استارت مجدد تصویب تحریم های جدید علیه رژیم ایران در سنای آمریکا
خبرگزاری حکومتی تسنیم: قائممقام مرکز پژوهشهای مجلس رفع کلیه تحریمها را مابهازای توقف غنیسازی ۲۰ درصد دانست و اظهار داشت: اگر گامهای طرفین مذاکره متوازن و همسطح نباشد مذاکرات متوقف میشود.
قانونگذاران آمریکایی نگران دادن امتیاز از سوی دولت اوباما به رژیم ایران در روند مذاکرات هستهای هستند. این قانونگذاران میکوشند با سختتر کردن تحریمها به عنوان اقدامی پیشگیرانه از این موضوع ممانعت کنند.
به گزارش رادیو آلمان، قانونگذاران آمریکااعلام کردند قصد دارند تحریمها علیه رژیم ایران را شدیدتر کنند تا از سهلگیری دولت باراک اوباما در مذاکره بر سر پرونده هستهای پیشگیری کنند.
این موضوع نشانگر بدبینی قانونگذاران به ایجاد روابط حسنه بین رژیم ایران و قدرتهای جهانی است.
به گفته سناتور باب منندز٬ رئیس دموکرات کمیته روابط خارجی سنا٬ این کمیته در هفته جاری تحریمها علیه رژیم ایران را تشدید خواهد کرد تا فشار بر تهران هم زمان با انجام مذاکرات باقی بماند.
منندز در گفتوگو با شبکه ایبیسی بیان کرد نگرانیاش این است که به نظر برسد "ما بیشتر از رژیم تهران خواهان توافق هستیم."
تعطیلی سایت اراک «خط قرمز» است
عضو کمیسیون امنیت ملی گفته تعلیق غنیسازی٬ امضای پروتکل الحاقی٬ خروج انتقال اورانیوم غنی شده و تعطیلی سایت اراک «خط قرمز» ایران در مذاکرات با غرب است.
به گزارش دیگربان، محمدحسن آصفری٬ به سایت «۵۹۸» گفته که «طرف غربی باید بدانند ایران به هیچ وجه سایتهای خود را نخواهد بست و تعطیلی سایت اراک به هیچ وجه در دستور کار نیست.»
وی افزوده موضوع پروتکل الحاقی قابل مذاکره نیست و ایران انتقال اورانیوم غنی شده را در دستور کار ندارد٬ اما «روی سطح غنی سازی میتوان مذاکره کرد.»
این نماینده مجلس اظهار کرده مذاکره درباره سطح غنی سازی در شرایطی خواهد بود که «غرب تحریمها را کنار بگذارد و آن هم نه بخشی از تحریمها بلکه تمام تحریمها.»
این عضو کمیسیون امنیت ملی در گفتگو با سایت «بیباک نیوز» هم گفته که ایران درباره حکم «ارتداد» سلمان رشدی و «حزبالله لبنان» نیز با طرفهای غربی مذاکره نخواهد کرد.
وی اضافه کرده «ما از اصول و آرمانهایمان یک لحظه هم عقب نشینی نخواهیم کرد چه برسد به شش ماه که مذاکره کننده خارجی آن را زیرکانه مطرح میکند.»
این اطهارات در حالیست که وزیر خارجه فرانسه در ژنو اعلام کرد: صدور تفاهمنامه با توجه به مسائل حل نشده مربوط به رآکتور آب سنگین اراک یا چگونگی تبدیل اورانیوم ۲۰ درصد غنی شده به ۵ درصد، قابل پذیرش نیست.
2004- 2024 IranPressNews.com -