آدرس پست الکترونيک [email protected]









آدينه، 12 مهر ماه 1392 = 04-10 2013

پیامبر نیز از نرمش قهرمانانه برای هدف خود استفاده می‌کرد

اقدامات دیپلماتیک اخیر تغییر تاکتیک نظام است

مشاور فرمانده سپاه پاسداران در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه امروز با بیان اینکه امروز وارد دوران جدیدی شده‌ایم، تصریح کرد: وقتی رهبر انقلاب بر اقدامی صحه می‌گذارند، یعنی این استراتژی نظام است و نرمش با قید قهرمانانه موضع امروز نظام است.

به گزارش تسنیم، محمدحسین صفارهرندی کارشناس مسائل سیاسی در سخنرانی پیش از خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران در تشریح نرمش قهرمانانه اظهار داشت: در هفته‌های اخیر با جریانی روبه‌رو هستیم که ممکن است در نگاه نخست با رویه‌ها و عادات قبلی ما نامأنوس باشد، اما همچنان که بارها مورد تاکید قرار گرفته است، اگر تحرکی در چارچوب دیپلماسی عمومی نظام در قبال مسائل بین‌المللی روا داشته می‌شود، این اتفاق حرکتی در جهت تغییر تاکتیک و قدرت مانور نظام برای تحصیل رسیدن به منافع ملی و اصول مورد قبولش است.

وی تعبیری که راهگشای این دوره جدید بوده است را تعبیر حکیمانه نرمش قهرمانانه دانست و با اشاره به آیه‌ای از سوره فتح که به دوران بعد از صلح حدیبیه اشاره می‌کند، تصریح کرد: خداوند در این آیه به مقطعی اشاره می‌کند که بی‌شباهت به دوران امروز ما نیست البته قصد نداریم بگوییم که تطبیق مو به مو دارد.

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: خداوند در این آیه به وضعیتی اشاره می‌کند که دست کفار و مشرکین از سر مومنین کوتاه است و دست مومنین از سر کفار کوتاه است این یعنی دوگانه‌ای که با فهم زمینی ما همخوانی ندارد، اما حقیقتی که خداوند به آن اشاره می‌کند این است که دوره پیروزی را در این اتفاق دیده است لذا می‌فرماید ضرورت و مقتضای این دوره چنین است که دست آنها از سر شما کوتاه باشد و دست شما از سر آنها کوتاه باشد، یعنی حالتی که طرفین احساس کنند قوایشان در برابر یکدیگر متوقف شده است.

صفارهرندی تصریح کرد: نرمش قهرمانانه با جریان استکباری در بخشی از ساخته‌هایمان در موضوع هسته‌ای است و کاروانی که با مسئولیت عالی رئیس‌جمهور به سازمان ملل رفت و با اعتمادی که رهبر معظم انقلاب به وی داشت و با اختیاراتی که از سوی وجدان بیدار انقلاب و با تکیه بر آرای مردمی که رئیس‌جمهور خود را انتخاب کردند و به او این ظرفیت را بخشیدند که از زبان آنها با جهان سخن بگوید، باید درست بشناسیم.

وی خاطرنشان کرد: آیا آقای روحانی به عنوان رئیس‌جمهور تدبیر تازه‌ای را که برای صحبت با جهان یافته است، معامله بر سر اصول و مبانی انقلاب اسلامی است؟ در حالی که اگر از خود وی و یا دیگر کارشناسان آگاه بپرسیم تاکید می‌کنند که آیین اصلی و مبانی نظام تغییر نکرده و آنها سر جای خودشان است و این طرح نو از گونه‌ای دیگر سخن گفتن است و صرفا تغییر در روش‌های تاکتیکی است و برای همه دولت‌ها این امکان میسر بوده است که در چارچوب خطوط قرمز نظام از روش‌های خاص خود مدد بگیرند.

کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: ایام بعد از انتخابات ریاست جمهوری اعتماد مردم به گروهی از زمامداران و سپردن مسئولیت کارها با قید اینکه آنها می‌گویند از روش تازه‌ای به لحاظ تاکتیکی و فرعی می‌خواهیم استفاده کنیم و با این روش با جهان مواجه شویم و به این روش جدید در جهت تحقق آرمان‌های نظام امیدوار هستیم لذا مردم به آنها اعتماد کردند و عرصه را به دست کسی سپردند که در دوران تبلیغات انتخاباتی از این روش تازه سخن می‌گفت و تاکید می‌کرد این تدبیر ما به هیچ وجه ناظر به تغییر در اصول و مبانی نظام نیست و با حفظ همه بنیان‌های اساسی انقلاب و اسلامی در مسیر موردنظر رهبر معظم انقلاب حرکت خواهیم کرد.

