خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 11 فروردین ماه 1404 = 31-03 2025

نتانیاهو: تروریست‌های حماس تنها زبانی را که می‌فهمند زبان زور است

فشار نظامی بر حماس موثر واقع شده است؛ بنیامین نتانیاهو؛ نخست‌وزیر اسرائیل با اشاره به تشکیل جلسه کابینه امنیتی و تصویب افزایش فشار بر حماس گفت، این اقدام باعث می‌شود تا شرایط بهینه‌‌ای برای آزادی گروگان‌های ما ایجاد شود.

به گزارش دویچه وله، نخست‌وزیر اسرائیل با اشاره به تشکیل جلسه کابینه امنیتی روز یکشنبه ۳۰ مارس (۱۰ فروردین) و تصویب افزایش فشار بر حماس گفت، این اقدام باعث می‌شود "تا ضربه شدیدتری به حماس وارد آمده و شرایط بهتری برای آزادی گروگان‌های ما ایجاد شود."

بنیامین نتانیاهو در نشست خبری خود با اعلام این خبر افزود، به رهبران حماس در ازای پذیرش خلع سلاح کامل این گروه، اجازه خروج از غزه داده خواهد شد.

این پیشنهاد به دنبال اعلام موافقت گروه تروریستی حماس با پیشنهاد آتش‌بس ۵۰ روزه از سوی مصر و نیز اعلام آمادگی این گروه برای آزادی ۵ گروگان دیگر مطرح شده است.

ارتش اسرائیل از ۱۸ مارس پس از گذشت حدود ۲ ماه آتش‌بس، حملات خود به نوار غزه را از سر گرفت و در ادامه، عملیات زمینی تازه‌ای را در این منطقه آغاز کرد.

در همین راستا نتانیاهو در جلسه کابینه با رد انتقادها علیه دولت اسرائیل مبنی بر امتناع از پیشبرد مذاکرات با حماس، گفت:‌ «ما همزمان با انجام عملیات نظامی، در حال مذاکره‌ایم و بروز شکاف‌هایی در موضع حماس را شاهدیم.»

نخست‌وزیر اسرائیل همچنین اضافه کرد: «حماس در واپسین مرحله، سلاح‌های خود را بر زمین خواهد گذاشت و در آن‌صورت، سران این گروه مجاز خواهند بود غزه را ترک کنند.»

نتانیاهو در عین حال ضمن تاکید بر "موثر بودن اعمال فشار نظامی" گفت که "تلفیق اقدام نظامی و فشار دیپلماتیک، تنها عاملی بوده که تاکنون به آزادی موفق گروگان‌ها انجامیده است."

پیشنهاد نتانیاهو در شرایطی طرح می‌شود که رهبران حماس پیش‌ از این، برای واگذاری اداره غزه اعلام آمادگی کرده اما در عین حال پیشنهاد خلع سلاح را رد کرده و آن‌ را "خط قرمز" خود خوانده بودند.

اظهارات نتانیاهو همچنین در حالی مطرح می‌شود که قطر، مصر و ایالات متحده آمریکا به عنوان کشورهای میانجی، تلاش می‌کنند راهی برای برقراری آتش‌بسی جدید و به دنبال آن، آزادی گروگان‌های اسرائیلی باقی‌مانده در دست حماس پیدا کنند.

بر اساس اطلاعات رسمی اسرائیل، هنوز ۲۴ گروگان زنده و ۳۵ جسد گروگان‌های کشته‌شده در غزه نگهداری می‌شوند.

حماس اخیرا اعلام کرد که با یک آتش‌بس ۵۰ روزه که به پیشنهاد مصر ارائه شده، موافقت کرده است. در همین راستا یک مقام ارشد حماس تایید کرده است که این گروه آمادگی دارد، در ازای این آتش‌بس، پنج گروگان را که در جریان حمله ۷ اکتبر ۲۰۲۳ به گروگان گرفته شده بودند، آزاد کند. بر اساس اعلام خبرگزاری‌ها، توافق مذکور قرار بود هم‌زمان با عید فطر اجرایی شود.

در مقابل، دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، اعلام کرد که این کشور پس از دریافت پیشنهاد مصر، با هماهنگی ایالات متحده، یک پیشنهاد متقابل ارائه داده است.

طبق گزارش رسانه‌های اسرائیلی، تل‌آویو در این پیشنهاد خواستار آزادی ۱۰ گروگان به جای پنج گروگان شده است.

به گفته ناظران سیاسی، این مسئله دستیابی به توافق نهایی را به تعویق انداخته است. بر اساس گزارش‌ برخی از رسانه‌های اسرائیلی، به دلیل طرح پیشنهاد متقابل اسرائیل، توافق نهایی به پس از پایان عید فطر موکول شده است.

همچنین یک وبسایت اسرائیلی به نقل از یک مقام دولتی این کشور گزارش داده است که بخشی از این توافق ممکن است شامل بازگرداندن اجساد گروگان‌های کشته‌شده نیز باشد.

شاهرخ | March 31, 2025 10:57 AM

زبان زور روش مناسب کاربردی برای حماس و رژیم ایران است نخست وزیر اسراییل در این مورد نظرشان کاملا صحیح است کروکودیل ها ادب ، مذاکره و رعایت حق دیگران را نمی فهمند ولی زبان زور و تنبیه را میفهمند و متوقف میشوند


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست