اشراف اطلاعاتی حیرت آور اسرائیل بر جلسات فوق محرمانه امنیتی نظام
جزییات جدید از شناسایی زمان و مکان دقیق جلسه شورای عالی امنیت ملی برای حمله اسرائیل / دشمن با استفاده از چندین پرتابه انفجاری و با هدف قطع مسیرهای فرار، اقدام به شلیک به اطراف ساختمان کرد/ مهاجمان بهطور خاص به سازوکارهای خروج اضطراری آگاه بودهاند
یک منبع وابسته به نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی در گزارشی نوشت: مطابق گزارشهای اولیه، دشمن با استفاده از چندین پرتابه انفجاری و با هدف قطع مسیرهای فرار، اقدام به شلیک به اطراف ساختمان کرده است. بهرغم آنکه مسیرهای اضطراری برای خروج پیشبینی شده بود، رئیسجمهور در جریان تخلیه دچار جراحات سطحی شد و برخی دیگر از اعضا نیز با مشکلات تنفسی خفیف روبرو شدند. این نشان میدهد که مهاجمان بهطور خاص به سازوکارهای خروج اضطراری نیز آگاه بودهاند.
نورنیوز نوشت: حمله رژیم صهیونیستی به محل برگزاری جلسه سری شورایعالی امنیت ملی با حضور سران قوا و عالیترین فرماندهان نظامی و مقامات سیاسی کشور، رخدادی بیسابقه بود که زنگ خطر جدی درباره نفوذ و ضرورت بازبینی جدی در ارتقاء ضریب حفاظتی در حساسترین لایههای امنیتی کشور را به صدا درآورد.
پیش از ظهر دوشنبه ۲۶ خردادماه، در حالیکه جلسه فوقالعاده شورایعالی امنیت ملی در مکانی کاملا امنیتی و حفاظت شده در غرب تهران در حال برگزاری بود، حملهای که با توجه به ابعاد آن به احتمال قوی با برنامه قبلی صورت پذیرفته، ضمن هدف قرار دادن ورودیها و خروجیهای محل جلسه، زنگ خطر تازهای را در سطح عالیترین نهادهای امنیتی کشور به صدا درآورد. اهمیت این حمله، نهفقط به دلیل زمان و مکان وقوع، بلکه بهدلیل هدف قرار دادن جلسهای است که بهدرستی میتوان آن را مهمترین و محرمانهترین نشست ساختار رسمی کشور، پس از نشستهای رهبری دانست.
شورایعالی امنیت ملی، به ریاست رئیسجمهور و با حضور روسای قوا، دبیر شورا، نمایندگان رهبری، وزیر اطلاعات، وزیر امور خارجه، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و فرماندهان عالی نظامی و انتظامی و برخی مقامات عالی سیاسی دیگر تشکیل میشود. در چنین جلسهای، سیاستهای کلان دفاعی، امنیتی و راهبردی جمهوری اسلامی ایران بررسی و درباره آن تصمیمگیری میشود. هدف قرار گرفتن چنین جلسهای، به معنای تلاش مستقیم برای اخلال در زنجیره تصمیمسازی، ایجاد رعب روانی در سطوح عالی و نمایشی از نفوذ اطلاعاتی و عملیاتی دشمن تلقی میشود.
مطابق گزارشهای اولیه، دشمن با استفاده از چندین پرتابه انفجاری و با هدف قطع مسیرهای فرار، اقدام به شلیک به اطراف ساختمان کرده است. بهرغم آنکه مسیرهای اضطراری برای خروج پیشبینی شده بود، رئیسجمهور در جریان تخلیه دچار جراحات سطحی شد و برخی دیگر از اعضا نیز با مشکلات تنفسی خفیف روبرو شدند. این نشان میدهد که مهاجمان بهطور خاص به سازوکارهای خروج اضطراری نیز آگاه بودهاند.
خبر این رخداد اولین بار از سوی یک فعال رسانهای در گفتوگو با صدا و سیما اعلام و سپس شرح مفصلتری از آن توسط دکتر علی لاریجانی مشاور رهبر معظم انقلاب توضیح داده شد.
اگرچه هنوز سؤالات متعدد پاسخ داده نشده در خصوص برخی نارساییهای اطلاعاتی و امنیتی که بسترساز سوءاستفاده دشمن برای ترور فرماندهان عالی نیروهای مسلح و دانشمندان هستهای شد وجود دارد و انتظار این است که در وقت مناسب از سوی دست اندرکاران مربوطه به آنها پاسخ داده شود؛ اما در مورد حمله رژیم صهیونیستی به جلسهای فوق سری که زمان و مکان آن از قبل مشخص نبوده و احتمالاً هماهنگیها برای برگزاری آن در مدت زمان کوتاه و به صورت کاملا محرمانه انجام شده موضوع کاملا متفاوت است.
