آدرس پست الکترونيک [email protected]









چهارشنبه، 31 اردیبهشت ماه 1393 = 21-05 2014

جریمه تأخیر بدهیم، ایرلاین‌ها تعطیل می‌شوند

اظهارات جالب معاون وزیر؛
جریمه تأخیر پرواز بدهیم، ایرلاین‌ها تعطیل می‌شوند!

قدس آنلاین: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور هوانوردی و هواشناسی از تلاش دولت برای ایجاد سازمان ملی ایمنی حمل و نقل خبر داد.

به گزارش خبرنگار ما، علی محمد نوریان در مراسم افتتاحیه همایش «حمل و نقل هوایی، آسیب شناسی و چالشها» ضمن تأکید بر اینکه دولت به دنبال ایمن سازی حمل و نقل و از جمله حمل و نقل هوایی است، افزود: به همین منظور ایجاد بانک و صندوق توسعه حمل و نقل نیز با جدیت دنبال می شود. همچنین در تلاشیم با به روزرسانی و تصویب طرح جامع حمل و نقل امکان ایجاد پنجره واحد برای مذاکره با سرمایه گذاران داخلی و خارجی را افزایش دهیم؛ زیرا هم اکنون سرمایه گذاری در صنعت هوایی کشور با ریسک بسیار بالایی همراه است.

نوریان گفت: مرز میان امنیت و رفاه بسیار باریک است و همزمان نمی توان هم رفاه ایجاد کرد و هم امنیت پرواز؛ پس باید این دو را با ظرافت پیش برد؛ چون اگر ایرلاین ها به لحاظ مالی ضعیف باشند، ناگزیرند برخی امور ضروری مانند آموزش را کنار بگذارند که این به معنی بازی با جان مردم است.

نوریان اظهار داشت: مردم خواستار اجرای نظام جریمه برای تأخیرهای پروازی هستند، اما واقعیت این است که ایرلاین ها امروز ورشکسته هستند و اگر این نظام را اجرایی کنیم، آنها را به تعطیلی می کشانیم.

وی با ابراز امیدواری از احتمال واردات هواپیمای نو و قطعات مورد نیاز در نتیجه توافق هسته ای خاطرنشان کرد: امروز از مجموع 240 هواپیما 108 هواپیما زمینگیر شده اند که این رقم بسیار وحشتناک است.

وی خاطر نشان کرد: ما و فرودگاه دوبی در سال 1945 با هم شروع کردیم، اما امروز دوبی در میان 20 فرودگاه برتر جهان مقام دهم را دارد و استانبول هم بیستم است. با اینکه این دو قصد دارند تا دو سال آینده به ترتیب به مقام چهارم و سوم دست یابند، اما ما در جابه‌جایی بار و مسافر در میان 12 کشور همسایه یازدهم هستیم!

وی با ابراز تأسف از اینکه صنعت هوایی کشور بسیاری از مزیتهای نسبی خود را از دست داده، افزود: به لحاظ سرمایه گذاری نیز وضعیت نامطلوبی داریم و برای اینکه تعداد مسافر جابه جا شده را در فرودگاه امام خمینی از 6 میلیون نفر به 200 میلیون نفر برسانیم به 6 هزار میلیارد تومان بودجه نیاز داریم، حال آنکه در تمام این سالها فقط 500 میلیون دلار هزینه شده است.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور هوانوردی و هواشناسی با تأکید بر وجود فاصله وسیع میان ایران و دیگر کشورهای منطقه در زمینه سرمایه گذاری در زیرساختهای هوایی، خاطر نشان کرد: قطعاً در آینده نزدیک برای رفع این مشکل تصدی گری را به بخش غیردولتی واگذار می کنیم تا مزیتهای از دست رفته صنعت هوایی را بازیابیم.

نوریان افزود: ترانزیت و حمل و نقل ترکیبی از جمله این مزیتها بوده که متأسفانه با توجه به اینکه در چند سال گذشته به جای تعامل با دیگر کشورها از اهرم برخورد استفاده کرده ایم، این مزیت را به حداقل رسانده ایم، اما تلاش می کنیم نظامی جدید در تعامل با کشورهای همسایه و منطقه تدوین کنیم. وی افزود: به دنبال ایجاد گارد حفاظت حمل و نقل هستیم تا این گارد جایگزین ساختارهای متعدد نظارتی شود. وی ادامه داد: امروز از مجموع 90 فرودگاه کشور فقط 7 فرودگاه می توانند خود را اداره کنند و بقیه زیان ده هستند.

نوریان گفت: فرودگاه های کشور به خاطر نداشتن تجهیزات با هر مسأله کوچکی پروازشان لغو می شود و حتی برخی فرودگاه ها در حالی به خاطر فشارهای سیاسی مقامهای محلی ساخته شده که ما هواپیمای مناسب برای پرواز به آنها را نداریم!



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: