آدرس پست الکترونيک [email protected]









دوشنبه، 23 مرداد ماه 1402 = 14-08 2023

یک میلیون مسلمان در آمریکا به عنوان تهدید احتمالی شناسايی شده‌اند

یک امام جماعت و فعال اسلامی در سیاتل به خاطر قرار گرفتن نام خود در فهرست نظارتی، در طول چندین سال گذشته به دلیل نقض قانون از اف بی آی شکایت کرده است.

به گزارش سیاتل تایمز، فرید سلیمان، یک فعال مسلمان در سیاتل، گفت ماه گذشته او به کالیفرنیا پرواز کرد تا تورنمنت بسکتبال جوانان را برگزار کند. در باجه بلیط، به او یک کارت پرواز با یک مهر ویژه داده شد که نشان می‌داد او به بازرسی امنیتی اضافی نیاز دارد.

به او گفته شد که به یک جای مشخص برود، جایی که مأموران فدرال او را از جلوی دیگران عبور دادند تا به قول خودش کیفش را به طور دقیق جستجو کنند.

سلیمان می‌گوید که در سفرهای بین‌المللی، مأموران مرزی به محض پیاده‌شدن از هواپیما، او را برای بازجویی خصوصی کنار می‌کشند. این مرد ۴۶ ساله که به برگزاری مراسم مذهبی در مسجدی در سیاتل جنوبی کمک می‌کند، برای یک سازمان غیرانتفاعی کار می‌کند و در اوبر (تاکسی اینترنتی) هم فعال است گفت که او به عنوان یک تهدید احتمالی شناسایی شده است. او علت را نمی‌داند و این سؤالی است که وی می‌گوید دهه‌هاست به آن فکر می‌کند.

وی معتقد است که او در فهرست نظارتی دولت فدرال قرار گرفته است که هدف آن شناسایی تروریست‌های شناخته شده یا مظنونی است که قصد سفر به ایالات متحده یا سراسر ایالات متحده را دارند، اما براساس تخمین شورای آمریکایی آمریکایی، هیچ تأیید یا توضیحی دریافت نکرده است. او نمونه‌ای از حدود یک میلیون نفر است که سرنوشت مشابهی دارند.

سلیمان و ده‌ها نفر دیگر در سراسر کشور از دولت ایالات متحده به دلیل نقض قانون اساسی با تهیه فهرست نظارتی، در دادگاه فدرال مریلند شکایت می‌کنند. قادر عباس، وکیل CAIR، گفت: امیدواریم که پرونده فرید، پرونده‌ای باشد که به فهرست نظارت پایان می‌دهد.

در واقع فهرست‌های نظارتی زیادی وجود دارد، اما بیشتر آن‌ها از یک پایگاه داده FBI گرفته شده که اغلب به عنوان «لیست پیگیری» شناخته می‌شود. این لیست شامل اسامی شهروندان آمریکایی و خارجی است.

دولت این فهرست نظارتی را در سال ۲۰۰۳ ایجاد کرد، زمانی که ترس از تروریسم پس از حملات ۱۱ سپتامبر افزایش یافت. با این حال، پس از ۱۱ سپتامبر، به گفته منتقدان، سوء ظن عمومی و غیرمنصفانه متوجه مسلمانان از جمله شهروندان آمریکایی شد. بسیاری از آنها برای بازجویی بازداشت شدند، مورد جاسوسی قرار گرفتند و به پایگاه داده FBI اضافه شدند.

خردادماه امسال، شورای روابط آمریکایی _ اسلامی (CAIR) در گزارش خود اعلام کرد که فهرست محرمانه FBI به مدت ۲۰ سال برای جامعه مسلمانان مشقت و هراس ایجاد کرده است.

این گزارش با نام «بیست سال طولانی؛ فراخوانی برای توقف فهرست نظارت مخفی اف‌بی‌آی» (Twenty Years Too Many, A Call to Stop the FBI’s Secret Watchlist)، جزئیات استفاده FBI از پایگاه داده‌های غربالگری تروریسم را توضیح می‌دهد که گفته می‌شود مسلمانان را هدف قرار می‌دهد.

پس از انتشار فهرست ۲۰۱۹ FBI از سوی یک هکر سوئیسی که آن را به صورت آنلاین از طریق یک شرکت هواپیمایی منطقه‌ای منتشر کرد، CAIR تجزیه و تحلیلی جامع از بیش از ۱,۵ میلیون نام موجود در آن انجام داد.

در این گزارش آمده است: بیش از ۳۵۰ هزار نام وارد شده در این فهرست را نگارش‌های مختلف نام‌های محمد، علی و محمود تشکیل می‌دهند و ۵۰ نامی که بیشترین استفاده را دارند، همه اسامی اسلامی هستند.




فرهاد میری August 14, 2023 01:00 PM

صبح شما بخیر! آمریکا و غربیها
شما هم مانند ملت های مسلمان خاورمیانه تازه پی بردید که اسلام آن روی سگی هم داره

گزارش یا اعتراض به این نظر


مریم نیکزاد August 15, 2023 04:15 AM

در تلویزیون خبری دیدم که مراکز اسلامی در سرتاسر اروپا برپاشده و میرود که مسلمین کنترل اروپا را در دست بگیرند
من شخصا از این فقره بسیار خوشنودم زیرا 1400 سال است مردم مظلوم خاورمیانه بتنهایی دارند یوغ سنگین اسلام را بدوش میکشند اینکه میرود که کشورهای غربی هم بخشی از این بار سنگین و ننگین را روی شانه های خود احساس کنند تا درک کنند که چه دین خوبیست این اسلام

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: