به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 18 بهمن ماه 1390 برابر با 2012 Tuesday 07 February

بازداشت شهروند تبریزی به دلیل نوشتن نامه به اوباما

خبرگزاری هرانا - نصیر شعاریان شهروند تبریزی حدود یک ماه قبل توسط ماموران امنیتی بازداشت شده و پس از ۹ روز بازجویی در اداره ی اطلاعات تبریز به زندان مرکزی این شهر منتقل شده است.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا از تبریز، این شهروند تبریز در پی نوشتن نامه ای به اوباما است که در آن از وی خواسته بود بدون توجه به گرایشات سیاسی ساکنین «اشرف» در عراق حقوق انسانی در برخورد با آنان را در نظر بگیرد.

نصیر شعاریان از منتسبین به یکی از خانواده های مذهبی تبریز (خانواده ی شعاریان) است که جلسات تدریس و تفسیر قرآن این خانواده یکی از قدیمی ترین کلاس های مذهبی درشهر تبریز است.

ارودگاه اشرف در عراق محل اسکان جمعی از مخالفین نظام وابسته به مجاهدین خلق ایران است که در طی سالهای اخیر و در پی اشغال این اردوگاه توسط نیروهای عراقی شاهد خونریزی ها فجیع در اخراج آنها از عراق بوده است.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved