پنجشنبه، 23 اسفند ماه 1403 = 13-03 2025

فیلم؛ درختان آمازون را برای برگزاری اجلاس تغییرات اقلیمی قطع کردند

درختان جنگل آمازون را برای رفت و آمد شرکت‌کنندگان در اجلاس جهانی تغییرات اقلیمی قطع کردند (فیلم زیر)

یک بزرگراه جدید چهار بانده که از میان ده‌ها هزار هکتار جنگل‌های بارانی حفاظت شده آمازون عبور می‌کند برای اجلاس جهانی تغییرات اقلیمی کاپ ۳۰ ساخته می‌شود. این اجلاس قرار است در شهر بِلِم، برزیل، برگزار شود.

هدف از احداث این جاده دسترسی به این شهر است که میزبان بیش از ۵۰ هزار نفر - از جمله رهبران کشورهای جهان - در کنفرانس ماه نوامبر خواهد بود.

در امتداد جاده نیمه ساخته شده، جنگل سرسبز با درختان برج‌آسا در دو طرف، یادآور طبیعتی است که زمانی در آنجا بود. در طول بیش از ۱۳ کیلومتر جاده سازی تا بلم، تنه‌ درختان روی زمین پاک شده از پوشش گیاهی انباشته شده است.

بیل‌های مکانیکی و سایر ماشین‌آلات راهسازی کف جنگل را حفر و روی تالاب‌ها را سنگفرش می‌کنند تا جاده‌ای را بسازند که از یک منطقه حفاظت شده عبور می‌کند.

دولت ایالتی از ایجاد این بزرگراه منطبق بر توسعه پایدار سخن می‌گوید اما برخی از مردم محلی و حامیان محیط زیست از آثار زیست محیطی این طرح به شدت خشمگین هستند.

کلودیو وِرکته در فاصله حدود ۲۰۰ متر از جایی که جاده در آن ساخته می‌شود زندگی می‌کند. در آمد او از برداشت دانه‌های آسای از درختانی بود که زمانی در این فضا روییده بودند.

او با اشاره به پاکسازی درختان می‌گوید: «همه چیز ویران شد. برداشت ما قطع شده است. ما دیگر آن درآمد را نداریم تا معاش خانواده خود را تأمین کنیم.»

آمازون نقشی حیاتی در جذب کربن در جهان و حفظ تنوع زیستی ایفا می‌کند و بسیاری می‌گویند این جنگل‌زدایی برای احداث یک بزرگراه با هدف اجلاس تغییرات اقلیمی در تضاد است.



www.youtube.com/watch?v=DYtmc2JPIfM

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD

Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:







تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست