ سفید در مورد احتمال حمله به تاسیسات اتمی رژیم ایران گفت: من طی روزهای آینده با افرادی در سطوح بالا در این مورد گفتگو خواهم کرد، بهتر است این موضوع بدون نیاز به حمله نظامی اسراییل و اقدامات بیشتر حل شود. امیدوارم با ما به توافق برسند، اگر هم نرسند، باز مشکلی نیست.
یکی از دلایلی که رژیم ضحاکان جواد ظریف را دوباره از شیشه سرکه در آوردند و بدو بدو او را با دستمال قرمز روانه اروپا کردند، یکی انتخاب مارکو روبیو بود و دوم اینکه احتمال میدادند که هگست انتخاب شود که شد * همین و فعلا بیشتر از این توضیح لازم نیست *
می گویند بترس ازانکه سربتو دارد " سخنی نمی گوید وعمل قاطعانه می کند دارد" ونترس ازانکه فقط برای ترساندن هیاهو وجنجال می کند حمله به تاسیایت اتمی خامنه ای وسپاه ومقادیرنجومی اورانیوم غنی شده با درصدد بالا دران وجود دارد تنها به آزاد شدن تششعات اتمی رادیواکتیو درایران همچون انفجارنیروگاه اتمی جنوبیل اکراین خواهد انجامید وتنها با حمله ورشدن قشون نظامی خارجی به تاسیاست اتمی خامنه ای وتسخیرومهروموم کردن ان برای همیشه می تواند مانع ازبمب اتم سازی خامنه ای شود اینکه ترامپ زحمت کردن حمله کردن به تاسیسات اتمی خامنه ای را به اسرائیل ونه امریکا محول می کند زیراکه امریکا نباید دران درگیرشود هزینه برایش بپردازد بی نهایت تمسخرآمیزاست وزرای دولت ترامپ هرچند برعلیه حکومت اهریمن اخوندی درایران چنین وچنان می گویندقادرخواهند خودخواسته اقدام کنند؟