جوان آنلاین (وابسته به سپاه پاسداران): رفتار فريبكارانه و دلقك بازيهاي انتخاباتي
مردم پاسخ فريبكاري و لودگيها را پاي صندوقهاي رأي ميدهند
ملت رئيسجمهور بيآلايش خود را از ميان نامزدهاي دروغ و پرفريب انتخاب نميكنند
شكل رفتار برخي به اصطلاح نامزدهاي رياست جمهوري و البته رفتار اطرافيان آنها در فقط دو روز پس از پايان ثبتنام، نشانه خوبي براي رفتارهاي احتمالي آينده آنان است كه هيچ سنخيتي با شأن مردم و شأنيت انقلاب و نظام جمهوري اسلامي ندارد و بيشتر به رفتار دلقكها و فريبكاران ميماند كه البته نشانهاي از ضعف قوانين انتخاباتي ما است.
يك كارشناس رسانه با اشاره به انعكاس رسانهاي گسترده اخبار فوقالعاده و غيرطبيعي مشاهير و شخصيتهاي سياسي ميگويد: «تبليغات كاذب انتخابات در بطن همين ضعف رسانهها كه در مقابل مشاهير و اخبار غيرطبيعي آنان از خود نشان ميدهند، كليد ميخورد. مثلاً كانديدايي تا لحظات آخر ثبتنام پيدرپي اعلام ميكند كه نامزد نخواهد شد و اطرافيان او پيام ميدهند كه خواب است يا دارد بيانيه تنظيم ميكند كه از مردم به خاطر عدم حضورش عذرخواهي كند، اما ناگهان مثل برق از جا ميپرد و در مورد او به دروغ ادعا ميشود كه از مراكز قدرت به او اجازه دادهاند كه بيايد و وارد عرصه شود.
در حالي كه اينها فريبكاري و بازي با احساسات پاك مردم و در واقع نوعي پروپاگانداي كاذب است كه متأسفانه رسانهها با همه صداقتي كه بيشتر آنها در خدمت به مردم و ميهن دارند، سبد چنين تقلباتي ميشوند.»
اين احترامهاي دروغين
وي به نمونههاي ديگري از اين رفتارهاي كاذب اشاره ميكند و ميگويد: «در سوي ديگر ميبينيم كه افرادي از يك حلقه و دسته كه در سالهاي اخير همگي آنها از يك آبشخور سيراب شدهاند، در محدوده دو سه ساعت آخر ثبتنام، وارد سالن وزارت كشور ميشوند و رسانههاي خبري و سايتهاي خودشان را به يك آتليه عكاسي تبديل ميكنند اما ناگهان دو روز بعد اعلام ميكنند كه به خاطر احترام به فلاني يا بهماني كنار ميروند. گويي اين فلاني تا دو روز پيش احترامي نداشته است و حالا ناگهان احترام پيدا ميكند! البته مردم ميفهمند كه قدر هر كس تا چه حد است و نميتوانند لشكر كشي با عيال و خانواده به صحنه انتخابات را به حساب حس تئاتري اين افراد بگذارند و به موقع پاسخ آنها را خواهند داد.»
شما شوخي ميكنيد، مردم پاسخ جدي ميدهند
اما اگر رفتارهاي لوده و فريبكارانه برخي نامزدها مغايرت عرفي و اخلاقي با ميزانهاي اخلاقي جامعه اسلامي دارد، رفتار برخي صاحبمنصبان ديگر علاوه بر اين، خلاف مر قانون است و هيچ توجيهي نميتوان براي آن برشمرد.
به اعتقاد اين كارشناس رسانه، ثبت لحظات تخلفات قانوني برخي صاحبان قدرت در برابر چشم مردم، آنها را نسبت به وظايف سنگيني كه درباره سپردن قدرت به رئيسجمهور بعدي دارند، هوشيار ميكند و يقيناً آنها بايد از همين حالا خود را بازنده اخلاق و مرام خود بدانند، زيرا مردم حتي در بدترين شرايط اقتصادي و بحرانهاي سياسي، مردان ميدان سياست را با وعدههاي اخلاقي آنان ميسنجند و اگرچه به ظاهر چنين به نظر ميرسد كه مردم به وعدههاي اقتصادي و مالي توجه نشان ميدهند اما ويژگيهايي كه در خود مردم متبلور است، ثابت كرده كه آنان شعارهاي اخلاقي مثل سادهزيستي و شعارهاي ديني را هدف قرار ميدهند.
به هر حال واكنشهاي افكار عمومي در دو روز گذشته به رفتارهاي خاص نامزدها نشانه متقني است از اينكه مردم يك رئيسجمهور «راست و بيآلايش» را كه در اين دو صفت به عموم مردم شبيه باشد، از ميان نامزدهاي دروغ و پر از آلايشات انتخاب نخواهند كرد.
2004- 2024 IranPressNews.com -