آدرس پست الکترونيک [email protected]









چهارشنبه، 27 مرداد ماه 1400 = 18-08 2021

وزیر بسیجی: معلمان به‌ درب خانه دانش آموزان بروند!

حسین باغگلی، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: اگر بخواهم ایده پردازی کنم، ایده ام این است، آموزش آفلاین و مرور دوره ای می‌تواند یک راهکار اولیه باشد، محتوا را به دست معلمان می رسانیم و آنها به دانش آموزان می رسانند.

به گزارش خبر فوری، وی افزود: می‌شود در یک DVD، فلش یا تبلت، معلم این محتوا را به دست دانش آموزان برساند، اینگونه لازم نیست دانش آموزان به مدرسه بیایند و می تواند معلم برود درب خانه دانش آموزان!

الگوی اسلامی کردن مدارس با وزیر بسیجی دولت رئیسی

وزیر پیشنهادی رئیسی برای آموزش‌و‌پرورش، یکی از افرادی است که در مطالعات پشتیبان «سند تحول بنیادین» آموزش‌و‌پرورش نقش داشته است، سندی که در سال ۱۳۹۰ به خواست خامنه‌ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد و هدف اصلی آن تربیت دانش‌آموزان در راستای اهداف سیاسی و ایدئولوژیک جمهوری اسلامی بر پایه «ولایتمداری» بود.

به گزارش ایندیپندنت فارسی، حسین باغ‌گلی در کارنامه اجرایی خود سابقه مدیریت مدارس امام رضا در مشهد را دارد، مدارسی که به‌عنوان یکی از زیرمجموعه‌های آستان قدس رضوی در زمان ریاست ابراهیم رئیسی به‌دنبال اجرای الگوی اسلامی کردن آموزش‌و‌پرورش بودند.

وزارت آموزش‌و‌پرورش در جمهوری اسلامی بیش از آنکه نهادی آموزشی و تربیتی باشد، کارکرد سیاسی و ایدئولوژیک دارد. برای همین است که همواره مشکلات اساسی این وزارتخانه مثل کمبود سرانه آموزشی، محرومیت تحصیلی دانش‌آموزان، مافیای آموزش، کمبود معلم و بسیاری چالش‌های دیگر به حاشیه رانده شده‌اند و اجرای اهداف جمهوری اسلامی در راس فعالیت‌های این نهاد قرار دارد. بنابراین، وزیر آموزش‌و‌پرورش در جمهوری اسلامی فارغ از اینکه اصلاح‌طلب است یا اصولگرا، باید در راستای اهداف سند تحول بنیادین حرکت کند.

سند تحول بنیادین که مبنای آن اسناد بالادستی است و در سال ۱۳۹۰ تصویب شد، به گفته حمیدرضا حاجی‌بابایی، وزیر آموزش‌و‌پرورش وقت، از «مطالبات» رهبر جمهوری اسلامی بوده و اهداف تعلیم و تربیت در ایران تا سال ۱۴۰۴ را ترسیم کرده است.

حاجی‌بابایی، وزیر آموزش‌و‌پرورش دولت محمود احمدی‌نژاد، پس از رونمایی از این سند در سال ۱۳۹۰، آن را یکی از مهم‌ترین اقدام‌های این وزارتخانه خواند و گفت که یکی از ارکان اصلی این سند «ولایتمداری و الهام از آموزه‌های دینی» است. گفته‌های او را حدود ۹ سال بعد محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش‌و‌پرورش دولت حسن روحانی، هم تایید کرد و هدف آموزش‌و‌پرورش را «تربیت سربازان تمدن نوین اسلامی» دانست.

اظهارنظر یکسان دو وزیر آموزش‌و‌پرورش در دولت‌هایی که مدعی بودند رویکرد متفاوت دارند، نشان می‌دهد که نقشه راه نظام آموزشی در ایران خارج از اختیار دولت‌ها و زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی تعیین می‌شود و بر این اساس، به واسطه نفوذ در سیستم آموزشی، بقای حاکمیت تضمین می‌شود.

ارتباط این موضوع با حسین‌ باغ‌گلی، وزیر پیشنهادی ابراهیم رئیسی برای آموزش‌و‌پرورش، آن‌جا مشخص می‌شود که بدانیم او در مطالعات پشتیبان سند بنیادین، «نقش مهمی» داشته و طبق گزارشی که در رسانه‌های داخلی منتشر شده است، بر محتوای سند «تسلط خوبی» دارد.

او حالا پس از اجرای سیاست‌ها و اهداف سند بنیادین در مدارس امام رضای مشهد، قرار است هدایت تعلیم و تربیت بیش از ۱۵ میلیون دانش‌آموز را بر عهده بگیرد، دانش‌آموزانی که جمعیت زیادی از آنان در مناطق محروم تحصیل می‌کنند و از عدالت آموزشی و جنسیتی محروم‌اند و نیاز اصلی آنان بازنگری در سیاست‌های آموزش‌و‌پرورش برای اجرای عدالت آموزشی و جنسیتی در مدارس است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: