بهارنیوز: نائب رییس جامعه هنری ایران و مالزی گفت: رفتارهای مشکوک زوجین نسبت به یکدیگر یکی از آفتهای خانواده است.
دکتر عبدالرضا کردی در جلسه هماندیشی اساتید با عنوان معرفت افزایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد، به نظام خانواده در ایران و کشورهای دیگر و مقایسه آنها بایکدیگر پرداخت و افزود: خانواده در ایران دست کم گرفته شده و باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.وی اظهار کرد: در کشورهای دیگر بچهها در خانواده به عنوان سرمایههای جامعه تلقی شده و والدین آنها برای تربیتشان تحت آموزش قرار میگیرند.
این روانشناس به ضرورت ارزیابی توانایی شخص در مدیریت کوچکترین نهاد اجتماعی یعنی خانواده اشاره کرد و آن را معیاری خوب برای سنجش تواناییهای آن شخص در مدیریت نهادهای بزرگتر برشمرد و ضمن نام بردن از علائم و معیارهای سلامت در خانواده، به الزام نشاط، نظافت و عشقورزی در خانواده تأکید کرد.کردی از به هم ریختن جایگاهها در خانوادههای ایرانی انتقاد کرد و والدین را ملزم به آموختن مهارتهای فنی، ادراکی و انسانی دانست.
وی از بوجود آمدن تجمل و مصرفگرایی در جامعه سخن گفت و به نقش پررنگ ماهوارهها و فضاهای مجازی در تغییرعقاید و از بین رفتن حیا در خانوادهها اشاره کرد. نائب رئیس جامعه هنری ایران و مالزی به لزوم آموزشهای قبل از ازدواج تاکید ویژهای کرد و آرمانهای یک خانواده کامیاب را نام برد و ارزشگذاری و محبت متقابل توسط اعضای خانواده نسبت به یکدیگر را یکی از مهمترین فاکتورهای این کامیابی دانست.
دکتر کردی شاد بودن در زندگی را مهمترین اصل آن دانست و اظهار کرد: رفتارهای مشکوک زوجین نسبت به یکدیگر به عنوان یکی از آفتهای این موضوع است.رئیس مرکز خانواده و هنر درمانی کوالالامپور، درباره لزوم کار توسط هر شخص در جامعه حتی فرزندان یک خانواده برای تقویت بنیان این نهاد، تربیت درست و اجتماعی شدن بیشتر فرزندان نیز سخن گفت.بنابراین گزارش، در پایان نیز پرسش و پاسخ بین اساتید حاضر در جلسه و دکتر کردی انجام شد.
یکشنبه، 15 دی ماه 1392 برابر با 2014-01-05 ساعت 01:012004- 2024 IranPressNews.com -