سایت الف: اين جملهاي بود كه وزارت را از اولين وزير زن جمهوري اسلامي، گرفت: «به جای اين که ارز مرجع را به داروهای حياتی مورد نياز و برخی تجهيزات پزشکی که امروز مهمترين اولويتهای کشور هستند، اختصاص دهند، آن را برای واردات لوازم آرايشی و خودروهای لوکس درنظر گرفتهاند»
حالا با انتشار گزارش كميسيون اصل ٩٠ مشخص شد كه ابعاد اين ماجرا بسيار تكاندهنده بوده است. در فاصله شهريور تا آخر مهرماه ٩١ كه يكباره سفرههاي مردم به يك سوم کاهش یافت، ارزش پول ملي سقوط كرد و قيمت دلار افزايش پيدا كرد، وارد كنندگان سودجو، ارز مرجع ۱۲۲۶ تومانی را دريافت ميكردند و با واردات خودرو آن را به قيمت روز و با احتساب دلار ۳۵۰۰ توماني به فروش ميرساندند.
فساد ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلاری فروش نفت بیسابقه است
عصر بانک؛ معاون اول رییس جمهوری با اشاره به ماجرای فساد مالی یکی از دلالان نفتی در کشور گفت که فساد 2 میلیارد و 700 میلیون دلاری این ماجرا، در دنیا بی سابقه است.
اسحاق جهانگیری در گفت و گو با ویژه نامه نوروزی روزنامه ایران با بیان این که هر چه اقتصاد دولتی تر شود، زمینه فساد هم بیشتر می شود، افزود: یکی از مقاطع بروز فساد زمانی بوده که تحریم ها جدی شد و از بخش خصوصی خواسته شد وارد بازار فروش نفت شود و ارز حاصل را به کشور وارد کند.
وی این اقدام را یک تجربه تلخ توصیف کرد و ادامه داد: با آن که هنوز هم تحریم های نفتی باقی است اما ما برای فروش نفت به کسی متوسل نشده ایم.
رییس ستاد مبارزه با فساد و ویژه خواری با یادآوری ماجرای یکی از دلالان نفتی توضیح داد: اما در مقطعی که این فرد وارد موضوع فروش نفت شد، حجم عظیمی از محموله های نفتی در اختیار او قرار داده می شود.
جهانگیری اضافه کرد: طرف مدعی بوده که بانک کوچکی در یک کشور داشته و میلیاردها دلار پول مملکت به آن بانک واریز شده و در آن، نگهداری می شده است. از آنجا که این فرد ادعا داشته که می تواند در مواقع لزوم این پول را به برخی پیمانکاران نفتی طرف قرارداد ایران پرداخت کند، قرار بوده بخشی از پول برای انجام این مساله در حساب او باقی بماند.
وی، تصریح کرد: تا این لحظه مجموعه این پول و پول نفتی که فروخته شده به خزانه بازنگشته که چیزی حدود 2 میلیارد و 700 میلیون دلار است.
سه شنبه، 27 اسفند ماه 1392 برابر با 2014-03-18 ساعت 10:032004- 2024 IranPressNews.com -