وزیر اسبق بازرگانی گفت: من ظرف این چند ماه از فعالیت دولت یازدهم تصویر خیلی روشنی برای مبارزه با فساد ندیدم و تا زمانی که شرایط تغییر نکند، همه چیز در حد شعار باقی میماند و عملی نمیشود.
حسن عابدیجعفری در پاسخ به این پرسش خبرنگاراقتصادپرس که پرسید" آیا تاکنون در دولت عزمی دیدهاید که زیرساختها را برای مبارزه با فساد اصلاح کند؟ "اظهار داشت: من ظرف این چند ماه چیزی نشنیدم که بگوید برنامه داریم.
وی با بیان اینکه عمر دولت ۴ سال است، افزود: من به عنوان یک شهروند سوال میکنم که برنامه ۴ ساله دولت برای مبارزه با فساد چیست؟! اشکال بزرگ ما اینجاست که از کسانی که اطلاعات و پژوهشهایی در حوزه مبارزه با فساد داشتند، کمک نمیگیریم.
وزیر اسبق بازرگانی ادامه داد: مثالی برای شما میزنم که البته خندهدار است، ولی واقعیت است. "میگویند یک بنده خدایی دوچرخهاش را دستش گرفته بود و داشت میرفت. یکی بهش گفت چرا سوار نمیشی؟ گفت خیلی کار دارم، عجله دارم و نمیتوانم سوار شوم. بهش گفت آخه وقتی نمیتوانی سوار بشی که خب به مقصد نمیرسی."
عابدی جعفری عنوان کرد: الان دولت یک چنین وضعیتی دارد و از این افراد کمک نمیگیرد، بنابراین من تصویر خیلی روشنی برای مبارزه با فساد ندیدم و تا زمانی که شرایط تغییر نکند، همه چیز در حد شعار باقی میماند و عملی نمیشود.
وی متذکر شد: فرآيند مبارزه با فساد حداقل ۳ بخش دارد. يك بخش پيشگيري است. يعني بايد زيرساختهاي لازم را فراهم كنيد تا بيماري اتفاق نيفتد. در عين حال، بايد نظارت وجود داشته باشد تا در حين عمل انحرافي اتفاق نيفتد. در نهايت بايد به مقابله با فساد پرداخت، اما سهم مقابله با فساد بسيار باید اندك باشد.
وزیربازرگانی دولت میرحسین موسوی در ادامه گفتگوی خود با خبرنگار اقتصادپرس خاطرنشان کرد: ما الان نه پيشگيري داشتیم، نه نظارت خوبي داشتيم، ولی بيشترين سهم را به مقابله با فساد داديم. توجه همه را هم جلب كرده و كاري هم جز اين نميتوانيم انجام دهيم. چون اينقدر بيماري سنگين، مزمن، وخیم و فراگير شده است كه كاري جز مقابله نميتوانيم داشته باشيم.
عابدیجعفری تاکید کرد: تا زماني هم كه به سامان دادن بحث پيشگيري و نظارت نپردازيم، اين روند ادامه خواهد داشت، بنابراين بايد منتظر فسادهاي بزرگتر بود و شعار و مقابله تنها نیز كارگشا نيست. باید همه چیز را از بنیان درست کرد.
2004- 2024 IranPressNews.com -