هراس کاربران از شنود اطلاعات سيم کارت

بهارنیوز: به تازگی شرکتی در داخل کشور به تولید سیم‌کارت‌های تلفن همراه اقدام کرده است. موضوعی که بعضا این سوال را در میان کاربران ایجاد می کند که آیا به دنبال این اقدام ممکن است بعضا مکالمات آنها شنود شود؟!
تجربه گویای آن است که گاهی که بخشی از امکانات و فناوریهای تکنولوژیک از جمله ای‌میل و موتور جست‌وجو و ... در ایران راه‌اندازی شده برخی کاربران نسبت به استفاده از آن تردید داشته و این گونه احتمال داده‌اند که با استفاده از نمونه‌های داخلی احتمال دارد اطلاعات آنها شنود شود. بحث شنود اطلاعات موضوعی است که طی سال​های اخیر در تمام دنیا مطرح بوده و در این زمینه مشکلات متعددی ایجاد شده است. به عنوان مثال همین چند ماه پیش بود که مقامات سیاسی اروپا متوجه شنود مکالمات خود توسط دستگاه‌های امنیتی آمریکا شده و این موضوع جنجال‌های مختلفی ایجاد کرد. به عبارت دیگر شاید خیلی تفاوت نداشته باشد که سیم‌کارت و یا گوشی تلفن همراه شما در کدام کارخانه و شرکت تهیه و تولید شده باشد چراکه در هر صورت با استفاده از این فناوری شما در هر کجای دنیا در معرض خطر شنود اطلاعاتی و دسترسی اغیار به اطلاعاتتان خواهید بود. اما همان طور که گفته شد معمولا در استفاده از تکنولوژیهای ارتباطی که ساخت آنها در داخل کشور صورت می‌گیرد، برخی کاربران نگرانی دارند و حال با تولید سیم‌کارت در داخل کشور این سوال مطرح شده که آیا ممکن است از این شیوه اطلاعات مردم و مکالمات آنها تحت شنود قرار بگیرد؟! در این زمینه محسن سجادی نیا - مدیرعامل شرکت تولید کننده سیم‌کارت در داخل کشور - می گوید: در زمینه تولید سیم‌کارت کار ما در این شرکت این است که پکیج مورد نظر را آماده کنیم و در این میان اطلاعاتی که برروی سیم کارت قرار می‌گیرد از سوی اپراتور مربوطه تعیین می‌شود.

وی ادامه می دهد: حتی زمانی که سیم کارت‌ها در شرکتهای خارجی تولید می‌شوند هم این امکان وجود دارد که شرکت سازنده آنها به اطلاعات شما دسترسی داشته باشد. به هر صورت از زمانی که شما یک دستگاه تلفن همراه را مورد استفاده قرار می‌دهید چه از طریق گوشی و چه از طریق سیم کارت این احتمال وجود دارد که اطلاعات شما مورد سوء‌استفاده قرار گیرد و مکالمات شما شنود شود. به هر حال بحث شنود اطلاعات موبایلی همواره بوده و هست و نمی‌توان آن را با اپراتورها مربوط دانست. این تولیدکننده در عین حال عنوان کرد: در حوزه مباحث امنیتی هم بعید به نظر می‌آید که دستگاه‌های مسوول، تمام مکالمات مردم را شنود و بررسی کنند. وی ادامه داد: درنهایت مباحث امنیتی مربوط به سیم‌کارت بستگی به اپراتور دارد و ما در این میان دیتایی که از طریق اپراتور در اختیارمان گذاشته شود را برروی سیم کارت‌ها نصب می‌کنیم. شرکتی که به تازگی در کشور به تولید سیم‌کارت کرده تاکنون از میان اپراتورهای تلفن همراه کشور با همراه اول به عقد قرارداد پرداخته و قرار است تا پایان امسال پنج میلیون سیم‌کارت و سال آینده 20 میلیون سیم‌کارت دیگر در اختیار این شرکت بگذارد. پیش از این در اکثر مواقع سیم‌کارت‌هایی که در اختیار کاربران قرار می‌گرفت در شرکتی در چین و تحت نظارت شرکت‌های اروپایی تولید می‌شدند.

دوشنبه، 30 دی ماه 1392 برابر با 2014-01-20 ساعت 13:01
خبر بعدی : کاهش ۳۰ درصدی قیمت اینترنت در افغانستان
خبر قبلی : مرگ یک جوان در زیر پل بر اثر سرما


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2024 IranPressNews.com -