آغاز مخالفت ها در جمهوری اسلامی پس از مذاکرات ژنو

برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در مورد امکان اجرایی شدن پروتکل الحاقی (بازرسی سرزده از مراکز اتمی) در خلال مذاکرات ژنو ابراز نگرانی کرده‌اند.

به گزارش رادیو آلمان، پس از اظهارات عراقچی مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی درباره احتمال اجرایی شدن پروتکل الحاقی، برخی از نمایندگان مجلس نسبت به این سخنان واکنش نشان دادند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی مجلس با تاکید بر این‌که پروتکل الحاقی بحثی نیست که هیئت مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی بپذیرد یا زیر بار آن برود، به جریان انداختن این بحث را "بازی رسانه‌ای آمریکایی‌ها" برای جلو افتادن در مذاکرات دانست.

منصور حقیقت‌پور به خبرگزاری تسنیم گفت: «ممکن است بحث‌های زیادی از سوی رسانه‌ها و دیپلمات‌های غربی مطرح شود، اما مسلما مقامات ایرانی شرکت‌کننده در مذاکره با گروه پنج به علاوه یک، مواردی نظیر پروتکل الحاقی را قبول نخواهند کرد و مطمئنا به این سمت نخواهند رفت».

حسین نقوی ‌حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس نیز اظهار داشت: «پذیرش پروتکل الحاقی توسط جمهوری اسلامی باید در مجلس شورای اسلامی تصویب شود و در صورت توافق دولت با طرف غربی باید این موضوع توسط مجلس تصویب شود و اگر مجلس پروتکل الحاقی را رد کند، دولت نمی‌تواند توافقنامه‌ای در این زمینه امضا کند».

این نماینده مجلس تاکید کرد که مذاکرات ایران با غرب تنها در چارچوب ان‌پی‌تی است و تنها در صورت لغو تحریم‌ها و مشاهده حسن نیت از سوی غرب و به رسیمت شناخته شدن حق غنی‌سازی در داخل خاک ایران، می‌توان در خصوص پروتکل الحاقی فکر کرد.

پنجشنبه، 25 مهر ماه 1392 برابر با 2013-10-17 ساعت 13:10
خبر بعدی : زیباکلام: تندروها می توانند توافقات ژنو را متوقف کنند
خبر قبلی : آمریکا و بحران اتمی؛ عمیق تر شدن شکاف در درون رژیم


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2024 IranPressNews.com -