حسن روحانی: مردم فقط نگران نان شب نيستند

خبرگزاري آريا - رييس مرکز تحقيقات استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: مشکلات پيچيده و زيادي در کشور وجود دارد، اما در بن‌بست قرار نداريم و براي مشکلات، راه‌حل‏‌هاي منطقي وجود دارد.
به گزارش خبرگزاري آريا ، حجت‎الاسلام والمسلمين حسن روحاني در ديدار با جمعي از فعالان اجتماعي و سياسي، با تسليت ايام فاطميه اظهار کرد: در دوران انقلاب، جنگ تحميلي و در تمام بزنگاه‏هاي تاريخي، از عنايات صديقه کبري برخوردار بوده‎ايم و هرگاه دست توسل به سوي حضرت فاطمه(س) دراز کرده‎ايم، مايوس بازنگشته‌ايم.
اين عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه صحبتهاي خود ضمن تبريک روز ملي فناوري هسته‌اي گفت: اين کار بزرگ از سال 1367 در کشور آغاز شد. آن زمان به اين نتيجه رسيديم که غني‌سازي اورانيوم را خودمان آغاز کنيم؛ چراکه با هر کشوري مذاکره کرديم، حاضر نشد امکانات لازم را براي ما فراهم کند.
وي با بيان اينکه "در تابستان سال 81 براي اولين‌بار به فن‏اوري غني‌سازي اورانيوم رسيديم"، يادآور شد: در اين سال‌ها زحمات زيادي براي اين کار کشيده شد. کار عظيمي در دولت‌هاي مختلف انجام شده است تا اين فناوري امروز در اختيار ما قرار بگيرد. ضمن اينکه در اين راه، برخي از کشورها، با ارسال پرونده ايران به شوراي امنيت و اعمال فشار، از طريق تحريم‎ها، ظلم زيادي به ملت ايران کردند؛ در حالي که اصل فناوري هسته‏‌اي از لحاظ توسعه کشور براي ما ارزشمند و طبق مقررات بين‌المللي، حق قانوني ماست.
دبير پيشين شوراي عالي امنيت ملي کشور همچنين به اهميت انتخابات آينده اشاره کرد و گفت: انتخابات‎ها فرصت سرنوشت‌ساز براي ملت به حساب مي‌آيد. چهار انتخابات بزرگ در کشور جاري است که همه در جايگاه خود اهميت دارند، اما انتخابات رياست جمهوري به دليل اينکه بخش بزرگ اجرائيات کشور در اختيار دولت و قوه مجريه است، براي زندگي مردم از اهميت بالايي برخوردار است؛ چه اينکه قوه مجريه نقش بسيار مهم و سرنوشت‌سازي در مديريت کشور دارد.
روحاني اضافه کرد: دولت آينده براي حل معضلات کشور بايد با تمام قوا و با بسيج همه امکانات به حل مشکلات اقتصادي و اجتماعي مردم نظير بيکاري، تورم و گراني، مشکلات بهداشت، آموزش و تامين اجتماعي بپردازد.
وي همچنين به برخي مشکلات در عرصه سياست خارجي اشاره و ابراز اميدواري کرد که در انتخابات پيش رو، دولتي قوي، کارآمد و هماهنگ با راي مردم کار را آغاز کند و بتواند مشکلات معيشتي مردم را حل و به کاهش مشکلات اخلاقي و معنوي جامعه کمک کند.
اين عضو مجلس خبرگان رهبري ابراز عقيده کرد: با وجود برخي مشکلات اقتصادي در کشور، اين روزها مردم فقط نگران نان شب نيستند بلکه بواسطه مشکلات اخلاقي و اجتماعي، براي آينده جوان‌هايشان نيز نگرانند؛ گرچه نبايد از ياد برد که مشکلات اقتصادي، يکي از عوامل اصلي بروز اين مشکلات است.
به گفته وي، علاوه بر دانش و تجربه، شيوه مديريتي فرد اول اجرايي، براي اداره کشور بسيار مهم است. يک شخص هرچقدر عالم باشد نمي‌تواند همه مشکلات را لمس کند و راهکار حل آن را بداند. بايد براي حل مشکلات از نظرات کارشناسان و متخصصان استفاده کند تا مشکل حل شود. در اين مسير، تجربه و دانش به همراه انجام کار تيمي و گروهي، از اهميت بسيار بالايي برخوردار است.
اين عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام، با بيان اينکه "مشکلات يک‌روزه بوجود نيامده‌اند که بتوان آنها را يک روزه نيز حل کرد"، گفت: بايد بدانيم در کوچه بن‌بست قرار نداريم، بلکه به تعبير مقام معظم رهبري در پيچ تاريخي قرار داريم که مي‌توانيم با تدبير از آن عبور کنيم.
رييس مرکز تحقيقات استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام در پايان با تاکيد بر اينکه "راه براي حل مشکلات باز است"، تصريح کرد: اگر تدبير کنيم، شاهد اميد در جامعه و رفع مشکلات خواهيم بود.

چهارشنبه، 21 فروردین ماه 1392 برابر با 2013-04-10 ساعت 23:04
خبر بعدی : تیم بوکس آبادان در خیابان تمرین می ‌کند
خبر قبلی : در نمازجمعه راهشان نمی دهند، دم از وحدت می زنند


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2024 IranPressNews.com -