خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 3 شهریور ماه 1405 = 25-08 2026

نظر کاخ سفید درباره سفر ژنرال پاکستانی به تهران؛ مین‌گذاری کنند، حمله می‌کنیم

یک مقام کاخ سفید به شبکه الجزیره گفت که هیچ‌گونه مذاکره یا گفتگویی با رژیم ایران در جریان نیست و برنامه‌ای هم برای آن وجود ندارد.

این مقام افزود که محاصره دریایی همچنان با قاطعیت و به‌طور مؤثر برقرار است؛ وی همچنین تأیید کرد که تنگه هرمز باز است و مین‌های دریایی پاکسازی یا منهدم شده‌اند.

خبرگزاری تسنیم به نقل از منبعی نزدیک به تیم مذاکره‌کننده رژیم ایران گزارش داد که تهران مواضع و شرایط خود در خصوص تنگه هرمز را به‌صراحت به میانجی پاکستانی اعلام کرده است.

این منبع اعلام کرد که بازگشت واشنگتن به یادداشت تفاهم اسلام‌آباد و اجرای مفاد آن از جمله بند پنجم مربوط به ترتیبات تنگه هرمز از جمله شروط تهران است.

این منبع افزود که برخلاف گزارش‌های برخی رسانه‌ها، عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، در جریان سفر دیروز خود به تهران، حامل هیچ‌گونه پیام تهدیدآمیز یا موارد مشابهی از سوی ایالات متحده نبود.

رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش اعلام کرد:

نیروی دریایی آمریکا به من اطلاع داده است که تمام مین‌های موجود در آب‌های بین‌المللی تنگه هرمز جمع‌آوری یا منهدم شده‌اند.

به رژیم ایران اعلام شده است که هر کشتی یا قایقی که اقدام به کارگذاری مین‌های جدید کند، بلافاصله و به شیوه‌ای نظام‌مند نابود خواهد شد.

ما وجب‌به‌وجبِ تنگه هرمز، سایت حساس کوه کلنگ و سه سایت هسته‌ای دیگر را که پیش‌تر منهدم شده‌اند، زیر نظر داریم.

سیاست «عدم‌تحمل مطلق» (تحمل‌ناپذیری کامل) در قبال کارگذاری مین اعمال می‌شود.


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست