آدرس پست الکترونيک [email protected]









شنبه، 2 شهریور ماه 1392 = 24-08 2013

اوباما زیر فشار برای حمله به سوریه؛ استقرار نیرو

باراک اوباما زیر فشار دو حزب دمکرات و جمهوری‌خواه برای حمله به سوریه است.

وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد، پنتاگون در حال استقرار نیروی دریایی خود در نزدیکی سوریه به منظور انجام تدارکاتی برای اجرای تصمیم احتمالی رئیس‌جمهوری آمریکا برای حملات نظامی به سوریه است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری ‌آسوشیتدپرس، چاک هاگل، وزیر دفاع آمریکا از توصیف درباره هرگونه تحرکات خاص نیروهای ‌آمریکایی امتناع کرد و گفت: باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا خواسته است که پنتاگون گزینه‌های نظامی را برای سوریه در نظر بگیرد و برخی از این گزینه‌ها نیازمند استقرار نیروهای آمریکایی هستند.

وزیر دفاع آمریکا ادامه داد: وزارت دفاع مسئولیت تامین گزینه‌های احتمالی برای رئیس‌جمهور را دارد و این اقدام نیازمند استقرار نیروهای ‌آمریکایی و تجهیزات نظامی است تا به این وسیله بتوان گزینه‌های متفاوت و مختلف را انجام داد؛ هر گزینه‌ای که رئیس‌جمهور ممکن است آن را انتخاب کند.

چاک هاگل گفت: آمریکا در حال همکاری با جامعه بین‌الملل برای تعیین دقیق آنچه است که در گزارش‌ها مبنی بر استفاده نیروهای دولتی سوریه از تسلیحات شیمیایی علیه غیرنظامیان در هفته گذشته استفاده شد. ما همچنان در حال ارزیابی این مساله هستیم.

هاگل در ادامه تصریح کرد: تعیین آنچه که در این حمله اتفاق افتاده باید بی‌درنگ صورت گیرد چرا که ممکن است حمله دیگری انجام پذیرد.

وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده که ناوهای نیروی دریایی این کشور قادرند تا اقدامات متفاوت و مختلف نظامی را انجام دهند که از جمله آن می‌توان به پرتاب موشک‌های کروز "توماهاک" که در جریان مداخله نظامی آمریکا در لیبی در 2011 از آن‌ها استفاده شد، اشاره کرد.


فشار به اوباما برای حمله نظامی به رژیم اسد

رئیس‌جمهور آمریکا مدت‌ها پیش گفته بود که کاربست سلاح شیمیایی از سوی ارتش سوریه علیه مردم این کشور "خط قرمز" ایالات متحده خواهد بود. با حملات شیمیایی که تاکنون صورت گرفته، اوباما تحت فشار قرار گرفته تا به وعده‌ی خود عمل کند و وارد این مناقشه شود.

به گزارش رادیو آلمان، روز جمعه (۲۳ اوت/اول شهریور) چند عضو بلندپایه حزب دمکرات آمریکا به تأکید از باراک اوباما خواستند دستور حملات هوایی علیه رژیم بشار اسد را صادر کند.

الیوت انجل، بالاترین عضو ارشد حزب دمکرات در کمیسیون امور خارجی مجلس نمایندگان در این رابطه هشدار داد، در ‌غیر این‌صورت، دیگر کشورهای جهان انفعال ایالات متحده را به معنای مجوزی برای استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی تفسیر خواهند کرد.

در پی حمله شیمیایی به یک منطقه مسکونی تحت کنترل مخالفان در نزدیکی دمشق، رژیم بشار اسد و شورشیان سوریه متقابلا یکدیگر را متهم به کاربست گاز سمی می‌کنند. بر اساس داده‌های مخالفان، بین ۵۰۰ تا ۱۳۰۰ نفر، از جمله شمار زیادی کودک، در این حمله کشته شده‌اند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: