به گزارش تابناک، هنوز برای قضاوت در مورد وعده های دولت روحانی زود است اما برخی خواسته ها از جمله مسکن چیزی نیست که بتوان زیاد منتظر بهتر شدن آن بود و یا معیشت مردم چیزی است که آنها برای بهبود آن سالها صبر کرده اند و شاید قادر به استقامت بیش از این نیستند.
نماینده خاش در این باره به تابناک گفت: باید به الزامات قانون اساسی عمل شود و همان وعده هایی که گفته شده بود سالیانه 1200 دستگاه بوده را مهیا کند و فضا را آرام نگه دارد به گونه ای که هر زوج ایرانی در فاصله زمانی متناسبی صاحب مسکن شود.
حمید رضا پشنگ گفت: متاسفانه اخباری که از از وزارت مسکن و شهرسازی در این خصوص می رسد زیاد خوشایند نیستند، یکی از اشکالات فنی کشور ما این است که خیلی از کارهیی که در دولتهای گذشته انجام شده به صورت نیمه تمام رها می شود و دوباره از صفر کارهای دیگری صورت می پذیرد.
وی گفت: مسکن مهر طرح خوبی بود و در روستاها و شهر های کوچک خوب جواب داده است، باید بررسی شود و پروژه های زیر ساختی که در دولت گذشته در حال انجام بوده را به اتمام برسانیم، من گمان دارم که اگر کارهای نیمه تمام به سرنجام نرسد سالها در این چرخه در جا خواهیم زد.
این نماینده گفت: در حال حاضر فقر و فلاکت در خانواده ها بیداد می کند، باید دولت تدبیری بکند و این وضعیت را اصلاح کند. ما نمی گوییم که در این شش ماه همه چیز درست شود ولی انتظار داریم حماسه اقتصادی که رهبر انقلاب گفته است محقق شود.
پشنگ افزود، راهکارهای بسیاری برای خروج از بحران وجود دارد، در حال حاضر اوضاع اقتصادی وضعیت خوبی ندارد شما کشورهای اطراف خودمان را نگاه کنید، درست است که افغانستان و پاکستان کشورهای فقیری هستند و لی الان یک افغانی 70 برابر ریال ایران است که این با غیرت ایرانی ما سازگار نیست.
نماینده خاش افزود: این ارزانی در ایران برای کشور های منطقه یک کویت است اینها به راحتی در ایران خرید می کنند و زیر ساختای خود را اصلاح می کنند و از این طریق حتی به کشور ما ضربه وارد می کنند، نمونه آن کار سدی است که بر روی یکی از رودخانه هایی که آبش به ایران سرازیر میشد، زده اند که باعث ایجاد بحران در منطقه و خشک شدن دریاچه هامون شد.
وی در مورد مشکلات منظقه سیستان و بلوچستان گفت: ما برای جنوب شرق کشور اصلا برنامه نداریم و تمام برنامه هایی که برای این بخش از کشور در نظر گرفته شده بود بعد از دولت خاتمی به کلی فراموش شده اند.
عضو کمیسیون عمران مجلس اظهار داشت: مشکل اساسی این منطقه نبود برنامه مدون است، مدیران ما به همین دلیل نمی توانند اعتبار جذب کنند و یا اعتبارات جذب شده به کلی حیف و میل می شود و به نحوی هزینه می شود که نتیجه ای در بر ندارد.
این نماینده افزود: در حوزه انتخابیه من فقط یک کارخانه سیمان وجود دارد، در حالی که می توانستیم در بخش کشاورزی، دامداری و غیره کارهای بسیاری انجام دهیم، در منطقه ما سد وجود ندارد، و این باعث از بین رفتن و هدر شدن آب شده است.
وی تاکید کرد: اگر کشور به این صورت اداره شود و ما در مجلس اینگونه قانون تصویب کنیم و توجی به مناطق محروم و دور از مرکز نداشته باشیم ایمان دارم وضعیت نه تنها از این بهتر نخواهد شد بلکه بدتر از این را نیز شاهد خواهیم بود.
پشنگ گفت: هیچ توجیهی وجود ندارد وقتی مرکز استان سیستان و بلوچستان گاز برای پخت و پز ندارد و هنوز گاز رسانی نشده ما خط لوله گاز را به پاکستان بفرستیم. گاز رسانی به این استان می توانست برای تولید هم مفید باشد و ما این کار را برای کشور خودمان انجام ندادیم.
آدينه، 3 آبان ماه 1392 برابر با 2013-10-25 ساعت 03:102004- 2024 IranPressNews.com -