کانديداي انتخابات رياست جمهوري يازدهم با بيان اينکه 50 برنامه به مانند 50 غنچه داريم که بايد شکفته شود، افزود: 12 برنامه در حوزه اقتصادي، 10 برنامه در حوزه سياسي، پنج برنامه بينالمللي، پنج برنامه زيربنايي، پنج برنامه اداري، پنج برنامه اجتماعي و... از جمله اين برنامهها است.
به گزارش مهر، مصطفي کواکبيان در ديدار با جمعي از اصلاحطلبان خرم آباد در مسجد بعثت اين شهر با اشاره به ثبت نام خود در نخستين روز از ثبت نام کانديداهاي رياست جمهوري اظهار داشت: در پنجم بهمن ماه سال 91 و در يازدهمين کنگره حزب مردمسالاري برخي دوستان بر ما تکليف کردند که در انتخابات حضور داشته باشيم.
وي با تاکيد بر اينکه من بارها آمادگي خود را براي اجماع اعلام کردهام، عنوان کرد: با اين وجود تاکنون هيچ ائتلافي ميان اصلاحطلبان صورت نگرفته است و صحبتهاي خبرگزاريها در اين زمينه نيز جدي نيست. دبير کل حزب مردمسالاري با بيان اينکه اگر اجماعي نباشد تا آخر ميايستد، ادامه داد: آمده ام براي اينکه برنامههايي دارم که مورد اقبال عمومي قرار ميگيرد و مردم آنها را ميپسندند.
بدترين رابطه سه قوه را در کشور شاهد هستيم
اين کانديداي رياستجمهوري يازدهم با بيان اينکه يکي از وظايف رئيسجمهور مطابق قانون اساسي حرکت در مسير ترويج اخلاق است، عنوان کرد: وظيفه ذاتي انقلاب ماست که به عنوان يک انقلاب و ملت تمدن ساز و داراي سابقه کهن و ديرين در جهان نمونه و الگو باشد، پس بايد به دنبال اخلاق و معنويت برويم چرا که اين دو را وجه تمايز خود با ساير ملتها ميدانيم. کواکبيان با بيان اينکه ضرورت توجه به فضائل اخلاقي و کمالات انساني و همچنين بداخلاقيهاي سالهاي اخير در کشور انگيزهاي شد که نام دولت خود را دولت اخلاق بگذارم، افزود: متاسفانه اين بداخلاقيها از سال 88 شروع شده و تا به امروز همچنان ادامه دارد. وي به يکشنبه تلخ و سياه مجلس اشاره کرد و بيان داشت: بدترين رابطه سه قوه را اکنون در کشور شاهد هستيم.
اين کانديداي رياست جمهوري از سفرهاي تبليغاتي دولت به استانها انتقاد کرد و بيان داشت: اينکه شهر به شهر بگردند و پرچم گرداني کنند و از بيتالمال سوءاستفاده شود بداخلاقي است و بايد جلوي آن توسط دستگاه قضايي گرفته شود. کواکبيان با بيان اينکه در انتخابات سال 88 قبول نداشتم که تقلب شده ولي هزاران تخلف رخ داده بود، ادامه داد: اين نکتهاي است که ما بايد يک منشوري براي اخلاق انتخاباتي داشته باشيم.
کواکبيان شعار خود را «زنده باد اصلاحات» و رنگ خود را «سبز علوي» ذکر کرد و بيان داشت: ما به خاطر اعتقادي که به سادات علوي داريم رنگ سبز را انتخاب کردهايم. وي ادامه داد: شعار «زنده باد اصلاحات» نبايد عده اي را نگران کند چرا که ما به دنبال اصلاحاتي در چارچوب منافع ملي، انقلاب، نظام و رهبري هستيم.اين کانديداي انتخابات رياستجمهوري با بيان اينکه برخي چهرهاي از اصلاحطلبان ساخته اند که فکر ميکنند اصلاحات يعني براندازي، افزود: هيچ وقت خاتمي هم که هشت سال رئيسجمهور بود ذرهاي به دنبال براندازي نبود و همه اين حرفها توهين و تهمت است.
کواکبيان با انتقاد از چهره اي که از اصلاحطلبان در جامعه ساختهاند، افزود: من قبل از انقلاب سه بار زندان رفتم و بنيانگذار حزب جمهوري اسلامي در سمنان بودم و با شهداي حزب جمهوري کار کردهام.
وي در ادامه سخنان خود با تاکيد بر اينکه مشکلات کشور زياد است، بيان داشت: در حال حاضر چهار ميليون و 500 هزار دختر مجرد بالاي 25 سال و بيکار در کشور وجود دارد که دو برابر اين تعداد نيز از مردان بيکار هستند. اين کانديداي رياستجمهوري يازدهم با بيان اينکه ما بالاي 11 ميليون بيکار در کشور داريم، ادامه داد: مهم ترين مشکل کنوني ما بالا بودن نرخ بيکاري در کشور است. کواکبيان با بيان اينکه معاون اول رئيسجمهور با افتخار اعلام ميکند که براي کنترل بازار ميخواهيم 25 ميليارد دلار واردات داشته باشيم، ادامه داد: هر يک دلار واردات به کشور به منزله از دست رفتن يک شغل است.
وي با بيان اينکه يکي از چيزهايي که به توليد ضربه زد هدفمندي يارانهها بود، ادامه داد: قانون تصويب شده در مجلس خوب بود ولي دولت آن را خيلي بد اجرا کرد. کواکبيان با بيان اينکه 30 درصد درآمد ناشي از افزايش قيمتها بايد به بخش توليد داده ميشد که يک ريال هم ندادند، افزود: برخي ميگويند که ميخواهند يارانهها را پنج برابر کرده و مملکت را کميته امدادي اداره کنند. وي با بيان اينکه معني پنج برابر شدن يارانهها يعني اينکه بنزين ميشود پنج هزار تومان، يادآور شد: ما با اين کار به توليد کشور ضربه زده ايم و تورم را افزايش دادهايم.کواکبيان با تاکيد بر اينکه من به جاي پول نقد کارت اعتباري ميدهم، افزود: به جاي توزيع فقر در کشور بايد مشکل تورم و نقدينگي را حل کنيم.
زماني که دولت را تحويل گرفتند ميزان نقدينگي در کشور 72 هزار ميليارد تومان بود که اکنون به 470 هزار ميليارد تومان رسيده است. وي با بيان اينکه تورم نقطهاي بالاي 40 درصد است، افزود: بارها در مجلس ما گفتيم که بازار ارز را کنترل کنيد البته اين کار دستوري و بخشنامهاي نميشود بلکه بايد بر اساس عرضه و تقاضا صورت گيرد. وي با اشاره به اينکه نرخ دلار در دولت موسوي 160 تومان،هاشمي 400 تومان و خاتمي 800 تومان بوده است، عنوان کرد: در دولت احمدي نژاد بايد اين قيمت حداکثر به هزار و 600 تومان ميرسيد نه سه هزار و 600 تومان؛ که اين وضعيت به خاطر سياستهاي غلط دولت است، بعد همه مشکلات بازار ارز را مياندازند گردن «جمشيد بسم الله»! در صورتي که همه اين مشکلات ناشي از ناکارآمدي و ناتواني در کنترل و مديريت بازار است.
استقلال بانک مرکزي از برنامههايم است
دبير کل حزب مردمسالاري يکي از برنامههاي خود را استقلال بانک مرکزي دانست و بيان داشت: وقتي بانک مرکزي زير نظر دولت باشد ما شاهد همين وضعيت اقتصادي و اختلاس سه هزار ميلياردي خواهيم بود. کواکبيان با بيان اينکه اين دولت اگر کار کارشناسي ميکرد نبايد سازمان برنامه و بودجه تعطيل ميشد، افزود: با تعطيلي اين سازمان حاصل 60 سال کار تخصصي در اين مملکت بر باد رفت. وي با بيان اينکه احياي سازمان برنامه و بودجه از اولويتهاي من است، بيان داشت: اين موضوع نيز جزء 50 غنچه اي است که بايد شکفته شود!
اين کانديداي رياستجمهوري با بيان اينکه بي برنامگي، جريان پوپوليسم و يکه سالاري رئيس دولت ما را به اينجا رسانده است، بيان داشت: حالا که کار دولت به اينجا کشيده برخي دوستان اصولگرا ميگويند «کي بود کي بود ما نبوديم»! شما که تا اين لحظه از اين دولت حمايت ميکرديد؟ما زماني از دولت انتقاد ميکرديم ميخواستند شکم ما را پاره کنند، حالا چه شده که همه منتقد دولت شدهاند؟!
کواکبيان به موضوع بازداشتگاه کهريزک اشاره کرد و بيان داشت: اتفاقاتي که در اين بازداشتگاه افتاد در شان کشور اسلامينبود. ما در مجلس اين موضوع را مطرح کرديم به ما گفتند فتنهگر هستيد که اين حرفها را ميزنيد، بعد که با سعيد مرتضوي دعوايشان شد آمدند و از کهريزک انتقاد کردند. جرم ما اين بود که دو سال زودتر از بقيه گفتيم.
رابطه ايران و آمريکا بايد ترميم شود
وي در ادامه سخنان خود با تاکيد بر اينکه بايد رابطه ايران و آمريکا با اجازه رهبري ترميم شود، افزود: البته بايد اين رابطه بر اساس عزت، مصلحت، اقتدار ملي و منافع و مصالح کشورمان باشد. ما يک قد و قواره از آمريکاييها بالاتر هستيم. سرافرازانه مذاکره ميکنيم. اينطور نيست که هر کسي با آمريکا مذاکره کند نوکر آمريکاست بلکه بايد با برنامه ريزي و کارکارشناسي مشکل رابطه با آمريکا را حل کرد تا تحريمها رفع شود. کواکبيان با تاکيد بر اينکه هر چه ميکشيم از آمريکاي جنايتکار است، يادآور شد: البته ما نميگوييم بعد از مذاکره همه چيز «گلوبلبل» ميشود اما براي اينکه از اين مذاکرات بي حاصل و بي خاصيت هسته اي که هم وقت ملت و مملکت را تلف ميکند رها شويم بايد از موضع عزت با آمريکا مذاکره کنيم.
وي به سخنان آيتالله امامي کاشاني در خطبههاي نماز جمعه که مذاکره با آمريکا را از اختيارات رهبري دانسته بودند نيز اشاره کرد و بيان داشت: بخشي از اين موضوع از اختيارات رئيسجمهور هم هست چرا که رئيس شورايعالي امنيت ملي است البته ما از اصول و مواضع خودمان کوتاه نميآييم. دبير کل حزب مرم سالاري همچنين از حضور دو سه وزير زن در کابينهاش خبر داد و بيان داشت: بايد در راستاي ارتقاي جايگاه سياسي زنان گام برداريم.
کواکبيان در مورد برنامههاي خود براي رفع مشکلات لرستان نيز گفت: من نميتوانم در اين زمينه حرف بيربط بزنم وگرنه ميشدم احمدينژاد! ولي بايد مسائل استان را بررسي کنيم. سفرهاي استاني را قبول دارم نه اينکه تبديل به ميتينگ تبليغاتي شود. هر تعداد طرح عملياتي و منابع که نياز باشد براي استان در نظر خواهم گرفت البته اولويت، تکميل پروژههايي است که بر زمين مانده است. وي در مورد نيامدن خاتمي نيز گفت: اين موضوع را بايد از خودشان پرسيد اما من واقعا برداشتم اين است که خاتمي نميخواهد بيايد با نظام چالش درست کند. به هر دليلي ايشان نميخواهد اين کار را بکند و لذا نميآيد. من اولين نفري بودم که در تيرماه سال گذشته در دانشگاه صنعتي شريف گفتم که اولويت اول ما خاتمياست. الان هم ميگويم ولي بالاخره شرايط طور ديگري است. کواکبيان در مورد ائتلاف اصلاحطلبان نيز گفت: در عين حال عرض ميکنم بايد وحدت شکل بگيرد. يعني روحاني هم اعلام کند که از موضع اصلاحطلبي ميآيد.
خودش که تاکنون گفته کانديداي مستقل است. بايد از موضعي صحبت کند که بتوانيم جمع شويم. دغدغه مردم مقدس است. بنده معتقدم خيانت است کسي بداند ديگري بالاتر است ولي خود را جلو بيندازد. اما بازهم به خاطر حفظ مصالحي که در نظام داريم ولو اينکه ديگري هم از من پايين تر باشد حاضرم تفاهم کنم و اين انعطاف را به خرج بدهم که ائتلاف و اجماع صورت گيرد. ولي ائتلاف بايد منطق داشته باشد.
وي همچنين راهاندازي راديو و تلويزيون خصوصي را از ديگر برنامههاي خود برشمرد و بيان داشت: چرا بايد ما در کشور تنها يک صدا و سيما داشته باشم در صورتي که در بسياري از کشورهاي همجوار دهها راديو و تلويزيون خصوصي وجود دارد. وي ادامه داد: اگر در اين زمينه مشکل قانون اساسي وجود دارد بايد از طريق مجمع تشخيص مصلحت آن را حل کرد. کواکبيان با تاکيد بر اينکه ما بايد فيلترينگ بي جهت سايتها و مطبوعات را برداريم، ادامه داد: همچنين با توجه به تاکيدات رهبر معظم انقلاب بايد در دانشگاهها کرسيهاي آزادانديشي و نظريه پردازي برگزار شود. وي با تاکيد بر اينکه بايد اساتيد بدون لکنت زبان نقادي کنند و حرف بزنند ادامه داد: ما در اثر آزادي، رشد فکري خواهيم داشت؛ البته آزادي که در چارچوب مقررات و معيارها باشد چرا که ما نيز موافق بي بند و باري و ولنگاري نيستيم.
وي همچنين در پاسخ به سوالي در مورد چارچوبهاي آزادي نيز بيان داشت: آزادي در چارچوب معيارهاي قانوني و موازين شرعي مورد نظر ماست. خط قرمز ما شريعت و قانون اساسي است و هيچ خط قرمز ديگري براي ما وجود ندارد. کواکبيان با تاکيد بر اينکه بايد همه جور آزادي در کشور داشته باشيم و هيچ کسي حق ندارد منعي براي موضوع داشته باشد، افزود: البته منظور ما از آزادي همانطور که اشاره کردم «ولانگاري» و بيبندوباري نيست. وي با بيان اينکه در حوزه سياست من قائل به آزادي بيان و مطبوعات، جمعيتها و تشکلهاي سياسي و اجتماعات و ميتينگهاي سياسي هستم، عنوان کرد: اين سه حوزه شاخص ترين آزاديهاست که ما در هر سه بخش مشکل داريم. کواکبيان با بيان اينکه آزادي عقيده، مذهب و انديشه فردي است و کسي نميتواند جلوي آن را بگيرد، عنوان کرد: به اعتقاد من همه صداها در جامعه بايد وجود داشته باشد و مردم خود بهترين را انتخاب کنند.
مذاکرات هستهاي وقت تلف کردن است
کانديداي احتمالي رياستجمهوري با بيان اينکه 30 درصد مشکلات کشور مربوط به تحريمهاست، افزود: تا زماني که رابطه ما با آمريکا اين گونه است نه تحريمها رفع ميشود و نه مشکل هستهاي رفع خواهد شد. به نظر من مذاکرات هستهاي نيز وقت تلف کردن است چرا که در اين مذاکرات بحث چيز ديگري است دعوا جاي ديگري است البته مذاکرات هم ادامه پيدا کند ولي مذاکراتي اثر بخش است که برد - برد باشد و طرف مقابل بعد از مذاکره عليه ما توطئه نکنداين هنر ميخواهد، فن ديپلماسي و تخصص ميخواهد. کواکبيان در مورد شکستن حصر خانگي موسوي و کروبي نيز گفت: يکي دو جا اين موضوع را از من پرسيدند و من هم گفتم که با اجازه رهبري اين کار را خواهم کرد. تلاش اين است که آزادي کروبي و موسوي صورت گيرد البته با نظر رهبري.
پاک دستترين دولت بعد از انقلاب را روي کار خواهم آورد
وي همچنين در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه در صورت رئيسجمهور شدن شجاعت برخورد و افشاي تخلفات را داريد يا خير؟ نيز گفت: من پاک دستترين دولت بعد از انقلاب را روي کار خواهم آورد چرا که خود من در زندگي شخصي خودم از جمله افراد پاک دست بودم و حتي هيچ وقت حقوقم را از مجلس نگرفتم و به همان حقوق معلمي که از دانشگاه ميگرفتم اکتفا کردم. کانديداي رياستجمهوري با بيان اينکه دولتي که هم اکنون سر کار است اعضاي کابينه را خط قرمز خود ميداند افزود: اعضاي کابينه من هيچ خط قرمزي نخواهند داشت اگر تخلفي صورت گيرد به دستگاه قضايي ارجاع داده خواهد شد.
کواکبيان ادامه داد: اگر واقعا کسي که 300 تا اسم افراد خلافکار را در جيب کوچکش دارد جرم است که اين اسامي را داشته باشد و بيان نکند. من تصور ميکنم واقعيتش گروکشيهاي اينطوري نمونه بداخلاقي است. وي با بيان اينکه سرسوزني اگر در سيستم اجرايي کشور خلاف ببينم حتما با مردم مطرح و پيگيري ميکنم، افزود: براي همين هم به دنبال ايجاد دولت اخلاق در کشور هستيم.
2004- 2024 IranPressNews.com -