خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 22 دی ماه 1404 = 12-01 2026

کشتار معترضان؛ ترامپ: رژیم خامنه‌ای از خط قرمز عبور کرده است

ترامپ می‌گوید رهبران حکومت ایران برای مذاکره با او تماس گرفته‌اند اما ممکن است آمریکا زودتر دست به اقدام بزند. شاهزاده رضا پهلوی در پیامی خطاب به ایرانیان گفت: ما تنها نیستیم. کمک‌های جهانی نیز بزودی می‌رسد.

رئیس‌جمهور آمریکا، در گفت‌وگو با خبرنگاران در هواپیمای ریاست جمهوری گفت: ممکن است مجبور شویم به دلیل اتفاقاتی که در ایران افتاده است، اقداماتی انجام دهیم.

پرزیدنت ترامپ به خبرنگاری که پرسید آیا رژیم ایران در کشتن گسترده معترضان از خط قرمز عبور کرده است یا خیر گفت: به نظر می‌آید که چنین کرده باشند... این طور که معلوم است مردم را کشته‌اند، مردمی که قرار نبود کشته شوند.

رئیس جمهور آمریکا افزود: این خشونت است. نمی‌دانم اگر بشود اسم‌شان را رهبر گذاشت اما به نظرم اینها فقط با خشونت حکمرانی می‌کنند. ما در حال بررسی گزینه‌ها هستیم... ارتش در حال بررسی است. برای تصمیم‌گیری گزینه‌های بسیار محکمی را در دست بررسی داریم و تصمیم خواهیم گرفت.

ترامپ گفت که هر ساعت یک گزارش در مورد وضعیت معترضان در ایران دریافت می‌کند. او همچنین افزود که قرار است به زودی با ایلان ماسک در مورد امکان فعال‌سازی کامل سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در ایران برای کمک به معترضان گفت‌وگو کند.

از زمان قطع اینترنت تا کنون، برخی کاربران موفق شده‌اند از طریق پایانه‌های استارلینک که به طور قاچاق وارد کشور شده‌اند، برخی تصاویر و ویدئوها و اطلاعات محدودی از اعتراضات را مخابره کنند. با این حال سرویس استارلینک به طور رسمی در ایران فعال نیست.

نت‌بلاکس که وضعیت دسترسی به اینترنت و اختلالات سایبری در جهان را رصد می‌کند، روز دوشنبه ۲۲ دی (۱۲ ژانویه) در تازه‌ترین بروزرسانی خود گزارش داد قطع سراسری اینترنت در ایران از مرز ۸۴ ساعت عبور کرده است.

این سازمان نوشت سال‌ها پژوهش در زمینه سانسور دیجیتال در ایران نشان می‌دهد که شهروندان در این شرایط از راهکارهایی برای دور زدن سانسور و دسترسی به ارتباطات استفاده می‌کنند.

به گفته نت‌بلاکس از جمله این راهکارها، رادیو موج کوتاه و رادیو آماتوری، اتصال به آنتن‌ها و دکل‌های تلفن همراه در مناطق مرزی‌، پایانه‌های استارلینک و ارتباط ماهواره‌ای مستقیم با تلفن همراه است.


English Summary

Donald Trump stated that Iranian leaders have contacted him for negotiations, but the U.S. might act sooner. He emphasized the need to address the violence against protesters in Iran, suggesting that the regime has crossed a line by killing innocent people. Trump mentioned receiving hourly updates on the situation and plans to discuss the activation of Starlink satellite internet to aid protesters. Since the internet blackout, some users have managed to share limited information via smuggled Starlink terminals. NetBlocks reported that internet access disruptions in Iran have exceeded 84 hours, with citizens employing various methods to circumvent censorship.


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست