خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 15 اسفند ماه 1404 = 06-03 2026

فیلم؛ بازجو-خبرنگار صداوسیما: آمریکا و اسرائیل خانه به خانه دنبال ما هستند!

ارتش اسرائیل از انجام حدود چهارصد عملیات طی یک روز گذشته در سراسر ایران خبر داد. رئیس ستاد ارتش اسرئیل نیز گفت که رژیم ایران در حال خُردشدن زیر ضربات نیروی هوایی اسرائیل است.

تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد، انفجارهای بزرگی در غرب تهران رخ داده است. در این تصاویر دود عظیمی بر فراز آسمان تهران دیده می‌شود. هنوز محل دقیق این انفجارها مشخص نیست اما کاربران در تصاویر منتشر شده می‌گویند غرب تهران مورد حمله حملات شدید قرار گرفته است.

همچنین ساعاتی قبل حملات گسترده‌ای به شرق پایتخت ایران انجام شده بود و تصاویری از به راه افتادن دود عظیمی بر فراز آسمان تهران در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود.

دولت آمریکا در تازه‌ترین پیش‌بینی خود می‌‌گوید که جنگ با رژیم ایران چهار تا شش هفته طول خواهد کشید. سخنگوی کاخ سفید ضمن اعلام این برآورد، به خبرنگاران گفت: ما در بهترین مسیر برای رسیدن به اهداف جنگ هستیم.

فیلم زیر: در تاریخ ۶ مارس، یک خبرنگار صدا و سیمای جمهوری اسلامی در حالی که مشغول گزارش زنده از حمله هوایی در تهران بود، هدف حمله قرار گرفت...



www.youtube.com/watch?v=1Eu-os53aTI

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD

اشکان | March 6, 2026 09:24 PM

دقیقاً یادم هست این حرومزاده های صدا و سیما که الآن جا نماز آب می کشند همونایی هستند ۲ ماه پیش با اراذلی مثل حسن خمینی پزشکیان عارف خاتمی و انواع و اقسام سپاهیان مصاحبه می کردند و با افتخار گزارش می دادند چگونه این اراذل و اوباش حکومتی فرزندان ایران زمین را داعشی و تروریست می نامیدند و به کشتن شان افتخار می کردند حالا بی شرفهای پفیوز جانماز آب می کشید خیال کردی ملت ایران فراموش کرده اند،
کثافتها از اول تا به آخرتان،


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست