یکشنبه، 18 شهریور ماه 1397 = 09-09 2018

انتخابات سوئد؛ قدرت‌گیری احتمالی پوپولیست‌ها

انتخابات پارلمانی در سوئد آغاز شده است. نظرسنجی‌ها حاکی از آن است که احزاب باسابقه به احتمال قوی آرای زیادی را از دست خواهند داد. سیاست‌های پناهجویی و پناهندگی موضوع محوری کارزارهای انتخاباتی بود.

به گزارش دویچه وله، بامداد امروز، یکشنبه ۱۸ شهریور (نهم سپتامبر)، حوزه‌های اخذ رأی در سوئد درهای خود را باز کردند. حدود ۳ / ۷ میلیون واجد شرایط رأی در این کشور فراخوانده‌ شده‌اند تا نمایندگان پارلمان سوئد را انتخاب کنند. پارلمان سوئد ۳۴۹ کرسی دارد.

اگر چه انتظار می‌رود که حزب سوسیال دموکرات سوئد به رهبری استفان لوون، نخست‌وزیر کنونی جایگاه خود را به عنوان قدرتمندترین حزب همچنان حفظ کند، اما پیش‌بینی می‌شود که این حزب و دیگر احزاب قدیمی و باسابقه سوئد آرای زیادی را در مقایسه با انتخابات ۲۰۱۴ از دست بدهند.

نظرسنجی‌ها حاکی از آن است که حزب سوسیال دموکرات سوئد حدود ۲۵ درصد از کل آراء را به خود اختصاص دهد. این در حالی است که این حزب در انتخابات دوره‌ی پیشین ۳۱ درصد آراء را کسب کرده بود. برخی از تحلیلگران حتی سناریویی محاسبه‌ناپذیرتر ارائه کرده‌اند.

هنریک اسکارسون، پژوهشگر و کارشناس مسائل انتخابات حتی گفته است: «پیش‌بینی درباره اینکه سوسیال دموکرات‌ها چقدر رأی خواهند آورد، بسیار دشوار است. ممکن است که آنان ۱۶ درصد، ۱۸ درصد، ۲۴ درصد یا ۲۶ درصد از آراء را کسب کنند. این دستکم رقم‌هایی است که ما در نظرسنجی‌های گوناگون به آن برمی‌خوریم.»

کارشناسان در عین حال پیش‌بینی می‌کنند که حزب پوپولیستی "دموکرات سوئد" به رهبری بیمی آکیسون بتواند ۲۰ درصد از آراء را در انتخابات ۲۰۱۸ به دست آورد و به دومین قدرت بزرگ در پارلمان بدل شود.

این حزب در دوره‌ی پیشی ۹ /۱۲ درصد از آراء را به دست آورده بود. قدرت‌گیری این حزب راست‌ پوپولیستی از جمله از نارضایتی بخشی از مردم سوئد از سیاست‌های دولت کنونی در مسائل پناهندگی و مهاجرت است.

حزب "دموکرات سوئد" ناخرسندی سوئدی‌ها از عملکرد دولت کنونی و ترس آنها از سقوط اجتماعی را به عنوان موضوعات محوری کارزار انتخاباتی خود برگزیده بود.

#فرزان | September 9, 2018 01:09 PM

پناهنده گانی که دسته دسته به اروپا می آیند ترس و نگرانی در وجود
مردم آن انداخته و این موضوعی است که احزاب دسته راستی و نژاد پرست از آن استفاده می کنند۰ البته به اروپایی ها باید حق داد۰ آیا ما ایرانیان حاضریم که از افریقا و یا از سوریه و دیگر کشور های هم زبان آنها به سرزمین ما بیایند و چهره ملت ما را تغییر دهند? آنچه برای خودمان نمی پذیریم نباید برای دیگران آرزو کنیم۰ نژاد و نژاد پرستی در همه جا هست من با هردو آنها سخت مخالفم۰ چنانکه می دانیم فرانسه واژه نژاد را از قانون اساسی خود برداشت مثل این است که خدا را از کتابها برداریم ولی در وجود همه هست۰ در قانون اساسی آلمان نژاد هست و پارگراف سوم آن می گوید: هیچکس نباید به خاطر نژادش مورد بی توجهی قرار بگیرد۰ ولی دیدیم که آلمانی ها در روزهای گذشته چه کاری با خارجی ها کردند۰


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:







تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست