خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 28 بهمن ماه 1404 = 17-02 2026

واکنش کوبنده شاهزاده به اراجیف خامنه‌ای: جنایات ناتمام صدام را تمام کرد

رهبر جنایتکار جمهوری اسلامی امروز با دهان آلوده خود درباره جان‌باختگان انقلاب شیروخورشید گفت: «آنها فریب‌خوردگانی هستند که سادگی کردند و با فتنه‌گران همراه شدند. آنها هم از ما و بچه‌های ما هستند و ما داغدار آنها نیز هستیم و برای همه جان‌باختگان رحمت و مغفرت الهی مسألت می‌کنیم.»

این در حالیست که شاهزاده رضا پهلوی، در پیامی خطاب به مردم ایران، خواستار شرکت گسترده در آیین‌های یادبود و گرامیداشت چهلمین روز جاودانه شدن معترضانی شد که در جریان حوادث ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه جان خود را از دست دادند.

او در این پیام با اشاره به وقایع اخیر، رژیم حاکم و رهبر آن را به ارتکاب جنایات گسترده متهم کرد و گفت: «جمهوری اسلامی و رهبر جنایتکار آن در جریان انقلاب بزرگ ملی، به‌ویژه در شب‌های ۱۸ و ۱۹ دی، ده‌ها هزار فرزند برومند این آب‌وخاک را به خاک و خون کشیدند و خانواده‌های بی‌شماری را داغدار کردند.»

او در ادامه افزود که «ضحاک زمان» حتی به مجروحان و اسیران نیز رحم نکرده و و جنایات ناتمام رژیم بعثی صدام علیه مردم ایران را تمام کرد.

شاهزاده رضا پهلوی ن در پایان با تاکید بر همبستگی ملی و حمایت از خانواده‌های دادخواه، بر ادامه مسیر معترضان تاکید کرد و اظهار داشت: «همه ما، در کنار یکدیگر، با قلب‌هایی فشرده و سینه‌هایی سرشار از یقین به پیروزی، پیش خواهیم رفت و به‌زودی ایران را از لوث وجود خامنه‌ای و رژیم اشغالگر و جهنمی‌اش پاک خواهیم کرد.»

در همین حال گزارشهای رسیده حاکیست که گروه‌هایی از مردم همراه با خانواده‌های جان‌باختگان اعتراضات دی‌ماه، محل کشته شدن آنها را گلباران کردند.

این اقدام نمادین و اعتراضی همزمان با چهلمین روز از جان باختن هزاران نفر در خیابان‌های تهران و برخی از شهرهای دیگر ایران از جمله شیراز و مشهد انجام شد. در برخی شهرها نیز خانواده‌های کشته‌شدگان با وجود فضای امنیتی، مزار آنها در قبرستان‌ها را گلباران کردند و رقصیدند.

Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست