سایت دیگربان: مصطفی پورمحمدی٬ رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفته که پیروزی حسن روحانی «عذاب الهی» نیست و افراطیون حزبالله باید فکر کنند که چرا یک هفته مانده به برگزاری انتخابات گرایش مردم به نامزدها تغییر میکند.
به گزارش روز جمعه (۳۱ خرداد) سایت «نکات پرس» آقای پورمحمدی این مطلب را در دیدار با گروهی از وبلاگنویسان بیان کرده است.
وی در این دیدار گفته که «بعد از پیروزی روحانی یک عده در حال ارسال پیامکهایی هستند که وای٬ با پیروزی روحانی از آسمان عذاب الهی خواهد آمد.»
پورمحمدی افزوده در صورتی که این نحوه برخوردها تندتر شود٬ کسانی که مرتکب تندروی شدهاند باید در زندان جوابگوی برخی سئوالها باشند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور همچنین با انتقاد از تندروی در جریان حزبالله خطاب به آنها گفته «باید فکر کنیم چه کردیم که ناگهان در آستانه انتخابات ظرف یک هفته فضای سیاسی (در گرایش مردم به کاندیداها) تغییر میکند.»
این مقام قضائی در بخش دیگری از سخنان خود به برخوردهای صورت گرفته با فعالان سایبری حزبالله اشاره کرده و گفته است: «حرفهایی که شما به خاطر عنوان کردن آنها به زندان رفتید، در همین مناظرههای انتخاباتی هم مطرح شد.»
پورمحمدی درباره برخوردهای صورت گرفته با حامیان احمدینژاد از سوی قوه قضائیه هم گفته که این افراد «چوب آقای احمدینژاد را میخورند نه چوب حرف خودشان را.»
وی همچنین با دفاع تلویحی از احضار احمدینژاد به دادگاه اظهار کرده است: «نمیشود جناب آقای رییس جمهور هرچه میخواهد در این مملکت بگوید و با هر کسی هر کاری خواست بکند و هر اتهامی را بزند و مکافاتی هم نداشته باشد؛ دنیا دنیای مکافات است.»
محمود احمدینژاد هفته گذشته با شکایت علی لاریجانی٬ رئیس قوه قضائیه به دادگاه احضار شد که آقای لاریجانی اعلام کرد این احضار با شکایت وی نبوده است.
احتمال فعال شدن مجدد کفن پوشان و طالبان شیعه
جنجالبرانگیزترین رئیس جمهور اسلامی در سکوت به خروجی دفترش در خیابان پاستور بدرقه میشود. اما آیا کار دولت احمدی نژاد به سادگی تمام شد و همه جناحهای آن بیسروصدا خانهنشین خواهند شد؟
به گزارش رادیو آلمان، این احتمال هم داده میشود که جناحهایی از دولت فعلی با شروع کار حسن روحانی فعال شوند و چوب لای چرخ او بگذارند.
علیاصغر رمضان پور، معاون فرهنگی پیشین وزارت ارشاد به نگرانیهایی که در این زمینه وجود دارد اشاره میکند و به دویچهوله میگوید: «نگرانی به نظر من بیشتر از زاویه یکی دو مرکز خاص است، نهادهایی چون وزارت اطلاعات که چندان در اختیار دولت نبودهاند و عملاً از طرف رهبر جمهوری اسلامی کار میکردند. بنابراین من فکر میکنم بخشهایی از دولت که به قدرتی بیشتر از دولت یعنی رهبری جمهوری اسلامی اتکاء دارند، میتوانند تأثیرگذار باشند.»
مهدی مهدویآزاد، روزنامهنگار در آلمان در این رابطه به جناحی اشاره میکند که میتوان نام "طالبان شیعه" بر آن نهاد : «جناحی که آیتالله مصباح یزدی نمایندگیاش را میکند، هنوز تندروترین و افراطیترین گروه سیاسی موجود در ایران است. به اذعان تمام کارشناسان، کسانی که حوزه علمیه قوم و روحانیت را میشناسند، این گروه نامی ندارد جز "طالبان شیعه" و طالبان شیعه، بدون اینکه قصد توهین به این گروه را داشته باشیم، بهترین نامیست که برای آنها میتوانیم انتخاب کنیم. این گروه هم با بخش عظیمی از نیروهای امنیتی بهخصوص در اطلاعات سپاه پاسداران و اطلاعات ناجا، اطلاعات نیروی انتظامی، در ارتباط هستند. منابع مالی بسیار هنگفتی دارند و از طرفی بخشی از آرای جدی اقلیتی را دارند که ما بهعنوان "اقلیت کفنپوش" در دوران آقای خاتمی میشناختیم.»
مهدویآزاد معتقد است اگرچه سعید جلیلی در انتخابات رای بالایی نیاورد، اما همان میزان رای هم برای به راه انداختن گروههای فشار کافی است: «آرای جلیلی بیانگر این است که آنها از این گروه و از این طرز فکر حمایت میکنند. این گروه دوباره شروع خواهد کرد. بعد از هشت سال سکوت، بعد از هشت سال که ما دیگر شاهد حضور کفنپوشها در خیابانها نبودیم، شاهد آتش زدن سینماها یا انتشارات توسط این گروه نبودیم، این گروه دوباره به میدان خواهد آمد.»
شنبه، 1 تیر ماه 1392، 0:44 بعدازظهر برابر با 2013-06-22 ساعت 11:062004- 2024 IranPressNews.com -