روزنامه جوان: برگزاري اولين همهپرسي پس از پيروزي انقلاب اسلامي در ايران نشان داد كه «انتخابات» فصل وحدت ميان مردم و مسئولان و عبور از شكافها و رسيدن به دوستي بر سر اصول و وجوه مشترك است.
مشاركت ۹۸ درصدي ملت ايران و آري حداكثري به نظام جمهوري اسلامي، محصولي برآمده از سليقههاي گوناگون بود كه همه بر سر اصول مشترك به وحدت رسيدند و براي استقرار نظام جمهوري اسلامي و مقابله با دشمنان با يكديگر دست دوستي دادند. بر همين اساس تلاش دشمنان طي ۳۰ سال گذشته در مسيري دنبال ميشود كه قرينهاي تاريك از تجربه روشن اولين انتخابات در ايران بسازند. دشمنان در تكاپوي تغيير نگاه مردم به انتخابات و تبديل فضاي انتخابات به فصل قهر و شكاف ميان مردم و مسئولان هستند.
انتقامگيري از همهپرسي سال ۵۸
حوادث تلخ سال ۸۸ و اسناد موجود در ارتباط با فتنه عميق پس از انتخابات دهم رياست جمهوري، انعكاسي از تلاش دشمنان بود كه عدهاي در داخل نيز از روي غلفت يا از روي خيانت به همراهي آنان پرداختند. نگاهي به اوضاع قبل و بعد از انتخابات سال ۸۸ ميتواند اين ادعا را ثابت كند. اخبار رسانههاي بيگانه قبل از انتخابات تماماً حول محور القاي وقوع تقلب در انتخابات بود؛ ادعاي ثابت نشدهاي كه پس از برگزاري آزاد و سالم انتخابات ۸۸ تبديل به يك يقين رسانهاي در ميدان بيگانگان شد و احساسات و هيجانات دستههايي از مردم را همچون آتشي براي سوزاندن رأي ملت شعلهور كرد تا كف خيابان به عنوان ميزان انتخابات شناخته شود. نتيجه آن تبديل شيريني حضور پرشور مردم پاي صندوقهاي رأي به تلخي اغتشاشات و آشوبي بود كه در همان هياهو و بعدها با صراحت بيشتر، سران غرب و استكبار از آن حوادث به تلاش سنگين در راستاي براندازي نرم و انقلاب مخملي ياد كردند؛ تلاشي كه همچنان باقي است و غرب را براي انتقامگيري از همه پرسي فروردين سال ۵۸ و جبران شكست سال ۸۸، در خرداد سال ۹۲ آماده نبرد با ملت ايران كرده است.
اشتباه محاسباتي در پردازش انتخابات
دولتهاي حامي سلطه در راستاي پياده كردن اهداف خود، فرصت انتخابات خردادماه را براي تبديل به يك تهديد بزرگ عليه نظام جمهوري اسلامي ايران انتخاب كردهاند. از اين رو از چند ماه پيش تبليغات منفي خود را به راه انداختهاند و از همان مسيري كه بارها آزمودهاند و به خطا رفتهاند بار ديگر در حال عبور هستند. صفبندي مهرههاي داخلي و تدوين و طراحي شعارهاي ساختارشكنانه از جمله مواردي است كه آنان هر بار مورد امتحان قرار ميدهند تا عاقبت از پس شكستهاي متوالي، براي خود يك پيروزي رقم بزنند. اين دولتها اهداف براندازانه خود را در امتداد قطعنامههاي سازمان ملل طراحي ميكنند و در هر مرحله با توجه به اوضاع مكاني و زماني نقشههاي خود را داخل خاك ايران عملي ميكنند.
بر همين اساس از سال گذشته كوشيدند تا در فضاي مغشوش اقتصادي، انتخابات را در نظام جمهوري اسلامي يك امر ناسالم و غيرآزاد جلوه دهند و حضور ملت ايران پاي صندوقهاي رأي را يك تلاش نمايشي بخوانند. اكنون نيز به سراغ ستونهاي نظام رفتهاند و هر روز سعي ميكنند با تخريب يك ستون، پايههاي نظام جمهوري اسلامي را در دل مردم سست كنند. تخريب شوراي نگهبان و دروغسازي درباره اين نهاد مهم و ناظر بر انتخابات از جمله مواردي است كه برخي از مهرههاي داخلي نيز از روي غلفت يا خيانت گرفتار همين حماقت غربيها شدهاند و خود را در زمره كساني قرار دادهاند كه به فرموده معصوم(ع) خداوند آنها را (دشمنان حق را) از ميان احمقها آفريده است. اين عده تصور كردهاند كه اگر حرف دشمن را تكرار كنند ميتوانند رأي ملت را به سوي خود جلب كنند، حال آنكه اگر در محاسبات و معادلات خود تجديدنظر كنند، متوجه خواهند شد كه پياده نظام دشمن در داخل در مقايسه با حاميان نظام جمهوري اسلامي و ولايت فقيه عددي نيستند. اين ادعا در وقايعي همچون راهپيمايي جمعيت معترض به حرمتشكنان روز عاشورا، در ۹ دي ثابت شده است.
وحدت و توافق بر سر اصول و تكاليف مشترك
ملت ايران كه همواره در برابر حيلهها و نقشههاي غرب و مهرههاي داخلي آن هوشيار بوده است، بار ديگر نيز ثابت خواهد كرد كه به دشمنان اجازه نخواهد داد در مسير انتخابات ايران، فضايي كينهتوزانه در كشور به راه اندازد. انتخابات يازدهم رياست جمهوري با گذشت ۳۳ سال از اولين همهپرسي در انقلاب اسلامي اما در همان ريل وحدت و دوستي پيش خواهد رفت. حال اگرچه سلايق، مختلف است اما همه بر سر اصولي با يكديگر هم عقيده و داراي نقاط اشتراك هستيم. دليل ابتدايي كه همه ما را به پاي صندوقهاي رأي ميكشاند نيز همان تكاليف مشترك ملت و اصول مورد توافق همگاني است، توافق بر سر اسلام و پاسداري از خون شهيدان، توافق بر سر پشتيباني از ولايت فقيه و يكپارچگي در برابر دشمنان، توافق بر سر پيشرفت كشور و دفاع از آرمانها و توافق بر سر قرآن كه در بسياري از آيات، مسلمانان را به وحدت و چنگ زدن به ريسمان الهي و توكل بر خدا و مقابله با دشمنان اسلام دعوت ميكند. اين نكتهاي است كه مقام معظم رهبري نيز بارها بر آن تأكيد كردهاند و در اين باره معتقدند «وحدت كلمه، رمز پيروزى هر ملتى است. رمز پيروزى انقلاب ما هم واقعاً وحدت كلمه بود. رمز پيروزى در جنگ هم وحدت كلمه بود. رمز پيروزى در دورههاى بعد از جنگ تا امروز هم، باز وحدت كلمه است. ما اگر وحدت كلمه نداشته باشيم، اگر نقطه توافق عظيم ملى نداشته باشيم، همه دستاوردهاى اين ملت از دست خواهد رفت.»
چهارشنبه، 11 اردیبهشت ماه 1392 برابر با 2013-05-01 ساعت 07:052004- 2024 IranPressNews.com -