خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 6 شهریور ماه 1405 = 28-08 2026

ترور؛ پاسدار محسن رضایی به غلط کردن افتاد/ترامپ: اصل ماجرا همین است

ترامپ به وب‌سایت «اکسیوس»:

تنگه هرمز باز است، ایالات متحده در نبرد بر سر هرمز دست بالا را پیدا می‌کند و واکنش ایران بسیار ناچیز است.

ایرانی‌ها نمی‌خواهند که ما دوباره به آن‌ها حمله کنیم؛ اصل ماجرا همین است.

جمهوری اسلامی در حال از دست دادن کارت تنگه هرمز است

ایران‌اینترنشنال، گفت جمهوری اسلامی یکی از مهم‌ترین اهرم‌های خود را در حال از دست دادن می‌بیند. تنگه هرمز اگرچه از نظر نظامی باز است، اما عبور و مرور کشتی‌ها هنوز به شرایط پیش از جنگ بازنگشته و فشار اقتصادی آمریکا نیز می‌تواند تهران را بیش از پیش در موضع ضعف قرار دهد. جمهوری اسلامی در این شرایط میان پذیرش مذاکره و تشدید تنش، گزینه‌های محدودی پیش رو دارد.

در همین حال محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت جمهوری اسلامی گزارش‌های مربوط به طرح احتمالی ترور بارون ترامپ، کوچک‌ترین پسر رئیس‌جمهور آمریکا را تکذیب کرد.

سه‌شنبه گذشته، تلویزیون دولتی در ایران برای هر کسی که بارون ترامپ را به قتل برساند، پاداشی ۱۰ میلیون دلاری تعیین کرد.

ویدئویی که از شبکه ۳ سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی (IRIB) پخش شد، حاوی جزئیاتی درباره زندگی و برنامه روزمره بارون، و همچنین اطلاعاتی پیرامون مکان‌های مورد تردد، تحصیلات، تیم حفاظت و علایق شخصی او بود.

این برنامه همچنین دستورالعمل‌هایی را برای کسانی که ممکن بود بتوانند به او دسترسی پیدا کنند ارائه داد و خاطرنشان کرد که عامل این ترور، پاداشی ۱۰ میلیون دلاری دریافت خواهد کرد.

رژیم ایران از اواسط ماه ژوئیه، هیچ‌گونه نفتی صادر نکرده است

فرمانده فرماندهی مرکزی ایالات متحده، اعلام کرد که حدود ۵۰ هزار نیروی نظامی آمریکا همچنان به اعمال محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهند و هم‌زمان جریان کشتیرانی تجاری در این تنگه را حفظ می‌کنند.

این فرمانده خاطرنشان کرد که هزاران نیروی نظامی آمریکا مستقر در بیش از ۲۰ ناو جنگی، به همراه صدها فروند هواپیما، به اجرای این محاصره ادامه می‌دهند؛

او تأکید کرد که «نیروهای ما در منطقه همچنان با عزم و اراده به انجام مأموریت خود ادامه می‌دهند.»

وی افزود که هیچ کشتی‌ای بدون مجوز ایالات متحده وارد بنادر ایران نشده یا از آن‌ها خارج نشده است و خاطرنشان کرد که صدور مجوز تردد صرفاً به دلایل بشردوستانه صورت گرفته است.

فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی (سنتکام) اظهار داشت که ارتش آمریکا مین‌های دریایی را — که گفته می‌شود توسط سپاه پاسداران کار گذاشته شده بودند — از مسیرهای کشتیرانی بین‌المللی در تنگه هرمز پاکسازی کرده است؛ وی توضیح داد که این مسیرهای ناوبری بین‌المللی، جریان رفت و برگشت کشتی‌ها را از هم جدا می‌کنند تا ایمنی تردد تضمین شود.

در خصوص تجارت نفت، او اشاره کرد که حدود ۷۵۰ میلیون بشکه نفت خام با حمایت ایالات متحده از خلیج فارس عبور کرده است، در حالی که ایران از زمان ازسرگیری محاصره دریایی علیه این کشور در اواسط ماه ژوئیه، هیچ‌گونه نفتی صادر نکرده است.


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست