خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 11 شهریور ماه 1405 = 02-09 2026

از حمله سپاه پاسداران به مدرسه میناب تا پرتاب بمب به مجلس عروسی در هرمزگان

جنگ نرم و روانی جمهوری اسلامی؛ از حمله سپاه به مدرسه میناب تا پرتاب بمب بر مجلس عروسی در هرمزگان

همه با هدف: انحراف افکار عمومی جهانی از تروریسم دولتی-نیابتی جمهوری اسلامی و تحریک احساسات ایرانیان و سواری بر مردم گرسته

تروریسم دولتی جمهوری اسلامی علاوه بر بازوان تروریستی ؛ از بازوی قوی جنگ نرم برخوردار است. آنان متخصص تحریک احساسات و سواری بر مردم ، دولتها و شخصیت های نرئد هدفشان هستند. انان برای پنهان کردن ماهیت تروریستی شان همواره در مقاطع مختلف با تولید سوژه های جنایتکارانه خاصی افکار عمومی جهانی و مردم ایران را فریب داده و از حقیقت منحرف کرده و می کنند.

1- پرتاب موشک به مدرسه میناب:

جمهوری اسلامی با قصد منحرف کردن افکار عمومی جهانی از حقیقت (عملیات تروریسم زدایی ایالات متحده و اسراییل از خاک ایران و خاورمیانه ) و اتهام زنی به امریکا و اسراییل و متهم کردن آنان به کشتار بیگناهان عملیات میناب را طراحی و اجرا کردند.

-در بحبوبه عملیات امریکا ؛ سپاه با طراحی عملیات میناب با موشک به مدرسه دخترانه شلیک کرد.

-انتخاب مدرسه + دخترانه بودن + دبستان و کودک بودن + شهرمیناب شهر منطقه محروم ... همه و همه حساب شده بود تا بیشترین تاثیر را بر عواطف انسانی افکار عمومی جهانی گذاشته و از آنان سدی بسازد که تروریسم دولتی سپاه و جمهوری اسلامی بتواند در پناه آن پنهان شده و به حیات شرورانه خود ادامه دهد.

رسانه سازی ماجرا + تهیه شکایت به مراجع و... اقدامات حکومت تروریسم سپاه یعنی جمهوری اسلامی برای تکمیل آن بود...

هدف داخلی این عملیات : مشروعیت زدایی از عملیات ازادسازی ایران توسط اسراییل و ایالات متحده بود+ تحریک احساسات مردم ایران و کشاندن آنان در عین ( گرسنگی فقر فساد گسترده حکومتی کشتار جوانان و...) بدنبال حکومت و سپرسازی از آنان در برابر عملیات ازادسازی ایران.

2- شلیک موشک و بمب به مجلس عروسی در هرمزگان:

سناریوی نوشته شده توسط سپاه و اجرا شده با قصد انحراف افکار عمومی از جنایات جمهوری اسلامی در تنگه هرمز و به گروگان گرفتن اقتصاد جهانی در این منطقه و تنگه باب المندب.

سناریویی تحریک کننده احساسات مردم گرسنه و ناراصی ایران و کشاندن آنان به دامان سپاه و سپر انسانی سازی از آنان برای نجات ارابه تروریسم دولتی جمهوری اسلامی..

- انتخاب جلسه عروسی و... با قصد دستیابی به بیشترین سطح تحریک احساسات افکار عمومی جهانی و قرار دادن مجامع جهانی مقابل عملیات آزادسازی مردم ایران و فریب آنان.

در داخل نیز هدف انحراف افکار عمومی داخلی از حقایق و تحریک احساسات آنان و کشاندن مردم بدنبال سپاه و سپرسازی انسانی از مردم گرسنه ایران در نجات سپاه و ارابه تروریسم دولتی جمهوری اسلامی.

وظیفه رسانه های آزد جهانی:

1-خنثی سازی: رسانه های ازادجهانی موظفند با درک حقیقت این جنگ های نرم و روانی جنایتکارانه، آن را برای جهانیان بر ملا کنند. تا زهر تبلیغات مسموم تروریسم رسانه ای جمهوری اسلامی خنثی شود.

2-معکوس سازی: رسانه های جهانی با تبیین عمق روحیات خبیثانه و جنایتکارانه جمهوری اسلامی در ارتکاب به اینگونه جنایات می توانند تیر زهرآگین تروریسم سپاه و جمهوری اسلامی را به قلب خود آنان نشانه روند.

دانشگاهیان دانشگاه علامه طباطبایی
تهران-دهم شهریور۱۴۰۵

Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست