جنگ قدرت و سهم خواهی بر سر کابینه ای فرمایشی

خبرنگار ما از تهران: در حالیکه مجلس شورای اسلامی رژیم در حال بررسی برنامه ها و صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه حسن روحانی است، رسانه ها و دستگاه های تبلیغاتی وابسته به بدنه اصلی حاکمیت یعنی اصولگرایان تندرو به شدت نسبت به گزینه های پیشنهادی روحانی اعتراض دارند. اعتراضاتی که دامنه آن به صحن علنی مجلس هم کشیده و درگیری لفظی بین جناح های مختلف درون حکومت را رقم زده است.

خبرگزاری فارس وابسته به سپاه در گزارشی با عنوان «لشگر ژنرال‌های بی‌سرباز روحانی» با کنایه نوشته است گزینه های پیشنهادی روحانی بیش از اندازه به سن بازنشستگی نزدیک شده اند. این خبرگزاری از بیژن نامدار زنگنه وزیر پیشنهادی نفت به عنوان ژنرالی نام برده که به دنبال اخراج گروهبان هاست. خبرگزاری امنیتی «تسنیم» هم برخی وزرای پیشنهادی کابینه را از آتتش‌افروز فتنه ۷۸ و ۸۸ معرفی کرده و نوشته آنها نقش پررنگی در در بلواها و آشوب‌ها داشته اند.

دلالی برای وزراء

ایرج ندیمی نماینده لاهیجان صبح روز چهارشنبه 16 مرداد در تذکری آئین‌نامه‌ای خطاب به هیئت رئیسه مجلس گفت: «هیئت رئیسه باید بر روی تماس همراهان وزرا با نمایندگان و تحت فشار قرار دادن آنها و همچنین ارائه اطلاعات غلط از سوی این افراد به وزرای پیشنهادی را مورد نظارت قرار دهد چرا که حتی برخی از همراهان وزرا به نوعی دلالی شغلی را برای خود انجام می‌دهند.»

قشون کشی خیابانی

میرکاظمی یکی از نمایندگان تهران نیز در نطق میان‌دستور خود با اشاره حضور گروهی از افراد در کابینه که مدعی تقلب در انتخابات 88 بودند، گفت: «آنچه که در سال 88 و پس از مراسم تحلیف در آن سال اتفاق افتاد قشون‌کشی‌هایی بود که تا 9 دی همان سال ادامه پیدا کرد... کسانی که فکر می‌کردند که در انتخابات تقلب شده چرا در مواجهه با آن تقلب اردوکشی خیابانی راه انداختند. چرا به سوالات در این باره پاسخ نمی‌دهند. صد بار از آنها سوال کردیم اما جواب ندادند. چرا عذرخواهی نمی‌کنند؟»

مردم چه می گویند؟

در شرایطی که اصلاح طلبان بابت حمایتشان از روحانی در انتخابات سهم بیشتری از کابینه می خواهند و اصولگرایان به این راحتی ها میدان را خالی نمی کنند بسیاری از مردم امید چندانی نسبت به بهبود وضعیت سیاسی و اقتصادی کشور ندارند. آن دسته از افراد که به حسن روحانی رای داده اند از گزینه های پیشنهادی او برای کابینه به شدت انتقاد دارند و وی را متهم به کلاهبرداری و محافظه کاری کرده اند. در بین اصلاح طلبان نیز به شدت اختلاف افتاده است.

روز گذشته در تالار نمایشگاه بین المللی تهران جمع زیادی از اصلاح طلبان و اعضای حزب مشارکت و مجاهدین انقلاب مراسم افطار داشتند که محمد خاتمی در آن شرکت نکرد. محمدرضا عارف هم که به نفع روحانی در انتخابات کنار رفت مورد بی مهری قرار گرفته و دلخوشی از حسن روحانی ندارد و گروهی از طرفداران او کابینه روحانی را فرمایشی و تحت نظر علی خامنه می دانند.

چهارشنبه، 16 مرداد ماه 1392 برابر با 2013-08-07 ساعت 11:08
خبر بعدی : ترفیع عضو «هیات مرگ» به دست حسن روحانی
خبر قبلی : خانه‌ نشینی میلیونها جوان بیکار


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2024 IranPressNews.com -