آدرس پست الکترونيک [email protected]









آدينه، 20 اسفند ماه 1400 = 11-03 2022

آزار اتباع روسی در جهان؛ مجوز برای شعار مرگ بر پوتین

شعار «مرگ بر پوتین» در فیس‌بوک و اینستاگرام مجاز اعلام شد

شرکت «مِتا»اعلام کرد برای کاربران فیس‌بوک و اینستاگرام «در برخی کشورها»، در چارچوب تهاجم به اوکراین، انتشار محتوای خشونت‌آمیز علیه مقام‌های روسیه و سربازان روسی از جمله شعار «مرگ بر پوتین» و «مرگ بر متجاوزان روسی» آزاد است.

این تصمیم بی‌سابقه شرکت متا، به عنوان غول فناوری در عرصه شبکه‌های اجتماعی، در سومین هفته از تهاجم نظامی روسیه به اوکراین اتخاذ شده و با سیاست ممنوعیت نفرت‌پراکنی در پلتفرم‌های آن در تناقض است.

خبرگزاری رویترز می‌گوید به اسنادی دست یافته که نشان می‌دهد این تغییر سیاست «موقت» خواهد بود.

به گزارش رادیو فردا، با این حال، سخنگوی متا تاکید کرده است که انتشار چنین محتوایی علیه «غیرنظامیان روسیه» به‌هیچ‌وجه مجاز نیست.

علاوه‌ بر امکان انتشار شعار خشونت‌آمیز علیه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، شرکت متا به کاربران خود اجازه داده است تا علیه الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهوری بلاروس، هم شعارهایی مشابه منتشر کنند.

گزارش مجله تایم از آزار اتباع روسی در سراسر دنیا

نشریه آمریکایی تایم در گزارشی نوشت که در بحبوحه مناقشه اوکراین، روس‌تبار‌ها در سراسر دنیا شاهد رفتارهای توهین‌آمیز و آزار و اذیت مواجه هستند.

این نشریه در گزارشی نوشت: بعد از حمله روسیه به اوکراین مردم در نقاط مختلف دنیا تلاش کرده‌اند که با ارایه کمک به نهادهای بشردوستانه و همکاری در تحریم و یا اعتراضات شخصی به نوعی همدردی خود را با اوکراین نشان دهند اما عده‌ای هم بوده‌اند که این رفتار مخالفت‌آمیز را نسبت به هر چه که به نوعی با روسیه یا مردم عادی در این کشور مرتبط بوده، نشان دهند.

در این گزارش با ذکر مثالی در این باره آمده است: در برخی موارد، این اعتراضات بی‌مورد و یا حتی احمقانه به نظر می رسید، به عنوان مثال، مسابقه بین المللی درخت سال اروپا درختان روسی را از بررسی حذف کرد.

این نشریه نوشت: صادرات فرهنگی روسی نیز مصون نماندند و شاهد لغو اجراهای باله دولتی روسیه سیبری، شرکت باله سلطنتی مسکو و باله بولشوی در انگلیس بوده ایم.

به نوشته تایم، در برخی موارد نیز این لفاظی‌ها علیه روس‌ها به وضوح تبعیض‌آمیز بوده‌اند مثل اظهارنظر اریک سوال‌ول، عضو کنگره که خواستار «بیرون انداختن دانشجویان روسی از آمریکا» شده است یا همچنین اظهارات راجر گیل، نماینده انگلیسی که گفته بود که روس‌هایی که در کشور زندگی می کنند باید برگردند به خانه خودشان.

بنا بر این گزارش، این حملات بی‌هیچ ملاحظه‌ای علیه همه کسانی است که در دامنه زبان روسی هم هستند. دویچه وله، یکی از رسانه‌های آلمان در این باره گزارش داده است که یکی از مراکز تدریس زبان روسی عنوان کرده دانش‌آموزانش شاهد آزار و اذیت بوده‌اند.

در ونکوور کانادا نیز دیوار مرکز اجتماعات روسی با رنگ آبی و زرد (نشانه پرچم اوکراین) رنگ‌آمیزی شد. در ایالت اوهایو نیز یک مرکزی که توسط یک تبعه روس و اوکراین به صورت مشترک اداره می‌شود نیز پیام‌ها و تماس‌های تهدید آمیز دریافت کرده‌اند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: