واکنشها به ویژه در فضای مجازی بسیار گسترده است. هشتگ آرمیتا گراوند بلافاصله ترند شده و رسانههای خارجی از جمله رسانههای آلمانی و فرانسوی خبر به کما رفتن یک دختر جوان ایرانی را به طور گسترده منتشر کردند.
خبرگزاری فرانسه در گزارشی از تهران نوشت: دختر نوجوانی پس از ضرب و شتم در مترو در کما قرار دارد.
این منبع نوشت: یک دختر نوجوان ۱۶ساله به نام آرمیتا گراوند در درگیری در متروی تهران با زنان پلیس بهشدت مجروح شده است. وی تحت تدابیر شدید امنیتی در بیمارستان فجر تهران تحت درمان قرار گرفته است. و در حال حاضر هیچ ملاقاتی برای او حتی از سوی خانواده وی وجود ندارد.
این دختر جوان روز یکشنبه پس از دستگیری و حمله فیزیکی مأموران پلیس اخلاق در ایستگاه متروی شهدای تهران، دچار جراحات شدید شد. این در حالیست که رسانههای دولتی با متنی یکسان و کلیشه ای ضرب و شتم این دختر نوجوان را تکذیب و مدعی شدند که برخورد فیزیکی صورت نگرفته است و بر اثر افت فشار بیهوش شده است.
بسیاری از کاربران شبکههای اجتماعی درباره وضعیت او ابراز نگرانی و تصاویرش را با مهسا امینی در کما مقایسه کردند.
با شدت گرفتن واکنشها به اتفاقی که برای این دختر نوجوان رخ داده در شبکههای اجتماعی، تدابیر امنیتی در بیمارستان محل بستری او نیز تشدید شد، با اینحال شامگاه سهشنبه عکسی از آرمیتا در بخش مراقبتهای ویژه منتشر شد و یکی از بستگان او با انتشار تصویری خبر داده است که حال آرمیتا خوب نیست.
در پی این اتفاق، یک سایت حقوق بشری گزارش داد که ماموران امنیتی گوشیهای همراه تمامی اعضای خانواده گراوند را ضبط کردهاند. برخی گزارشها نیز حاکی از آن است که روز سهشنبه ملاقاتهای بخشآیسییودر طبقه اول بیمارستان فجر لغو شده و این بخش در محاصره کامل نیروهای امنیتی است.
سازمان حقوق بشری "ههنگاو" که برای نخستین بار خبر به اغما رفتن گراوند و تصویر او را منتشرکرده بود گزارش داده که ماموران امنیتی متعاقب انتشار عکس او در بخش مراقبتهای ویژه گوشیهای همراه تمامی اعضای خانواده را به ظن ارسال هر گونه تصویر ضبط کردهاند.
این نهاد حقوق بشری از ایرانیان داخل و خارج خواسته است که یک صدا، صدای مظلومیت آرمیتا باشند.