خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 20 فروردین ماه 1405 = 09-04 2026

حملات گسترده پهبادی به کویت؛ سپاه پاسداران آتش‌بس را نقض کرد

وزارت دفاع کویت اعلام کرد که در حال حاضر با حملات پهپادهایی که حریم هوایی کشور را نقض کرده و تعدادی از تأسیسات حیاتی را هدف قرار داده‌اند، مقابله می‌کند.

خبرگزاری عربستان هم اعلام کرد: عملیات در تأسیسات انرژی عربستان به دلیل حملات اخیر متوقف شد. این حملات باعث از دست رفتن تقریباً ۷۰۰۰۰۰ بشکه در روز تولید شد. این حملات مستقیماً بر صادرات فرآورده‌های نفتی به بازارهای جهانی تأثیر گذاشت.

این در حالیست که بر اساس گزارش‌ها، شامگاه پنج‌شنبه در منطقه عباس‌آباد تهران صدای فعالیت پدافند شنیده شد. گزارش‌ها حاکی است همزمان صدای فعالیت پدافند در شمال شرق تهران شنیده شده است.

مخاطبان ایران‌اینترنشنال با ارسال پیام‌هایی خبر دادند که از ساعت ۲۰ به وقت تهران، صدای ممتد پدافند هوایی شنیده شد. یک مخاطب نوشت: «ساعت ۲۰:۱۵ صدای پنج انفجار در شهر تبریز شنیده شد.

این گزارش تکمیل می شود

اشکان | April 8, 2026 12:00 PM

خطاب به نخست وزیر نتانیاهو:
درود به شما می فرستم نظر اکثریت جامعه ایرانی چنین است و قدردانی می کنیم برای سالهای پشتیبانی و خصوصاً یکسال اخیر که همواره در کنار ملت ایران بودید و به آنها امید و استقامت در راه مبارزه برای آزادی دادید،
شما و ملت شجاع اسرائیل دوستان واقعی ملت ایرانند، درود درود،


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست