ادبیات به کار رفته در سخنرانی اخیر محمدباقر قالی باف در جمع تعدادی از معلمان کشورمان، بیشتر از هر زمان دیگری به سخنرانی های اخیر محمود احمدی نژاد نزدیک شده است.
"گروه سیاسی صراط" - ادبیات به کار رفته در سخنرانی اخیر محمدباقر قالی باف در جمع تعدادی از معلمان کشورمان، بیشتر از هر زمان دیگری به سخنرانی های اخیر محمود احمدی نژاد نزدیک شده است.
بر اساس خبری که خبرگزاری فارس از این سخنرانی منتشر کرده، شهردار تهران در این سخنرانی، بیشتر از هر موضوع دیگری از «انسان» و «کرامت انسان ها» سخن گفته است. بر مبنای همین خبر، قالی باف در سخنان خود دست کم 12 بار از واژه «انسان» استفاده کرده تا جایی که حتی «ملاک ارزیابی کارنامه یک مدیر» را نه اقدامات عمرانی او، بلکه اینکه «چقدر از انسانیت در این شهر باقی مانده است و چقدر این انسانها آزادهاند»، دانسته است.
بخشی از سخنان قالی باف در این سخنرانی را با هم مرور می کنیم:
«وقتی نام معلم شنیده میشود، در ذهن هر انسان منصفی تبلور پاکیها، زیباییها، صبر، محبت، صداقت و قناعت نقش میبندد.»
«هر مسیر و راهی در زندگی به جز هدف رشد و تعالی انسان در این دنیا، باطل است.»
«هیچگاه ملاک ارزیابی کارنامه یک مدیر، مسئول، شهردار، وزیر و رئیس دولت این نیست که بگوید چقدر شهر، فضای سبز، پل، راه و مترو ساختهام بلکه این است که بگوید چقدر از شهروندان شهری که آن را مدیریت میکنم، عبادت خدا را میکنند، چقدر از انسانیت در این شهر باقی مانده است و چقدر این انسانها آزادهاند.»
«کار فرهنگی یعنی آموزش و پرورش، آموزشی که غایت و هدف آن پرورش جان انسانها و سوق دادن آنها به سوی تعالی معنوی است.»
«در فرهنگ دینی برای آموزش هدف غایی و نهایی نجات انسانها است. از این جهت است که گفتهاند پیامبران آموزگاران حقیقی بشریت هستند و تمام معلمان ادامه دهنده مسیر پیامبران الهی هستند؛ چون با پرورش روح و جان انسانها یک جامعه سروکار دارند.»
«اعتقاد راسخ و باور عمیقم بر کار فرهنگی است و منابع انسانی را مهم ترین موضوع کشور میدانم.»
«معتقدم در آموزش و پرورش سرمایه انسانی زیادی وجود دارد، منابع انسانی سرمایه اصلی هر سازمانی هستند و این سرمایه می تواند منابع مادی را نیز ایجاد کند.»
«در حال حاضر و در شرایطی که بهترین منابع انسانی را در اختیارداریم؛ مدیریت، حلقه گم شده ای است که مانع استفاده درست از این سرمایه ها می شود.»
«می دانم اگر در دولت باشم برخی از کارهای زیربنایی که در دوران مدیریتم انجام خواهم داد ثمره زودرس نخواهد داشت، اطمینان دارم که در پایان دولت،سرمایه های انسانی ارزشمندی در این کشور رشد خواهد کرد که می توانیم انقلاب، نظام و مدیریت کشورمان را با اطمینان به دست آن ها بسپاریم.»
گفتنی است در ماه های اخیر تغییر ادبیات رییس جمهور و استفاده فراوان او از واژه هایی مانند «انسان» انتقادات فراوانی را میان برخی رسانه ها و شخصیت ها به دنبال داشت. منتقدان تغییر ادبیات رییس جمهور را متاثر از اسفندیار رحیم مشایی دانسته بودند.
اصرار رییس جمهور بر این ادبیات تا جایی پیش رفت که در تمامی سخنرانی های خود در خصوص انقلاب های منطقه، اصطلاح «بیداری انسانی» را به جای «بیداری اسلامی» به کار برد.
اوج این ادبیات، آذر ماه سال گذشته، در حکم احمدی نژاد به مشایی به منظور انتصاب او به ریاست دبيرخانه جنبش عدم تعهد متبلور شد. احمدی نژاد در این پیام، 22 بار از واژه «انسان» استفاده کرده بود.
2004- 2024 IranPressNews.com -