دادستان کل کشور گفتما منابع طبیعی بسیاری داریم و دستمان خالی نیست، چرا نباید به خودمان امیدوار و متکی باشیم؟ چرا باید برای رفع تحریمها دست سازش دراز کنیم؟
به گزارش تسنیم، حجتالاسلام غلامحسین محسنی اژهای دادستان کل کشور در سخنرانی خود در سازمان بازرسی کل کشور در خصوص ضرورتهای اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: سازمان بازرسی کل کشور جزو سازمانهای رو به رشد و کمال است و شناسنامه این نهاد، همهجانبه است.
وی ادامه داد: خیلی فرق است که انسان زیر کدام پرچم حرکت کرده و برای چه ارزشی قدم بردارد و به چه مردمی خدمت کند که باعث افتخار است که خوشبختانه ما برای نظامی متکی بر اسلام ناب خدمت میکنیم. نهتنها بعد از انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی بلکه در طول تاریخ، خونهای فراوانی ریخته شده که چنین نظامی را کنون در اختیار داریم و در مسیری حرکت میکنیم که برای نگهداشتن این نظام هزاران شهید و جانباز تقدیم کردهایم.
دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: دشمن تلاش میکند امت ایران اسلامی را از پای درآورد که با توجه به توطئههای گسترده دشمن، برای امنیت و آرامشی که در کشور حکمفرماست نامی جز معجزه نمیتوان گذاشت. کشور ما به دلیل اتکا بر اسلام و ولایت به این افتخار رسیده است. دشمنان در ۳۵ سال گذشته از راههای مختلف اجتماعی و اقتصادی برای فشار بر ملت ایران وارد شده که عمدتا ناموفق بودهاند.
محسنیاژهای درباره جنگ تحمیلی گفت: این صدام و عراق نبود که با ایران جنگید بلکه مستکبران متعددی پشت آن بودند و سلاحهای گوناگون حتی سلاح شیمیایی در اختیار صدام قرار دادند. این در حالی بود که از ابتدای انقلاب اسلامی بسیاری از اموال ملت ایران بلوکه شد و حتی گلوله هم به ایران نفروختند. امروز دشمن بار دیگر جنگی تمام عیار اقتصادی را علیه کشور برای به زانو درآوردن مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته است. آمریکا به صورت کمسابقهای، کمیتهای متشکل از عناصر مؤثر برای پیگیری تحریمها تشکیل داد و جدا جدا به کشورهای مختلف سرکشی میکند؛ در این راه گاهی باج هم داد و از برخی کشورها خواهش کرد تحریمها را دور نزنند.
وی افزود: عربستان غلام حلقه به گوش آمریکا و وابسته به این کشور است. حسنی مبارک و کشور مصر ۳۰ سال به آمریکا وابسته بودند اما ببینید ما کجا هستیم و آنها کجا هستند.
دادستان کل کشور با بیان اینکه اقتصاد موضوعی بسیار مهم است که دشمن برای آن برنامهریزی کرده است و ما باید بدانیم چگونه این توطئه را خنثی کنیم، گفت: اقتصاد مقاومتی به این معناست که بتواند ما را در تمام مراحل صیانت و حفاظت کند. ما باید به توان خودمان متکی باشیم و این سادهاندیشی است که بدون نگاه به توانمندی داخلی از طریق بیرون (خارج کشور) مشکلات حل میشود. البته بیرون یعنی مستکبران و مخالفان نظام جمهوری اسلامی ایران.
محسنیاژهای افزود: باید دید امروز از نفت چطور میتوان بهینه استفاده و آن را استخراج کرد. ما منابع طبیعی بسیاری داریم و دستمان خالی نیست، چرا نباید به خودمان امیدوار و متکی باشیم؟ چرا باید برای رفع تحریمها دست سازش دراز کنیم؟
وی درباره نقش قوهقضاییه در اجرای اقتصاد مقاومتی گفت: قوهقضاییه در اقتصاد مقاومتی مسئولیت دارد و قطعا اجرای این مسئولیتها اثرگذاری بسیاری دارد که نقش سازمان بازرسی در قوهقضاییه برای اجرای این رسالت بسیار مهم است. کشور ما باید در زمینه افزایش تولید گام بردارد ولی قطعا در این راه موانعی وجود دارد؛ متأسفانه برخی افراد در سازمانها تولیدکنندگان را میدوانند که همین امر موجب انصراف و ناامیدی تولیدکنندگان میشود.
سخنگوی قوهقضاییه ادامه داد: افرادی که با خیانت خود موجب بروز فساد اقتصادی میشوند باید مهر خیانت بر پیشانی آنها زده شود؛ باید دادگاه این افراد علنی برگزار شود زیرا این کار قطعا بازدارنده است وگرنه دادگاهی که علنی باشد و خبرنگار در آن حضور داشته باشد ولی حق پخش نداشته باشد، چه دادگاهی است؟ سازمان بازرسی کل کشور باید با موارد حتی کم که مانعتراشی کرده و مقابل پیشرفت حرکت میشوند برخورد کند و مهر خیانت را بر پیشانی این افراد یا دستگاهها بزند. افراد خدوم نیز درباره برخورد با متخلفان نگران نباشند و آنهایی که صحیح کار میکنند نباید دستشان بلرزد.
محسنیاژهای با بیان اینکه بدهبستان در کارها امری غلط است چراکه نهایتا جامعه از این کار متضرر و دشمنان منتفع میشوند گفت: پیشگیری بهتر از درمان و هزینه آن قطعا کمتر از درمان است.
یکشنبه، 11 اسفند ماه 1392 برابر با 2014-03-02 ساعت 11:032004- 2024 IranPressNews.com -