در این رابطه پرسش اصلی این است که آیا چگونگی تعیین زمان دقیق جلسه، محل برگزاری، تعداد خروجیها و حتی دریچه اضطراری، بدون وجود «عامل نفوذی» در سطح میانی امکانپذیر است؟
اگرچه براساس اطلاعات رسیده به نورنیوز، مقامات امنیتی از ابتدای وقوع این رخداد تحقیقات وسیعی برای کشف عامل داخلی یا مسیرهای نفوذ اطلاعاتی که منجر به چنین رخدادی شده است را آغاز کردهاند؛ اما با توجه به اینکه کشور همچنان در شرایط اضطراری قرار دارد و باید انتظار داشت که دشمن همچنان برای ضربه زدن به مراکز و مقامات ارشد کشور بدنبال برنامهریزی و اقدام است، توجه ویژه به افزایش کنترلهای امنیتی در چنین حوزه هایی که در ردیف مراکز حیاتی کشور هستند بسیار مهم و حساس است.
موضوع دیگری که در خصوص این رخداد محل سؤال جدی است، نحوه اطلاعرسانی درباره حادثه است. چرا خبری به این اهمیت در ابتدا به صورت غیر رسمی و بعد با عبارات مبهم و سپس به عنوان پشتوانه یک اقدام سیاسی مورد استفاده قرار گرفت و در مورد آن بیانیه رسمی صادر نشد و تنها بهصورت محدود در رسانههای خاص بازتاب یافت؟
نورنیوز در پایان نوشت: به طور قطع حمله به چنین جلسهای، نه فقط حمله به یک ساختمان، بلکه تهدیدی مستقیم علیه امنیت ملی و انسجام ساختاری نظام جمهوری اسلامی است.
تکرار مدل ترور نصرالله برای حمله به جلسه شورای عالی امنیت خامنهای
خبرگزاری سپاه پاسداران موسوم به فارس در گزارشی تازه که شنبه شب منتشر کرد، مدعی شد اسرائیل با الگوبرداری از مدل ترور سید حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان، جلسه شورای عالی امنیت جمهوری اسلامی را در تهران هدف حملهای برنامهریزیشده قرار داده است. به گفته این رسانه حکومتی، هدف از این اقدام، ترور سران قوای سهگانه و مقامات ارشد حاضر در جلسه در جریان جنگ دوازده روزه بوده است.
پیش از این، علی لاریجانی، مشاور علی خامنهای و محسن رضایی، فرمانده پیشین سپاه، هدف قرار گرفتن جلسه سران سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه در جریان جنگ دوازده روزه با اسرائیل را تایید کرده بودند.
پزشکیان هم در مصاحبهای با تاکر کارلسون، مجری معروف آمریکایی که روز دوشنبه منتشر شد، گفته بود که اسرائیل تلاش کرده زمانی که در یک جلسه بوده، او را «ترور» کند.
بر پایه گزارش فارس، مدل حمله طراحیشده مشابه عملیات ترور سید حسن نصرالله بوده است. به نوشته این خبرگزاری، «مهاجمان با شلیک شش بمب یا موشک، ورودیها و خروجیهای ساختمان را هدف قرار دادند تا مسیرهای فرار را مسدود و جریان هوا را قطع کنند».
فارس در گزارش خود میافزاید پس از وقوع انفجارها، برق ساختمان قطع شده اما مسئولان با استفاده از یک دریچه اضطراری که از پیش طراحی شده بود، توانستند از محل خارج شوند. به گفته این خبرگزاری، در جریان خروج، برخی مقامات از جمله رئیسجمهور دچار جراحات سطحی در ناحیه پا شدهاند.
در ادامه گزارش آمده است که «با توجه به دقت اطلاعاتی که دشمن برای این حمله داشته، احتمال وجود عامل نفوذی در حال بررسی است».
فارس همچنین این حمله را نشانهای از استفاده دشمن از «هر ابزار ممکن، حتی ترور مقامات عالیرتبه، برای ضربه زدن به امنیت جمهوری اسلامی دانسته است.
به گزارش رادیو فرانسه، بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل در مصاحبهای با شبکه آمریکایی ایبیسی که در ۱۶ ژوئن پخش شد، اعلام کرده بود که احتمال کشتن علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی را برای «پایان دادن به درگیری» با ایران منتفی نمیداند.
A recent report reveals that Israel conducted a targeted attack on a highly classified meeting of Iran's Supreme National Security Council, attended by top officials and military leaders. The attackers used multiple explosive projectiles to block escape routes, indicating they were aware of the emergency exit mechanisms. Despite precautions, the Iranian president sustained minor injuries during the evacuation. This unprecedented breach raises serious concerns about security vulnerabilities and the potential presence of an insider. The attack is seen as a direct threat to Iran's national security and decision-making processes.