آدرس پست الکترونيک [email protected]









سه شنبه، 23 مرداد ماه 1397 = 14-08 2018

بروز بحران شدید آب برای تهران دور نیست

سرپرست آب منطقه‌ای تهران گفت: نباید فکر کنیم که ریزگردها فقط مربوط به استان خوزستان است. در استان‌هایی مثل سیستان و بلوچستان نیز موضوع آب و ریزگردها منجر به مهاجرت شده است. در شهر تهران نیز ما با آن فاصله‌ای نداریم. موضوعات را باید با مردم در میان بگذاریم چراکه یکطرفه مشکلات را نمی‌توانیم حل کنیم. همه آحاد جامعه باید به تصمیم‌گیران و دولت برای عبور از این بحران کمک کنند.

به گزارش ایلنا، فروغی سرپرست آب منطقه‌ای تهران در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری بین شرکت‌ آب و فاضلاب استان تهران، شرکت آب منطقه‌ای تهران و سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران اظهار داشت: یکی از آفت‌هایی که امروز با آن مواجهیم بخشی‌نگری در ساختار اداری است و هر سازمانی برای پاسخگویی، نگاه جامعی ندارد.وی در ادامه با بیان اینکه ما بنا داریم که با کمک شهرداری بخشی از مشکلات پیش روی تامین آب کشور را حل کنیم، افزود: در حال حاضر در زمینه تامین آب فضای سبز با شهرداری چالش داریم که اگر نگاهمان بلند نباشد بهداشت عمومی تحت‌الشعاع قرار می‌گیرد.فروغی با بیان اینکه شهرداری با فرهنگسازی می‌تواند به ما کمک کند، یادآور شد: باید از این ظرفیت و از تمامی امکانات و توانمندی‌ها جهت اطلاع‌رسانی به مردم استفاده کنیم.وی یادآور شد: ما اجازه نداریم از منابع استفاده بخشی کنیم. باید هر قدمی که برمی‌داریم جهت انجام خدمت به مردم باشد.وی با بیان اینکه اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی و مباحث فرهنگی زمان‌بر و مستلزم استمرار است، افزود: قطعا تفاهمنامه در مقوله زمان نمی‌گنجد و باید استمرار داشته باشد.

سرپرست آب منطقه‌ای تهران با بیان اینکه یکی از سیاست‌های محوری در دستور کار دولت سازگاری با کم‌آبی است، خاطرنشان کرد: ما در این زمینه روش‌ها و فرآیندهای متفاوتی اتخاذ کرده‌ایم که امیدواریم از آنها استفاده کرده و بتوانیم خودمان را با شرایط اقلیمی انطباق دهیم و توسعه کلان زندگی شهری را محقق کنیم.وی در ادامه با اشاره به این که ارزش آبی آب به اندازه ارزش اقتصادی آن است، گفت: باید بدانیم که اگر آب نباشد چه هزینه‌هایی باید به لحاظ اجتماعی، امنیتی و زیست محیطی بپردازیم تا جبران شود. مثلا دیدیم که در شهرهای جنوبی وقتی به مشکل آب برخوردیم فقط صرفا کمبود آب نبود دولت حاضر بود از نقاط دوردست آب را تهیه کرده و به این نقاط منتقل کند.وی ادامه داد: امروز نباید فکر کنیم که ریزگردها فقط مربوط به استان خوزستان است. در استان‌هایی مثل سیستان و بلوچستان نیز موضوع آب و ریزگردها منجر به مهاجرت شده است. در شهر تهران نیز ما با آن فاصله‌ای نداریم. موضوعات را باید با مردم در میان بگذاریم چراکه یکطرفه مشکلات را نمی‌توانیم حل کنیم. همه آحاد جامعه باید به تصمیم‌گیران و دولت برای عبور از این بحران کمک کنند.



ehsan August 15, 2018 12:34 PM

با توجه به فراهم نمودن كليه امكانات براي تهران، ميل و رغبت مردم ساير نقاط بسمت تهران بيشتر ميشود بايد امكانات در جنوب ايران بهبود وافزايش يابد بايد در جنوب ايران مسولين تمام هم و غم خودشان همانگونه كه در زمينه هسته اي و موشكي تلاش كردند و موفق شدند ميتوانند ازآبهاي خليج فارس و درياي عمان هرچه زودتر شيرين سازي كنند و به مناطق جنوبي و مركزي منتقل نمايند تا از مهاجرت مردم جلوگيري شود واز اين طريق موجب اشتغال چند ميليوني مردم بيكار شوند دولت نبايد به اميد آسمان و بارندگي باشد و و چشم بر آسمان داشتن براي بارندگي يك خيال واهي است بايد با شيرين سازي و انتقال اب يك حركت و جهش و فعاليت بزرگي در جنوب ايران بوجود ايد پتانسيل جوي و شرايط خاك و هوا براي كاشت محصولات انبه، موز، مركبات و حتي ساير محصولات گران قيمت حتي بصورت گلخانه اي وجود دارد فقط همت مسولان نياز دارد منطقه لارستان و هرمزگان و سيستان و بلوچستان از اين اقدام دولت استقبال خواهند نمود و شرايط هم بسيار مناسب ميباشد آب درياي عمان و خليج فارس با استفاده از انرژي خورشيدي ميتوان با هزينه كم شيرين سازي نمود وازاين طريق به يك منبع بيكران آب دست يافت

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: