پیگیری بدحجابی بازیگران در خارج از طریق اینترپل
بررسی قرارهای فیسبوکی در پارکها / گرداندن اراذل و اوباش و احساس امنیت
.به گزارش خبرآنلاین، سردار منتظرالمهدی معاون اجتماعی نیروی انتظامی در مورد بیحجابی زنان بازیگر در خارج از کشور، گفت: بدحجابی بازیگران در خارج از کشور از طریق اینترپل پیگیری میشود.
وی با اشاره به اینکه در طرح عفاف و حجاب، 26 دستگاه دخیل هستند، گفت: به دلیل پاسخگویی و در دسترس بودن پلیس، مردم مطالبات خود در این زمینه را از پلیس طلب میکنند.
معاون اجتماعی ناجا با بیان اینکه باید تلاش کنیم سینما تقویت شود و اگر درصدی خطا میکنند، نباید به آن دامن زده شود، گفت: تعامل پلیس با سینماگران مثبت است و هر موقع اراده کردیم، آنان پای میز حاضر بودند.
منتظرالمهدی در مورد "وضعیت سینمای ایران" با بیان اینکه سینماگران، اندیشمندانی متعهد و پایبند به اصول هستند، گفت: درهر مجموعه عده کمی وجود دارد که رفتاری هنجارستیز و پوششی خارج از عرف دارند، اما در کل سینماگران، اندیشمندانی متعهد هستند.
به گفته معاون اجتماعی ناجا، بنا به درخواست سینماگران، آنان اواسط اردیبهشت ماه با فرمانده ناجا دیدار و نشستی خواهند داشت.
منتظرالمهدی همچنین در مورد نقش نیروی انتظامی در بدپوششی و بدحجابی افراد جامعه، با اشاره به اجرایی شدن طرح صیانت از شأن و منزلت زنان، گفت: من با طرح عناوینی چون مبارزه با بدحجابی مخالف هستم، چرا که باید علت اصلی بدحجابی ریشهیابی شود و تعیین شود که این بدحجابی برای چیست؟
وی با بیان اینکه حجاب نماد یک کشور اسلامی و موهبتی الهی است که خدا به زنان و مردان اعطا کرده است، گفت: ما باید از خداوند بابت حجاب تشکر کنیم و باید عنوان کنم که حجاب مسئله اجتماعی و نه فردی است و برای حفظ حریم زنان باید این مقوله گسترش داده شود.
بررسی قرارهای فیسبوکی در پارکها
وی در مورد قرارهای فیسبوکی در پارکها همانند آببازی در پارک آب و آتش، گفت: رصد شبکهها در حال انجام است و برخوردها در فضای مجازی و سایبری انجام میشود. پلیس در مواردی که احتمال میدهد، پیشگیریهای لازم را انجام داده، اما با افزایش فهم و درک جوانان، امیدواریم چنین اتفاقات مشابهی نیفتد.
رضایت 76 درصدی مردم ازعملکرد پلیس
معاون اجتماعی نیروی انتظامی در ادامه در تشریح اقدامات صورت گرفته این معاونت برای تعیین سطح میزان رضایتمندی مردم از پلیس و همچنین تعیین میزان احساس امنیت در جامعه، گفت: از چهارم تا هشتم فروردین ماه سال جاری، نیروی انتظامی از 5645 نفر که بیش از 18 سال سن داشتند، در تمامی مراکز استانها در مورد عملکرد پلیس نظرسنجی کرده است.
وی با بیان اینکه 66 درصد پاسخگویان، مرد و الباقی زن بودند، گفت: میانگین سنی این پاسخدهندگان 36.5 سال بوده و بیشترین مشارکت در تهران و کمترین در استان کهگیلویه و بویراحمد به ثبت رسیده است.
منتظرالمهدی با بیان اینکه 25 درصد از پاسخها مربوط به خدمات پلیس راهور بوده است، اظهارکرد: مردم رضایت 76 درصدی خود را از عملکرد این پلیس اعلام داشتهاند.
معاون اجتماعی ناجا با بیان اینکه میزان رضایت مردم از وضعیت پلیس راهور در درون شهر 83 درصد بوده است، گفت: در این نظرسنجی شاهد رضایتمندی حدود 80 درصدی مردم از برقراری اسکان مسافرین، 75 درصدی روانسازی ترافیک جاده و همچنین شاهد رضایتمندی 78 درصدی برخورد متواضعانه پلیس با مردم بودهایم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه 30 درصد از مسافران نوروزی منازل خود را به اقوام سپرده و حدود 24 درصد منازل خود را به همسایگان سپردهاند، گفت: این در حالی است که حدود 19 درصد از مسافران نوروزی تنها به روشن کردن لامپهای منازل خود اکتفا کرده و هیچ یک از مسافران که در این نظرسنجی شرکت کردهاند، منازل خود را به پلیس نسپردهاند.
معاون اجتماعی ناجا با بیان اینکه 88.8 درصد از مسافران نوروزی از وسایل نقلیه خود استفاده کردهاند، گفت: 38 درصد از پراید، 12 درصد از پژو 405 و حدود 10 درصد از خودروی سمند برای مسافرت استفاده کرده و 76.1 درصد از مسافران از امنیت خودروی خود در حد بسیار زیاد مطمئن بودند.
گرداندن اراذل و اوباش و احساس امنیت
وی در پایان در مورد سوالی در خصوص ضرورت چرخاندن اراذل و اوباش در محلات، گفت: این بحث همواره مورد توجه و سوال بوده است، اما در مواقعی این کار لازم و گاهی نیز من هم مخالف این موضوع بودم، اما گاهی برای بازگرداندن احساس امنیت، این اقدام لازم است و به عنوان مثال میتوان به پخش فیلمهای زورگیری در فضای مجازی اشاره کرد که برای برگرداندن احساس امنیت در آن محله، این اقدام ضروری به نظر میرسد.