شنبه، 29 دی ماه 1403 = 18-01 2025

پرچم آمریکا؛ دیگه برای امتیاز دادن خیلی دیر شده؛ کار از این حرف‌ها گذشته!

"پاک کردن طرح پرچم آمریکا" از کف حیاط ساختمان هیأت دولت جمهوری اسلامی.... کاربری در واکنش به این خبر نوشته: کار از این حرفها گذشته، ترامپ میدونه اوضاعتون خیلی قاراشمیشه!!

دویچه وله در گزارشی نوشت: رسانه‌های داخلی خبر دادند که طرح پرچم آمریکا که بر روی زمین حیاط ساختمان هیأت دولت ایران کشیده شده بود و مراجعان مجبور به عبور از روی آن بودند، "پاک شده است".

به گزارش انصاف نیوز، فریدون مجلسی، دیپلمات سابق ایران با مثبت ارزیابی کردن این اقدام، آن را گامی جهت خروج از "شرایط غیر متعارف دانست" و گفت: «با گذشت چندین سال از انقلاب و آشنایی با قواعد حکومتی و بین‌المللی این انتظار وجود دارد که دیگر شاهد رفتارهای این چنینی نباشیم.»

مجلسی با اشاره به این که پرچم نشانه و نشانگر ملت‌ها است، افزود: «چنین اقداماتی به ویژه از سوی دولت نباید رخ دهد. اگر پرچم آمریکا یا ایران از سوی یک فرد هم به آتش کشیده شود به طور طبیعی برای مردم کشور مقابل خشم‌آور است چه برسد به اینکه دولتی بخواهد چنین کاری را انجام دهد.»

پزشکیان اخیرا در گفت‌وگو با شبکه "ان‌بی‌سی" اعلام کرد که ایران آماده مذاکره با دولت ترامپ در زمینه برنامه اتمی خود است.

علی عبدالعلی‌زاده، نماینده ویژه پزشکیان در اقتصاد دریامحور نیز چندی پیش گفته بود که مجموعه حاکمیت ایران به "مذاکره رو در رو" با دونالد ترامپ رسیده است.

عبدالعلی‌زاده همچنین تاکید کرده بود که "باید شرافتمندانه با ترامپ مذاکره‌ و از منافع ملی دفاع کنیم".

پاک کردن پرچم آمریکا از حیات دولت جمهوری اسلامی در حالی صورت می‌گیرد که ترامپ از دوشنبه، ۲۰ ژانویه وارد کاخ سفید خواهد شد.

او در دوره اول ریاست جمهوری خود با خروج از برجام و اعمال سیاست "فشار حداکثری" تلاش کرد اقتصاد ایران را به شدت تضعیف کند.

رئیس جمهور آینده آمریکا حالا ممکن است با بازگشت به قدرت همان سیاست‌ها را با شدت بیشتری دنبال کند.


آریا پارت | January 19, 2025 01:26 PM

در محله ای یک نفر بود که به همه میگفت من گردن کلفت محل هستم و حرف آخر رو همیشه من میزنم گفتند چطور؟ گفت میگم گوه خوردم


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:







تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست