بهارنیوز: کارگردان «مجلس اجراخوانی جیجک علی شاه» که در جشنوارهی تئاتر آیینی سنتی به صحنه رفت، گفت: مردم به خندیدن نیاز اساسی دارند و ما باید این نیاز مردم را با کارهای طنز تامین کنیم.
رحمت امینی با اشاره به نمایشی که به صحنه بردهاست، تصریح کرد: سعی کردهام اسامی را که در ادبیات نمایشی از میرزا آقا تبریزی گرفته تا دهه چهل و شخصیت هایی را که وجود دارند و نامشان از بین رفته و مهجورمانده است را به مردم معرفی کنم، بنابراین دانشجویان را مجبور کردم تا هر کدام به ترغیب این موضوع بپردازند و به مدت 10 دقیقه نمایشخوانی آن را انجام بدهند. او گفت: تصمیم گرفتم چون نمایشنامهخوانی به تنهایی حق مطلب را ادا نمیکند و به حسی نیاز دارد که باید همراه با خواندن اجرا شود، این اجرا خوانی را همراه با گروه انجام دهیم. فکر می کنم با توجه به استقبالی که از این اجرا خوانی شده است مورد قبول تماشاگران واقع شده باشد تا بتوانیم آن را نمایش هم بدهیم.
این استاد دانشگاه در بخش دیگری از سخنانش دربارهی جشنوارهی آیینی سنتی اذعان داشت: این جشنواره از معدود جشنوارههای واجب است که باید وجود داشته باشد تا کارهای این چنینی در آن نمایش داده شود، استقبال مردم نیاز به این جشنوارهها را نشان میدهد.رحمت امینی با اشاره به نیاز مردم به خنده گفت: من در روزهای اخیر متوجه شدم، مردم به خندیدن نیاز اساسی دارند و ما باید این نیاز مردم را با کارهای طنز تامین کنیم.
ب«جیجک علی شاه» کمدی پنج پردهای درباره اوضاع دربار ایران در عصر قاجاریه است و نخستین نمایشنامهی ذبیح بهروز مربوط به واپسین ایام سلطنت قاجار است. این نمایشنامه کمدی نه تنها سیمایی کلی از دربار ناصرالدین شاه قاجار و اطرافیان آن و شخصیت (کریم شیرهای) را به تصویر میکشد بلکه با لحنی تند به نحوه مملکتداری آن زمان، انتقاد میکند.
آدينه، 29 شهریور ماه 1392 برابر با 2013-09-20 ساعت 13:092004- 2024 IranPressNews.com -