خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 30 فروردین ماه 1405 = 19-04 2026

آمریکا: صداهایی که می‌شنوید نشانگر واقعی یک رژیم در حال فروپاشی است

ای‌بی‌سی نیوز به نقل از سفیر آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل گزارش داد که جی. دی. ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، رهبری هیئت آمریکایی در پاکستان را در دور دوم مذاکرات با رژیم ایران بر عهده خواهد داشت.

سفیر آمریکا در سازمان ملل گفت: همه گزینه‌ها در مورد ایران روی میز است از جمله ما می‌توانیم زیرساخت‌های رژیم ایران را به راحتی نابود کنیم.

همزمان فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد که بالگردها در منطقه خلیج فارس گشت‌زنی می‌کنند تا محاصره بنادر ایران را اعمال کنند.

در همین حال وزیر انرژی آمریکا به سی ان ان گفت: ما در حال تنگ‌تر کردن حلقه مالی بر رژیم ایران هستیم. ما در حال اجرای یک کمپین فشار حداکثری بر آنها هستیم و بزودی از نظر مالی خفه خواهند شد. بخش زیادی از سر و صداهایی که می‌شنوید، نشانگر واقعی یک رژیم در حال فروپاشی است.

* بی همتا* | April 19, 2026 05:22 PM

خدا به داد مردم ایران برسد لعنت به نسل ۵۷ خوشی زده بود زیر دلشان چی کم‌داشتید تاج را دادید عمامه گرفتید وتازه عاقا با عمامه را درماه دیدید


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست