یکی از مراجع تقلید با بیان اینکه طی دو دیدار با رهبر معظم انقلاب به ایشان عرض کردم که صدا و سیما با ما نیست گفت: حوزههای علمیه، علما و روحانیون در برنامههای صدا و سیما بسیار کمرنگ هستند.
به گزارش شفقنا در قم، حضرت آیتالله العظمی حسین نوری همدانی امروز در جمع دست اندرکاران دهمین همایش دکترین مهدویت اظهار کرد: مهدویت دریایی عمیق است و هیچ ابزاری بهتر از آن برای رساندن مفاهیم دینی به مردم دنیا وجود ندارد؛ باید مفاهیم مربوط به ایشان را در ابعاد گوناگون مورد ارزیابی قرار دهیم هرچند صدا و سیما در این زمینه همکاری لازم را ندارد.
او افزود: چه اشکالی دارد که ساعاتی از شبانهروز در برنامههای صدا و سیما به موضوعات مربوط به مهدویت و مباحث دینی و اعتقادی اختصاص داده شود؛ مطالب دینی در رسانهها و صدا و سیما غریب هستند.
این مرجع تقلید با بیان اینکه موضوعات مربوط به مهدویت باید در جامعه به خوبی تبیین شوند عنوان داشت: اگر بخواهیم اسلام را به چند بخش تقسیم کنیم شامل بعثت، غدیر، عاشورا، امامت و مهدویت خواهد بود.
او ادامه داد: اینها مطالبی نیست که تنها بتوان در کتابها از آنها بحث کرد بلکه باید وارد زندگی اجتماعی مردم شوند.
آیتالله نوری همدانی با اشاره به تلاش وهابیت و تکفیریها برای کوبیدن عقاید تشیع خاطرنشان کرد: باید در مقابل آنها ایستادگی کنیم و با اتکا به آموزههای مهدوی پاسخ شبهات را بدهیم؛ آنها با تفسیر به رأی از آیات قرآن، مسأله امامت را زیر سوال میبرند.
استاد برجسته حوزه علمیه قم نقش عربستان سعودی و قطر در مبارزه با تشیع و نهضت مقاومت اسلامی را مورد توجه قرار داد و افزود: آنها پول نفت و گاز خود را در راه مبارزه با شیعیان و نیز حکومت کنونی سوریه خرج میکنند و مساجد بسیاری در اروپا ساختهاند تا بتوانند مسلمانان را به وهابیت جذب کنند.
او اضافه کرد: باید وسیله و امکاناتی برای رساندن پیام تشیع به جهانیان تدارک ببینیم؛ مراجع تقلید مسائلی همچون حرام بودن جریمه دیرکرد و مباحث دیگری را بیان میکنند ولی باز هم همین موضوعات در جامعه دیده میشوند بنابراین نیاز به ابزاری برای رساندن سخنان مراجع تقلید ضروری است.
آیتالله نوری همدانی با بیان اینکه از صدا و سیما به دلیل پخش نکردن همه مسائل مطرح شده از سوی مراجع تقلید گلهمند هستیم گفت: در بحث مهدویت باید این حقیقت را به مردم بگوییم که امام راحل انقلاب اسلامی را زمینهساز ظهور میدانستند.
این مرجع تقلید بیان داشت: باید فکری کرد که مهدویت و مباحث اعتقادی از غربت بیرون بیایند؛ باید هفتهای چند ساعت، کارشناسان مهدوی در سیما حضور یابند و اعتقادات شیعه را در این زمینه تبلیغ کنند.
او با بیان اینکه میتوان در حوزه علمیه هفتهای حداقل یک جلسه درس مربوط به مهدویت و مباحث آخرالزمانی از دیدگاه شیعه دایر کرد گفت: مهدویت دارای ابعاد گوناگونی است و یکی از بعدهای آن توجه به سبک زندگی اسلامی است؛ مردم باید همواره آماده ظهور باشند.
آیتالله نوری همدانی با اشاره به 25 سال خانهنشینی حضرت علی(ع) خاطرنشان کرد: طی این 25 سال انحرافاتی در دین اسلام رخ داد؛ توجه داشته باشیم که در زمان غیبت امام عصر(عج) نیز باید آمادگی لازم را در مردم ایجاد کنیم تا آنها برای زمان ظهور تربیت شوند؛ تبیین شرایط و فتنههای آخرالزمان، شناخت زمان و دشمنشناسی از جمله مواردی هستند که در سبک زندگی اسلامی مهدوی تاثیر فراوانی دارند.
استاد برجسته حوزه علمیه قم تصریح کرد: میتوان گفت مهمترین مسأله حوزههای علمیه، مهدویت است و در این میان اصل مردم هستند و باید آمادگی و شناخت لازم را با اتکا به ظرفیتهای حوزه علمیه در آنها ایجاد کرد؛ فطرت مردم ایران دینی و اسلامی است و بیان حقایق برای آنها میتواند آمادگی مورد نظر را در آنها ایجاد کند.
او با بیان اینکه طی دو دیدار با رهبر معظم انقلاب به ایشان عرض کردم که صدا و سیما با ما نیست گفت: حوزههای علمیه، علما و روحانیون در برنامههای صدا و سیما بسیار کمرنگ هستند.
دوشنبه، 25 آذر ماه 1392 برابر با 2013-12-16 ساعت 11:122004- 2024 IranPressNews.com -