صفارهرندی افزود: اسلام هم این روش را منع نکرده است، پیامبر و ائمه علیهم السلام نیز از راه‌های متفاوت در جهت رسیدن به مقاصد خود استفاده می‌کردند.

وی با بیان اینکه دشمنان در جهت تحریک افکار عمومی در بوق‌های تبلیغاتی خود این مساله را طور دیگری عنوان می‌کنند و می‌گویند نظام جمهوری اسلامی از سر ناچاری به تسلیم و سازش روی آورده است، گفت: بگذارید آنها همینطور بگویند، اما مهم این است که در این اتفاقی که رخ داده، ما از سر ناچاری رویکرد جدیدی نداشتیم و بلکه در دنیا اتفاقات دیگری نیز افتاده است.

صفارهرندی با بیان اینکه دیپلماسی نوعی دیگر از جنگ است، گفت: خیلی خوشحال شدم که وزیر خارجه کشورمان گفت که این رفت و آمدها به معنی دوستی با رفقا نیست بلکه یک جدال و جنگ است و در جنگ شما باید دائما مراقب حریف خود باشید. دیپلمات کسی است که لبخندی بر لب و خنجری در پشت دارد و در زمانی که شما با لبخند دیپلماتیک، نرم شده باشید، خنجر از پشت بیرون می‌آید و وارد سینه‌ شما می‌شود.

وی با بیان اینکه وارد دوران جدیدی شده‌ایم، تصریح کرد: وقتی رهبر انقلاب بر اقدامی صحه می‌گذارند، یعنی این استراتژی نظام است و نرمش با قید قهرمانانه موضع امروز نظام است. وقتی رئیس‌جمهور به طرف مقابل می‌گوید که با اختیار تام آمده‌ام و بعد از آن به قضیه ورود پیدا می‌کنیم و می‌خواهیم مشکلات حل شود اما پیام‌های دیگری مشاهده می‌کنیم.

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: معاون وزیر امور خارجه آمریکا برخلاف وعده‌هایی که ‌آنها در نشست و برخاست دیپلماتیک به ما داده بودند، می‌گوید که هیچ یک از دولتمردان آمریکا معتقد نیستند که غنی‌سازی در ایران می‌تواند ادامه پیدا کند.

صفار هرندی با اشاره به شعار مردم که مرگ بر آمریکا سر می‌دادند، گفت: شعار مرگ بر آمریکا زمانی تقویت و بیشتر خواهد شد که مردمی که خنجر آمریکایی‌ها در سینه، پشت و حنجره‌ فرزندانشان نشسته و این خاطرات گذشته با طراحی مکارانه امروز آنها در پشت قیافه دیپلماتیک آنها ضمیمه شود و در پشت این ظاهر دوستانه دشمنی‌های خود را ادامه دهند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تاسف ما از برخی‌هاست که خود را به عنوان سخنگوی دولت در رسانه‌ها جا می‌زنند اما در واقع سخنگوی ایالات متحده آمریکا هستند و ما به آنها می‌گوییم که ملت ایران در کنار تقاضایی برای تغییر وضعیت معیشتی حاضر دارند، هرگز از اعتقادات خود عقب‌نشینی نمی‌کنند.



آرمان October 4, 2013 08:23 PM

ظاهرا برای حل مشکل ایران و امریکا دیگر استفاده از تبعیت از معاهده صلح امام حسن و معاویه جوابگو نیست و با جستجوی در زندگی پیامبراسلام و یافتن سوراخ سمباده ای در جائی از حیات ایشان و جمله ای از نرمش قهرمانانه ای پیدا کرده تا با اقتدا به آن بتوانند مشکل ایرا و امریکا را حل کنند لذا تا کنون ابتدا مسئله فتوای حرام بودن سلاح اتمی توسط خامنه ای بعد نرمش قهرمانانه امام حسن و معاویه و حالا نرمش قهرماناه پیامبر اسلام بعنوان وسیله نزدیکی به امریکا مورد استفاده قرار میدهند اگر اینها جواب نداد نمیدانم از چه شیوه ای استفاده کنند

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: